.......Ивa&Ави ,то вие хубаво сте се записали,ама кажете и нещо повече....че напоследък никакви ви няма...
Ани-не се притеснявай-не е от падането...и ние имаме такива "спящи" дни...но не ни се отразяват на нощния сън...дано и при вас да е така/да няма "строй се, преброй се " по нощите
/Поздравления на Стайпър за племенницата/да се порадваш и на момиченце и ти
..ама това със снимките не е никак честно-не стига тортата на Велизарчо,ами и ти....И на Лусмар-много се радвам,като се случи нещо такова-след дълго чакане...нали знам какво е....дано кумата ти да изкара една лека бременност и да си гушкат здраво и красиво бебче...
Честит рожден ден на Маниачка-тя май не е влизала скоро..но се надявам да са добре и и пожелавам да са живи и здрави всички вкъщи!!!

Иги-много ти се радвам за решението да повтаряте....да знаеш,не е толкова тежко с две/питай мен,макар,че вече имам очи и на гърба/...но имай впредвид,че наистина организма се изтощава от честите бременности,а и че обикновенно вторите деца са по-едри/пък като гледам Момчи....то май няма накъде повече макар че днес четох за едно бебе 5.300
.... На сватята Ирка-искам специално да кажа,че ако все така"пали".....ще се откажем от Елла,пък ако щат и с уиски да ни заринат...ми то като я гледам какъв е "огън и пламък"...как да си дам момчето....че тя щерката наполовина да се е метнала на нея....малейййййййййй
Ирка-да не ме почнеш сега мен-нали си ме знаеш,че така си приказвам
И не се пали толкова на коментарите на съфорумки...че то като гледам си е направо страшно-във всяка тема след максимум три мнения и се почва война...ама "женска му работа"....аз вече не влизам в конфликти,че тъкмо стане весело и някой от моите ревне и айде....останах си недообяснена....пък и предпочитам живия контакт...мими,не съм много компетентна в случая,но може да са зъби/често децата губят апетит,пък и си ги боли-а и ние като ни боли нещо,не щем да ядем/
За свекитата-все се чудя дали да споделям,ама то направо нашето е за рев-вчера взе Сами за да му се порадва,че нали заминава за Щатите....и днес като го доведе,преизпълнена с гордост ми съобщава,че хванали мишле в капана и го удавили с новия" дядо" пред детето
......незнам,аз ли не съм наред,ама направо ми притъмня....аз новините не му пускам заради насилието в тях.....но вече наистина немога да я дишам
...Днес да ви се похваля си запалихме домашното огнище/т.е. парното/ сега направо съм се размазала от кеф,пуснала съм си музика/едно страхотно но-лайн радио/....че и чаша бяло вино съм си позволила...
/да ме види мъжо,как само се възползвам от отсъствието му Е,разтоварих се-сега мога да отивам да поспя,че и утре ще е дълъг/и май студен и мрачен/ ден-ще имам и "близка среща от трети вид"-с педи...и пак ще си "хортуваме" за захранването

Честит Рожден Ден на Una и Вени Вики!Мили момичета желая ви много здраве,щастие,късмет имногооооооо,многоооооооооооооо любов!

на Ива&Ави!Тук ще ти хареса! 
,ама да не се объркам нещо 

,много не стана както си го представях,качулката си има косури,но и така ще я носи.Следващата ще бъде с яка и цип,вече съм харесала модела и преждата,остава да започна да я плета и току виж за Коледа съм я направила и нея.