Да сте забелязали да са ви пораснали краката с един номер след раждането?Чудя се дали е врменно явление или да подарявам всички обувки?
Извиняваите,че се връщам назад с темите в нашата тема,ама да кажа за свекървата.Моята е свястна жена наистина,но напоследък нещо и става.Чете разни книги за пречистване на духа,тялото и т.н. и ми праща едни смс-и...как трябвало да благодарим на Господ всеки ден/нищо лошо,ама много лична тема/,как трябвало с постъпките и характера си да си изчистваме кармата,как трябвало да живеем като чувстваме смирение и щастие.Ако се караме с мъжете си,не е тяхна вината,ами ние сме уморени и черпим тяхната енергия и прочие и прочие.Последното беше-на Елла и тече носа?Храни я по-малко.Храната да не е всичко,защото оздравяването зависело от енергетиката.И да свикне да оставя в чинията-5 месечно бебе.Да не я прехранваме и т.н.И което е наи-лошото:тя говори все как трябва да изхвърля готварските книги и да ядем проста храна,а после вика,че е напълняла,защото ядяла сладко напоследък.И като си науми нещо го повтаря 1000 пъти и ти го набива в главата.Защо не ги праща тея смс-и на сина си?Точно затова беше големия скандал миналата седмица.Трябва да и каже да престане,не да я защитава.Оплаках ви се и ви се извинявам.

за труда, който полага за нас, а малките дупенца на първа страничка са най-най-най - както нашите май-ски бебоци!
- голям сладур с тази кърпа!
! Пожелавам ви успех с бебеправенето и скоро Момчо да се радва на една малка кукла - сестричка. Само не знам как става едновременно кърмене и втора бременност, но предполагам че ти си проучила "нещата".

, но аз ще и давам до края на седмицата, да ви питам давате ли на бебетата почивка/един два дни без пюре/ преди да въведете следващата храна или не е необходимо.Stryper новите придобивки са страхотни, блузката е много сладка.За буденето нощем Соня суче през 2-3 часа, рядко има пропуск , но пък аз тогава се будя по навик, но аз съм от мързеливите .Свеки живее с нас и поела почти цялото домакинство, много ми помага, а и постоянно купува разни нещица за беба, не мога да кажа лоша дума за нея.За сега това от мен че стана много дълго, отивам да
Мислих си, че не му харесва пюрето, но като го смених пак същото...
Сиска мацки сте с Божа 
. Тази вече даже го оставих цели 5ч. без манджа, за да може да огладнее, но пак не и не. Реших да сменя бибероните пак същото, после реших да сложа две лъжици каша, но промяна нямаше. Приспах го и тогава успях да му го набутам. Но така не може да се яде. Мисля, че не е редно да яде в спящо състояние. Ами утре как цял ден ще се храним? Боже ще се побъркам
. Та мислите ли, че може да му никнат зъби и затова да не ще да яде?