Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 888
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
от няколко седмици все забравям да ви пиша за моите болни теми.
Да сте забелязали да са ви пораснали краката с един номер след раждането?Чудя се дали е врменно явление или да подарявам всички обувки?
Извиняваите,че се връщам назад с темите в нашата тема,ама да кажа за свекървата.Моята е свястна жена наистина,но напоследък нещо и става.Чете разни книги за пречистване на духа,тялото и т.н. и ми праща едни смс-и...как трябвало да благодарим на Господ всеки ден/нищо лошо,ама много лична тема/,как трябвало с постъпките и характера си да си изчистваме кармата,как трябвало да живеем като чувстваме смирение и щастие.Ако се караме с мъжете си,не е тяхна вината,ами ние сме уморени и черпим тяхната енергия и прочие и прочие.Последното беше-на Елла и тече носа?Храни я по-малко.Храната да не е всичко,защото оздравяването зависело от енергетиката.И да свикне да оставя в чинията-5 месечно бебе.Да не я прехранваме и т.н.И което е наи-лошото:тя говори все как трябва да изхвърля готварските книги и да ядем проста храна,а после вика,че е напълняла,защото ядяла сладко напоследък.И като си науми нещо го повтаря 1000 пъти и ти го набива в главата.Защо не ги праща тея смс-и на сина си?Точно затова беше големия скандал миналата седмица.Трябва да и каже да престане,не да я защитава.Оплаках ви се и ви се извинявам.

# 76
Пак аз беее аман!Специално към мамите замислящи се за второ.Не знам дали знаете,но на организма му трябва година и половина,за да се възстанови физически за втора бременност.Да си възвърне всички запаси,така че да да
де наи-доброто на бъдещото бебе.Напоследък много се говори за това.Не казвам,че ако е по-рано ще стане кои знае какво,но все пак да го имате предвид.

# 77
  • В сърцето на любимите мъже!
Stryper, честито бебче! Да е живо и здраво!

Ето ви една снимка д ани видите как "седим" .

П.П. Фотьойлчето татко ни го е направил!

# 78
Stryper - честито момиченце в рода ви. Да са живи и здрави и тя и мама й и да си доставят радост и щастие.

Ирка, пускай я /свекито/ покрай ушите си. Просо не й чети СМС-те или ги показвай на мъжа си без да ги коментираш. Той сам да си прави изводите. /поне аз така бих постъпила/.

# 79
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
Вчера не успях да влеза и днес изненада - нова темичка. Огромни благодарности на Олчето  Hug за труда, който полага за нас, а малките дупенца на първа страничка са най-най-най - както нашите май-ски бебоци!
Честито на месечничетата - Румката, Жули, Мони, Мартин и Анна, Ивайло и Велизарчо! Да са здрави, палави и щастливи!
Честита братовчедка на Криси - много здраве и късмет!
Тази тема в кърмаческия - нямам време да я чета, подкрепям мнението на изказалите се преди мен тук (да не ги цитирам), а който има нещо да казва за МАЙ-ските - тук е мястото да ни го каже, а не на други места. Радвам се, че ви има и сме заедно (дори виртуално), да споделяме нашите общи вълнения, проблеми, радости и невероятни мигове при отглеждането на нашите съкровища!  Hug на всички!
Ани, Ивко е голям сладур, как сладко си хапва пюренцето - браво! И аз мисля, че не трябва да се притесняваш за падането на Ивко - ти доста предвидливо си обезопасила мястото на падане. Днес наистина е доста сънлив ден. Стискаме палци всичко да е ОК!
Stryper, честити покупки - особено много ми хареса блузката, много е оригинална!
Хайде сега едно фото за развеселяване-ама да не ни се смеете много
Е много се смях  Joy - голям сладур с тази кърпа!
siska79 , каква месарница бе ???? Изглеждаш страхотно, а с малката Божа сте направо кукли!
Iggiberry , много е сладък Момчо - пу, пу, пу! А за твоите решения - направо ме  #Crazy! Пожелавам ви успех с бебеправенето и скоро Момчо да се радва на една малка кукла - сестричка. Само не знам как става едновременно кърмене и втора бременност, но предполагам че ти си проучила "нещата".
Спирам, че тати се прибра от работа и иска да му обърна внимание.
Много  Hug по пухкавите дупенца!

# 80
  • Плевен
Здравейте!
Не съм се отчитала скоро, но... чета!
Поздравления за суперски оформената темичка   bouquet
Поздравяваме всички месечничета, че тези дни има много! Да са здрави и щастливи бебешори, безболезнено да им никнат зъбките, да папкат и да се занимават повече самостоятелно , че в тези дълги днииии.....!
Stryper честито ви бебенце!
И аз да се похваля с хубава новина ,кумата ми след година и половина опити да забременее вече Е и то с термин през май - стискам палци всичко да е О.К.!
Щях да пиша повече, но мойта мома както си пееше весело , така взе да мрънка. Напоследък ми се кара като събере устнички и ..ббббппппббббппп.... и обилно количество слюнка на балончета....
А, да и аз смятам като направим 5 месеца да започна да я запознавам с други храни и май ще започна със зеленчуково пюре, пък после...
Хайде засега чао от нас, целувки  на сладките бебенца ( днес се нагледах на клипчета... БРАВО...супер сте , думи нямам ... страхотни сте )  smile3531
Поздрав и от нас

# 81
Благодаря за поздравленията.

Иги - той Момчо съвсем спокойно си седи! Колко много е пораснал!

Не знам как се казва бебето. Ще видим. То до последно не се знаеше дали е момче или момиче. Беше седалишно разположено.

Ира, благодаря, много си мила. А свекито ти е.... малко лудо. Само не се карайте заради нея. Нали е надалече по-хубаво от това няма.

# 82
  • София
eh, от спане следобеда главата ми се замая...миа тази нощ и тя правеше някви паузи и аз бях ей така  Shocked

но днес излизахме по обед, ихитрихме се преди дъжда, а повреме на него си поспахме заедно, с паузи за амкане , което мен ме устройва, понеже бях примряла за сън...и така от 3 до 6.30, ееееееееех, добричка ми е тя, акто не реши нещо друго  Party

сега да видим ще се сетя ли за всичко, което исках да пиша:

честито на месечковците! от мен и малката курабийка много прегръдки  Hug

олче, миа чак притихна на клипчето на велизар, чу си играчката, и нашата е с таза музика.
страйпър, жестоки нещица за малкия, а за тез чудесии вкусотии с енареждам първа, аз диети не признавам сега точно, затва елате ме вижте с вафличките боровец, (търся си съпричастници да не ме гризе съвестта, ако надебелея, слава Богу за сега всичко е ОК, че както нишо ново не съм си купувала, щях да се депресирам ако и дрехите не ми ставаха... ) и честито ви бебенце! живо и здраво!
иги, голям сладур ти е момчо, направо му давай раницата и на училище, има си и работно място момчето  Laughing
ирка, не се коси, я си свиркай, това за Господ, да, това го знаем, но другите неща...явно щом те разстройват, не са за приемане..
на мен краката са ми същите..по твоя въпрос.
за второ сигурно ще ми се прииска някой ден..но няма да е скоро определено. аз съм сама всичко на мен чака, е, татито помага, но знаете от работещ тати колко е помощта...свеки е наблизо, но на мен ми е по - спокойно сама...отначалото 1 месец готвеше много вкусно, но всичко си има край и реших повече да не я притеснявам, с времето се наместиха нещата. а и от това да си самосточтелен по - добро няма.
за кърменето - наистина е грозно да агитира човек...всеки да си прецени, трябва да помислим и за гледната точка на другия, да. аз съм решила за себе си, както и за захранването, никой не ми се меси около мен, е , подпитват ме някои хора, но аз ги замотвам, аз си решавам, това си е моя работа, както усетя нещата , така й ще направя. водя с епо детето, така смятам за най-добре.
е, приятна вечер!

# 83
  • при палмите и алигаторите,FL
Четох, четох и успях да изчета всичко, първо да честитя на месечковците, да са живи, здрави и мноооого усмихнати.   bouquet за Олчето темата е страхотно оформена , благодаря. За захранването, от събота започнах да давам картофено пюре, но Соня не е очарована, даже днес ми правеше такива физиономии Sick, но аз ще и давам до края на седмицата, да ви питам давате ли на бебетата почивка/един два дни без пюре/ преди да въведете следващата храна или не е необходимо.Stryper   новите придобивки са страхотни, блузката е много сладка.За буденето нощем Соня суче през 2-3 часа, рядко има пропуск , но пък аз тогава се будя по навик, но аз съм от мързеливите .Свеки живее с нас и поела почти цялото домакинство, много ми помага, а и постоянно купува разни нещица за беба, не мога да кажа лоша дума за нея.За сега това от мен че стана много дълго, отивам да smile3524

# 84
Ира, и аз имам проблем с обувите... всички са ми малки.... Но си имам теория: от многото килограми свода се сляга и от там идва удължението на крака... Може и да греша...

Марти по цял ден, освен, че пищи, плюнчи се и прави пуффффффф... всичко е в плюнки....  преобличам го през 2 часа...Така прави и като яде пюре... едва му изчиствам после миглите, а и моите... Sick  Защо го прави... newsm78  Мислих си, че не му харесва пюрето, но като го смених пак същото...

Блазе ти, че има кой да ти помага, нанди, и че е свестен човек свекито... На мен ми куца домакинството... днес не излизахме следобяд и успях да сготвя...

Страйпър честита ви красавица....
Честито и на месечничетата!!!!!!!!

Лека нощ и  Hug

# 85
Сиска и Жулката не се обръща извърта се ....... и  почти се е обърнала ама не е. Sad  Сиска мацки сте с Божа  Peace
В сряда ще отидем на профилактичния преглед при ортопед.Да видим какво ще каже за сядането и за това ,че все на крака права  иска да стои ,а още май не трябва.
Честито на Велизар!
Страйпър честита ти племенничка   bouquet Страхотни неща си харесала,особено лампата  Peace
Мен в "оная" тема ме подразни в началото едно невярно мнение.Иначе не се меся ,всеки си решава сам.Сега не съм чела вече кой какво е писал.Отивам да видя Ирка какви ги е писала  Laughing
Иркаааа -ти си мой човек  Hug Hug HugАз съм родена на 21 декември.Давай да празнуваме заедно в Бг.  Laughing  Щях да казвам за твоето свеки-Пази боже  Shocked Rolling EyesОх ще взема да съм благодарна за моята като чета твоята и на Кабранска /и още една имаше/ какви ги вършат.Ужас #Crazy Боже,боже #Crazy
Ей тоя Момчо голям мъж бе,сладур.

Момичета имаме си рожденничка!!!!
Честит юбилей  Laughing  на маниачка!!  bouquet Да е жива и здрава и щастлива майка!

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 22:52 от mimozata

# 86
Здравейте и от нас-да се запишем в темата....макар,че не хапва пюре все още беболинка...

# 87
Здравейте, абе все сядам да напиша  нещичко и все нещо ще се случи.

Честито на всички празнуващи днес и на Диди (маниачка) рождения ден. Всички да сте усмихнати, щастливи и здрави.

Колко красиви са бебоците просто нямам думи. Дано все такива растат, а пък ревливи, не ревливи все ще си ги гледаме.

Аз искам съвет от вас. Днес цял ден малкия не иска да яде АМ. Видимо е гладен, но в момента в който засмуква две - три глъдки и започва да бута шишето и да реве. Когато му подам вода си я пие без проблеми. Кашата или пюрето си ги яде, но млякото Naughty. Тази вече даже го оставих цели 5ч. без манджа, за да може да огладнее, но пак не и не. Реших да сменя бибероните пак същото, после реших да сложа две лъжици каша, но промяна нямаше. Приспах го и тогава успях да му го набутам. Но така не може да се яде. Мисля, че не е редно да яде в спящо състояние. Ами утре как цял ден ще се храним? Боже ще се побъркам smile3511. Та мислите ли, че може да му никнат зъби и затова да не ще да яде?
Ох, приемам всякакви съвети. Готова съм да пробвам всичко.

Велизар също не може да се обърне изцяло, стига до едно положение и до там.

Ирка, и на мен са ми пореснали краката (боже само как звучи). Носех 36 номер, а сега 38-39, което е просто ужасно.
Е айде стига толкова съм писала.

# 88
Честит рожден ден на Маниачка, честита племеничка на Страйпер, честита бременност на кумата на Лусмар!
Страйпер , много сладка блузка, искам и аззз. А тази лампа не разбрах къде и е светилото. Ти все едни оригинални неща ги измисляш.

Да ви кажа на Ивко нищо му няма, просто му се е спяло, но такова чудо не е било никога. Да ми спи до 15ч само със две събуждания да яде и заспива веднага. И аз цял ден от скука си седя на компа и изведнъж като прочетох поста на Иги и ми светна да не би пък да му има нещо... и затова се шашнах. Но после не заспа до вечерта , докато не го изкъпахме. То нямаше и как де. Отидохме на гости на баба и дядо, които вчера се върнаха от Кишинев и му донесоха много сладурска дрешка - гащеризон, яке и шапка за студените зимни дни. По късно ще има и снимки. А на нас ни подариха стъклена масичка за хола, защото старата ни е дървена и е доста голяма за малкото ни холче и мъжа ми си слага краката на нея, та стъклена е по добър вариант. Отдавна исках да си вземем такава.

А това Момчилченце , голямо сладурченце. като го гледам как се хили от стола дето му го правил тати и ми идва да го щипна по нахилените бузки.

# 89
опитвам се да сложа едно клипче на Марти, как се бори с възглавницата... дано да се получи
http://www.youtube.com/watch?v=ylay0G5iD7I

Общи условия

Активация на акаунт