Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 595
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Ехеее,Креизи,честито!Как се изправи сам,за да седне?

чета, чета и аз същото и не проумявам!  Crazy Брех, тоз` нашия зет гледаш ли го!?!?!

# 31
Здравейте и от мен в прекрасната ни нова тема!!!
Не остана време да пиша днес - чистихме, после разходки.....
Камбанска, много чаровен Ивчо, ще побърква момите... hahaha
Ани, гледах и вашето клипче - да ти се прияде, ама не е ли много голяма тази лъжица за Ивко, аз също ги гледах в комплект с виличка, и ми се стори огромна...
Ладида и твоята послушка  е много сладка!!!
За разходките край морето нямам думи - завиждам благородно на мимозка!!!
Честито на всички месечничета!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Марти също стои седнал, ама като го оставя в полулегнало положение се изправя до седнало и...се килва по някое време.

Ще лягам вече, че станало пак 100 часа, докато ви изчета...

Лека и спокойна нощ!!!  Heart Eyes

# 32
Ирка, уча там. Ще отида да си платя семестъра и да разбера как ще взимам изпити от 2 семестъра  Crazy
Лео и той "пълзи по корем" (не си спомням кой го писа тук, ама е много точно) . Бута, бута с краката, вдига дупето и се подмества  Joy Много са смешни  Mr. Green

А за сядането - първия път щях да падна от леглото  hahaha Blush
По принцип лягам по гръб, свивам краката до 30 градува и го слагам да се опитва да сяда...правим там разни гимнастики и така...
Онзи ден го слагам, преди да ги сгъна... той се гепи за терлиците и се залюшка напред. Мислех да го хвана и да го придърпам да седне, ама го оставих... И...само си седна детето!  Mr. Green В следващия момент се изпъна, после се наведе напред...поседя 10 секунди така и пак легна назад. Мисля ,че я знаете тая поза на седнало бебе, хванало си крачката  Heart Eyes Прибавете и ухилено до ушите и ето го нашия  Mr. Green

Сега пак така се хваща за краката, в количката седна 2 пъти и един път в неговото легло  Grinning
Последното го видя мъжът ми е се разпищя като лелка, видяла мишка "Ела, ела бързо да го видиш" ...  Crazy

# 33
Хи-хи,това за зелката...Успокои ме.Значи и други бебоци правят упражнението с пълзенето=няма да пропълзи толкова бързо=спокоиствие

# 34
Да се разпиша и аз,че да си легна спокойна/че иначе сън няма да ме хване/....пък и два дни от гости не сме се видяли сами вкъщи...добре,че днес успях да изляза за срещата в Градската градина и да се видим с Пипив и малката ,сладка бузанка Цвети...че и в Пловдив времето беше страхотно....дано още малко да се задържи/че аз нали най-хубавите дни ги проспах покрай моите болежки...ама така е старост,нерадост Wink..Ирка-това по повод твоите мижави 28 годинки.../
Ето ви една снимка на Петя и Цвети:

Крейзи-ти що не спиш бе душата-пък после т`ва ти,он`ва ти-време няма...пък все те засичам по нощите из форума...или и ти като мен си дежурна на нощната смяна? Crazy........А за Лео,браво,но да ти кажа аз не бих се радвала ,че като си спомня Сами и той беше от тоя модел-все бързаше да се развива,да сяда ,да пълзи....и на 9 месеца проходи-другите мами си седяха по пейките с кафетата и бичеха мо`абет...пък Любка търчеше като ненормална....но да ти кажа,като му идва отвътре-не мож` го спря...А сега ми обясни,що и стол от Русе ще мъкнеш....всичко друго разбрах,ама това.. newsm78???Аз предлагам да дойдеш в Пловдив...тъкмо на 28 ще има и кърмаческа среща в Панаира,пък там и бебешко договаряне някакво ще провеждат,  и конкурс за най-красиво бебе/пък ако няма-поне ще се видим/..И да учиш,ей.... Naughty
Иначе и наш Ивко два пъти вече се опитва да падне,но засега неуспешно-той се пробва от стола-люлка....като подпре крачетата,вдига дупето/нещо като мост,ако можете да си го представите/ и се изтласква напред..което залюлява стола и почти се измъква от него/затова вече го оставям само на ниско/ ,а от днес вече се и вързваме с коланите...но май-вече трябва и аз да внимавам.За зъбите-не ме питайте,че вече съм перманентно стегната и  в очакване да ме захапе/доно да свикне да не стяга толкова захапката,че душа да ми е яка Mr. Green/
За темата в кърмаческия-аз да си кажа и тук-радвам се,че има толкова кърмещи мами в тази тема...гордея се с вас...и от некърмещите-също,защото знам ,че положиха много усилия....Абе,обичам ви всичките....и направо ми липсвате,когато не се разписвате редовно....
Но май пак се увлякох...та да взема и да поспя,че утре ще е дълъг ден-пък тати пак ще е на път/и май с преспиване/ та ще си ми е веселко....

# 35
  • Велико Търново
Олче,страхотна сиииииииииииииии!Благодаря ти за най-хубавата тема! newsm51

Честита месечинка на Велизар на ikati!Да расте здраво и щастливо дете! baloni

Големи красавици са Миа,Краска и Жулиана Simple Smile,а Ивчо Кабрански е просто неотразим с тези очи Grinning.
Pipiiv и Цвети са големи сладурки!
Аз,като гледам само аз си стоя дебела,всички други мами елегантни,ама трябва да предприема нещо по въпроси,за да не изкушавам мъжо да ме продаде по Нова година в някоя колбасарница.
Крейзи,браво на Лео,моята мързелания дори  не се обръща,а той вече сяда миличкия.
За захранването,аз още съм доста неориентирана,но смятам като влезе в 6 месец да започна със зеленчуково пюре newsm78.
Ох,пък сега да ви се оплача,ама може и да ви разсмея с моите патила в спешна помощ.В петък вечерта Божа беше много неспокойна,което не е присъщо за нея и съответно притеснително за мен.Започна да реве и свива корема,абе чудо ,а тя принципно не плаче.Изчаках до събота към 10.00 сутринта и ще правя нещастен опит да звъня на педито,ама аз предварително знаех,че това е обречено на провал.Така де тя не си вдигна телефона и хайде в спешното.Там и пуснаха кръв и идва педи от детското отделение за преглед.След като я прегледа ме пита вие на кухня ли сте,аз казвам не само на кърма,ама сокчета,пюрета,аз пак повтарям кърма.Тя пита от кога не е акала-казвам един ден е пропуснала.Мъдрия съвет на докторката с 40 годишен стаж,тя и мен е лекувала е всяка сутрин на гладно по една лъжица мед и аз ей такива  Shocked опулих и тя ,ама може да я разтваряш в топла вода и аз не се стърпях и викам,абе ако и направя едно кафе с цигара проблем няма да видим по-вече.Та мисълта ми беше следната потресена съм от некомпетентното и грубо отношение към пациентите били те на 40години или на четири месеца.
Ей,сега като ви се оплаках дишам по-спокойно! Embarassed
Желая ви хубав и слънчев ден! Hug

# 36
Здравейте,
Благодаря за пожеланята
Не почерпихме виртуално вчера, но бях на работа
И след малко пак натам Sad
Както и да е
Честит месечен ден на Велизар на икати.....много да папка и много да слуша....и много целувки на ТАЗ.....по муцунката Simple Smile

Няма да имам време да пиша повече, че трябва да приготвя багажа на Мони за в работата, но поне ви прочетох
До довечера....тогава ще чета

# 37
  • София
добро утро!
пак съм забравила да честитя вчера на месечничковците! извинете ме  newsm17 newsm51

сиска, как е възможно за меда  Shocked...нямам думи просто...а за колбасарницата също  Joy аз закусвам и моля, не бих искала да се задавам точно сега  hahaha

хайде, хубав ви ден!

# 38
  • София
Аз,като гледам само аз си стоя дебела,всички други мами елегантни,ама трябва да предприема нещо по въпроси,за да не изкушавам мъжо да ме продаде по Нова година в някоя колбасарница.

hahaha rotfImao rotfImbo smile3532 newsm62
Ох, Сиска имай милост, с тия лафове, дето ги пускааааш - ще ме умориш от смях... Joy rotfImbo rotfImao
Честита месечинка на адаша сладък! Да расте все такъв сладур, малкия кротушко! Heart Eyes
Все забравям да честитя второто зъбче на "каката" Жасминка  Mr. Green!
И тези на Ивето на Кабранска! Да ти кажа, душа, че всичките ви клипчета в youtube изгледах... Embarassed Толкова е лъчезарно това дете, личи си, че и ти имаш подход и опит, как ти се смее самоооо.  Crazy Много лъчезарен бебок! Да ти е жив и здрав и винаги да сте такава "партия"!  Hug А за хапането....  newsm78 Май имаше нещо в библиотеката срещу "хапещи" бебета... Мен откровено ме е страх от този момент, уж "всеки момент" ще се озъбваме и ние (ама тия педиатриии  #Cussing out  #2gunfire #Crazy), а нищо - само КИСЕЛЕЦ, от време на време  Mr. Green
Крейзи, мила, ще ти стискам палци да си свършиш заплануването в Русе, а Лео да се държи като  Голям мъж и да не притеснява гледачите. Praynig Поздрави Дунава и от мен, МНОГО го обичам тоя град, ама много...  Flutter И на теб да ти честитя "сядането", ама д*пе да ти е яко  Mr. Green, питай ме и мене с тези диви мъже какво ни чака...  Sick А на тая снимка в подписа, дето си е навирил крачетата ми пълни душата!  Heart Eyes Да ги цункаш малките петички от мен.  Joy
pipiiv, много сте хубави с Цветенцето! Моля се всичко със сладурката да е наред и мама да не се тормози повече...  Praynig Praynig Praynig
А Жулката пак издокарана като кукла!  Heart Eyes Вече на снимките си приличат повече на малки дечица, отколкото на бебчета. И Краската, БАШ наборката!  Heart Eyes Глезанки на мама са те, писанки! Hug
Аз да се оплача малко накрая, че май се разболявам  Tired Майка ми е учителка и "откри сезона" (има "избор" в носенето на всякакви вируси, бацили и други домашни любимци вкъщи  Sick), та сега е изолирана от бебо, ама аз май ще "падна и загина, за чест и Родина"  Laughing , ох дано ми се размине, че ме е адски страх за Велизаркин да не го заразя...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Ще отида да полегна малко...  Sick

# 39
Добро утро!
Ивко, май е започнал да взима пример от Краси на Ладида. Тази нощ се събуди в 5 и нещо и аз докато се разсънвам да ставам да го храня и той явно е заспал, та и аз без да разбера. И в 8 вече нашия се усетил че се е прекарал и се буди с рев (това още не сме го докарали като Краска) . Нахраних го и веднага заспа, та още спи. И като гледам какво е времето навън, днес май няма да се излиза.

Нагледах се на готини бебета. Слагайте така снимки, много ми е приятно.

Шуши , за лъжичката, мисля че не е голяма. Тази е комплект с още една лъжичка, а тези дето са с виличка, те са малко по големички. Аз поне не съм срещала по малки. А и той вече и свикна, какво лакомо си отваря устата.  Grinning Сега ще го видим след няколко дни с картофеното пюре.

# 40
Добро утро и от мен!

Честито на месечковците от вчера и днес!

Сиска, много се смях на твоето изказване за колбасарницата  Joy Joy Joy То и аз съм за там, с тази сланина по мен....

Ани и Кабранска, много са ви сладки Ивчовците , да са ви живи и здрави!

Пипиив, много сте хубави двете с Цвети! Дано да е всичко наред с малката красавица и да не ви притеснява повече!

Крейзи, стискам палци всичко да мине безпроблемно за тебе в Русе и с Лео при баба и тати! Жилетката я снимах, но тези картинки са зашити отгоре, не са плетени. Ето я:

Ладидка, много сладка твоята бубулина! Една такава миличка, пу, пу. Ти седнала ли я слагаш? Ние онзи ден сменихме коша за новородено с приставката за седнало положение, но нещо не ми хареса как седи вътре Килиан и пак си върнахме коша. Мисля да поизчакам още един месец, макар, че той е любопитко  и когато е буден иска да гледа какво става навън, но за тази цел си нося вече кърпата.

# 41
Олче темата е страхотна, от къде такива красоти намираш, невероятни люлчици.   smile3501

Честито на всички празнуващи вчера и днес.
Ани Ивчо много сладък, а и ти как му говориш чак Ивайла огладня и гледа лъжицата и всички пръсти са й в устата.
Катя много хубава жилетчица.
Отиваме да папкаме, днес сме на морков и картоф, но и аз не замествам цяло ядене, папка пюренце и после цялото АМ.

# 42
Ивко току що се събужда, но в това лошо време освен да си направим тоалета да хапнем и да си пуснем да гледаме филм. Ох, така ако ми спи всеки ден... аз всичко си ошетах.

Ани Ивчо много сладък, а и ти как му говориш чак Ивайла огладня и гледа лъжицата и всички пръсти са й в устата.

Joy похвала иска детето за да яде.

# 43
Сиска тая педиатърка не е с всичкия си май ? #CrazyКакъв мед ,какви пет лв абе те хората до 2-3 годишна възраст не го дават тя на малко бебе.Да не е била почерпана и да си е мислила,че на теб го изписва Rolling EyesПък при кърмачетата ако не е подут корема  няма повод за притеснение като не е акало 2-5 дни.А пък с твоите лафове  hahaha все имаш попадения.
Крейзи -моите планове са абсолютно същите!! Peace Ще захранвам на 5 м и няколко дни,но без да изместя кърмене,а за да свикваме с нови вкусове.Първо обаче оризова каша после зел. и после плод. пюре.Като станем на 6м ще изместя 1 хранене.Стискам ти палци всичко да мине по ноти в Русе.
На Пипив Цвете-то много сладко.

# 44
  • видин
хей здравейте!
много съм изпуснала, но ще си дочета.
поздрави на всички от нас с анчето!
много сте пораснали.
ние се заехме с ремонти у дома и като съм и на работа хич нямам време.
браво на зъбатите бебета. ани още няма зъбки, но започна да се обръща и вече е трудно да я обличам.
приятен ден.
цунки и гунки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт