Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 603
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ама съм голям шмат! Едно голямо благодаря на Олчето за красивата ни тема  bouquet  bouquet  bouquet
Днеска Румчо по случай месечника пък ми подари "подарък" след 5-дневен запек и то три пъти Shocked hahaha Май пюрето от тиква му подейства очистително Mr. Green

# 16
 cook newsm38 Черпим  Laughing Благодаря за поздравленията!Честито и на останалите месечничета   bouquet
Поздравления на Олчето-големи красоти.Крейзи  и Катя и те също правят много хубави теми  Peace
Олче- подписвам се под твоите думи.Аз също ще почна да въвеждам нови вкусове и после да измествам хранене,но ме подразни едно точно определено мнение,което беше невярно.Също не налагам мнението си на никого и смятам,че тия бебета дето сме ги кърмели 5-6 м до момента сме им дали едно страхотно начало. Peace
Днес беше много топло ,направо за плаж и ние цял ден навън покрай морето.Жулката се скъса да спи покрай моренцето. Heart Eyes
АНИ страшен сладур тоя Ивко и така сладко хапва,че и на мен ми се прияде.Показах клипа на Жули и тя му праща  Hug

Черпим една снимка

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 20:44 от mimozata

# 17
Добър вечер Simple Smile

Не мога да се нарадвам на днешния слънчев ден. Ники спа през цялото време докато бяхме навън. После се прибрахме за следобедното хапване - днес менюто беше банан и много му хареса Simple Smile  Като го нахраних излязохме отново навън и така до вечерта. Дано и утре да е слънчево!
Сега изкъпан и нахранен си пее на активната гимнастика. А аз пак трябва да ходя да мия шишета  Tired Face

Хайде, лека  Hug

# 18
Здравейте,
Благодаря за подкрепата.
Олче, темата ни пак е най-хубавата.  Hug Hug Hug
Честито на всички месечковци! Да са много палави и да радват много мама и тати.

Честито на Петър за взетия изпит!

Честито на Катето за новия лаптоп. Със здраве да си го ползваш.

Честити зъбчета на Ивчо и Жулката.

Ние днес се видяхме с Камбанска и Ивчо. Много е красив и е голяма скица.   love001
Снимки ще кача като се приберем в София, защото сме си забравили кабела на фотоапарата.

Аз по повод на захранването искам да кажа, че всяко дете си е индивидуално и трябва да преценяваме наспоред тях. Аз ако можех бих я кърмила, но за съжаление кърменето ни беше доста кратко. Може би е и моя грешката, защото не потърсих помощ за стимулиране на кърма, но обстоятелствата бяха такива, че това изобщо не ми е хрумвало.  Weary

До скоро.

# 19
  • София
eho, наканихме се сега да се разпишем и ние Simple Smile
олче, един път темичка, както обикновено!
та днес бяхме в мола с приятели и ето малко снимки  от мен и бебка  Hug

аз съм фен на онда, много ми хареса там, стига да не се усещаше дима от масите за пушачи, но за малко става. лека нощ!

# 20
Честити 5 месеца на Жули, Анни, Мони, Румен и Мартин! Да са много здрави, весели, щастливи и игриви!  bigdance2 Tada
Честито второ зъбче на Жасминка да е беличко и здравичко. tooth
Kambanska – разгледах клипчетата на Ивчо, напълни ми душата това дете smile3521. Страхотен чаровник е и тез хубави очи и усмивка /пу пу пу – ти си знаеш/. Да го нацелуваш от мен  love001.

Днес и ние се възползвахме от хубавото време направихме две дълги разходки в парка. Дано и следващата седмица да е такова времето  Nature Sunny.

Мимозке блазе ти за разходката край моренцето /искам и аззззз rotfImao, а мъжо пита “разходката край Тузлата ли е била”/.

Много цунки по сладките бебешки муцунки  love001.

# 21
  • Перник
Олче и от мен хиляди комплименти.   bouquetНаправо ахнах като се отвори темичката

Ани страхотен е твоя бебок, толкова мило ми стана да го гледам. Все така да с ентусиазъм да папка малкия сладур.

А при нас зъбчетата вече хапят мама. Особено когато малката  реши да "спи на цица" преди много лесно си махах гърдата, но сега нещата не стоят така. Преди малко чаках 10 минути  да се унесе и да пусне самичка.

Лека нощ и целувки по сладките дупета

# 22
На Ивко тази вечер му беше първия полет. Цял ден се мъчи от къде ли не да падне и накрая успя. Падна от повивалника в креватчето , но в него бях сложила и олекотената му завивка сгъната на четири. Така че въобще не се удари, но на мен сърцето ми се сви. И после дори малко треперех. Та си помислих за Олчето - нали тя откри сезона с полетите, какво ли и е било , когато Велизар е паднал от леглото. Едва сега го усетих истински. Все си мислех че така порастват децата, но като си е твое детенцето ти става болно. ама голям шило е станал вече. не мога да го оставя за 2 мин. Опита се да си отхапе от долния ръб на повивалника и резултата е налице.
Лека нощ на мамите, те мъниците отдавна спят.  Hug

# 23
Честито на месечничетата и от нас - Румката, Жули, Мони, Мартин и Анна - да са здрави, палави и щастливи!
Олче, благодарности за темичката, страхотна си!   bouquet
И аз открих днес нещо в този прекрасен есенен, слънчев ден - колкото повече НЕ спи - толкова повече НЕ спи! И при това цял ден бяхме навън на въздух. След две дрямки от по 10 минути очаквах моментално заспиване след банята и папането, ама не... дочувам викове от креватчето от време на време.
Лека нощ на всички!

# 24
Мимозке блазе ти за разходката край моренцето /искам и аззззз rotfImao, а мъжо пита “разходката край Тузлата ли е била”/.

ИКати ти ме смайваш-познаваш доста добре нашия град Heart Eyes Разходката не беше покрай Тузлата ами пред нас ,защото ние живеем на морския бряг и само излизам от вкъщи и съм на Крайморската алея  Peace На страхотно място живеем Flutter
Ох АНИ и вен много ме е страх от такива неща,че от баткото имам лош опит с падания и уж внимавам ама  Sad

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 23:35 от mimozata

# 25
  • Бургас
Не мога да не се отбия да поздравя Олчето за прекрасната темичка! newsm51 newsm51 newsm51 Браво, сладка! както винаги си се справила страхотно!
Днес (то вече стана вчера де), да ви се похваля ми беше един от най-страхотно изкараните дни! Цял ден се разхождахме с любимия и Бубулина по бургаските улици! Имаше и слънчице, съответно настроение, купих си страхотни дрешки (Писанката на мама и тя намаза... Laughing) .....мммм, доволна съм! Не искам утре да е понеделник! Няма пък! Мразя ги вече тези понеделници! Пак на работа по цял ден и вечер от умора и на двамата не ни се говори!
Вчера бях на работа заедно с дребка! Не й чух гласа! Много ме слуша и затова й казах, че друг път пак ще я взимам с мен! Ето я:

# 26
Честити 5 месеца на Жули, Анни, Мони, Румен и Мартин!

Клипчетата са супер! Двамата Ивко-вци са супер сладури, а мамитата с тези гласчета щастливи...направо седях и се усмихвах на монитора като зелка  Crazy Mr. Green  Heart Eyes

Аз, признавам вече! Днес реших, че ще захраня на 5 месеца навършени, не на 6. Ще кърмя поне до годинка  Peace Ще започна да предлагам зеленчуци и плодове засега....мисля по 1-2 лъж. на ден + 1-2 следващия и т.н. до 60 мл. Всяка сдмица ще опитваме нов зеленчук/плод и така... Само ще опитваме, без заместване на хранене  Hug Така го измислих днес   chef bowuu
Аз ще пътувам вторник през нощта за Русе и в сряда ще съм там цял ден. Няма да спя, с нощния влак пак се прибирам...дано се оправят мъжо и майка  Praynig Имам 1,5 л кърма...дали ще стигне  Rolling Eyes Утре ще купя и една кутия АМ да има...ако изпусна влака или нещо стане (дано не)  Praynig Ще пробвам дечко дали ще го яде, да не стане издънка...
Главата ми ще се пръсне направо, толкова много неща имам за вършене... Мисля да купя столче за хранене от Русе (малко сантиментално да е  Wink). Мамите от Русе да ми препоръчат някой магазин с не много скъпи неща  Blush , ще съм много благодарна   bouquet Аз знам 2 на главната, ама там като вляза и видя цените ..  #Crazy
Ще трябва да дам 400 лв за един ден, а още ги нямам и не е сигурно дали ще мога да ги намеря  #Silly #Shocked
Луда ставам...

Ама да не ви занимавам повече...аз за кво ли се включих, само се оплаквам...  Blush
Пишете, четат ми се хубави неща  Hug

Ей, как щях да забравя! Кате, гледах ти Килиан в подписа! Страшен сладур! Харесах си жилетката  Mr. Green Може ли да я наснимаш, за да пратя снимки на мъжо на баба му. Тя плете страхотно, като машинно и я помолих да погледне снимките и да направи такава. Много ми хареса...  Heart Eyes Hug
Краска голяма сладурана, беее   bouquet Цунки от Лео, той сега спинка, но утре ще му покажа гаджето колко е порастнало  Party  bouquet

# 27
Ам... голяма склероза ме е налегнала! Миналата седмица Лео седна САМ  newsm44 Сега посядва за 20-30 секунди, но после се люшва на някъде  Mr. Green  hahaha
Има ли друго седнало вече бебче?
Все си викам - ще се похваля, ще се похваля и все не смогвам...

# 28
Олче,темата е СТРАХОТНА!Маиските мами пак вървят с едни гърди напред Wink.
Постингът ти е номер едно-напълно съвпада с моите виждания.
Като пишете за кърма и ми става много тъжно.Така ми се искаше още малко да откарам.Три месеца и половина и то на смесено/само първия изцяло/.Накрая почти само ам.Нищо не е,няма какво да се лъжем.
Не съм още разгледала клипчетата,че къщата спи,ама утре първата работа.Кабранска,хилила съм се като луда на твоя кашон уиски. Laughing.
Креизи,маи само аз не съм разбрала.Защо ще ходиш до Русе?
Миа,Краси и Жулито пак са облечени по последна мода-то кеф да ти стане.
Мимозке,на 21 съм-стрелец чистокръвен/правих си хороскоп/.
Елла още не е падала,но какво да я правя вече не знам.Наслаждаваите се на непълзящи бебета,защото това до месец ако не е пропълзяло пък на!Вече съвсем спокоино надига дупето и слага краката под него и дори се придвижва.На 2 метра разстояние без проблем.По цял ден реве и нервничи,защото не може да пълзи.Виждам се в чудо.Такъв инат и разбоиник...баща и е проходил на 9 месеца,какво очаквам.
Много месечничета днес!Браво!Да са живички и здравички,много щастливи и послушни.  bouquet

# 29
Ехеее,Креизи,честито!Как се изправи сам,за да седне?

Общи условия

Активация на акаунт