Любители на Котки - Тема 160

• 31 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Mariqivanova799, предните лапки са Simple Smile На Късметка често не и личи де е главата, де е дупарката от толко космарлак Simple Smile

# 76
  • София
За найлоновите пликове ти препоръчвам да си играе с тях под наблюдение. Рафаела два пъти накъсва на парчета пликове от Била и познай как се издирват и нареждат едно до друго като пъзел. Отделно страховете и дебнене на произведенията в тоалетната.
Нала обаче не къса със зъби - тя се мушка в пликовете и спи в тях.
Доколкото си спомням, американската Богданка я бяха оперирали, за да извадят задръстените найлони. Sad
Скрит текст:
Ей, Диди се разписа веднъж и пак изчезна!

# 77
  • Бургас
Mariqivanova799, предните лапки са Simple Smile На Късметка често не и личи де е главата, де е дупарката от толко космарлак Simple Smile
Значи е пухче златно...
Лятото ще я подстригвате ли?

Не яде торбички,даже не ги къса...
Е,има понадрано...
Ще ги махна за всеки случай...
Ама на практика има много неща,не мога от всичко да го пазя...
Онзи ден яде памук.Ама съвсееем мъничко,но яде.
Едното ми морско свинче навремето си хапна доволно от найлонова торбичка.За щастие нищо не му стана.
С това дете обаче ще внимавам повече...
Още първите дни си счупи цяло листо алое и го гриза тайно под леглото.Доста бързо го усетих...Сега алоетата са на терасата,в хола и на терасата не ходи.
И в мокрото не може,гризе гъбата,с която мием пода.
В банята бърка в канала.
В тоалетната гризе четката за тоалетната...
Направо...голям беладжия.
А в мое присъствие се тръшва върху мен и мърка.
В кухнята може да ходи,не се качва на масата,не иска да яде от нашата храна.
Коридорът е доста голям и тича на воля.
Синът не го пуска в стаята си...
Общо взето е все при мен,а когато ме няма,се изпъва на възглавницата ми и спи.Даже и да го викат,не става,не излиза от моята стая.С мен обаче се разхожда.Днес се възмути,че не влезе в тоалетната с мен(и синът влизаше навремето).
Остава и душ заедно да си вземаме...

# 78
Мария, много сладкодумно разказваш, чета те с удоволствие.

Котьо, снимката е трепач. От одеве я гледам и се хиля.

Толкова ми е мило да ви чета и гледам котаците, такъв кеф е да си милваш коте.

Да ви са здрави и много да ви радват!

# 79
  • Бургас
elinor7, благодаря!
В темата за морските свинчета имаше една дама,която още по-интересно разказваше.Но не знам как да намеря любимата ми история,беше преди доста време.
Все едно ми е детенце този малък писан, щедро раздава прегръдки и целувки(и точно защото ме целува по устата,държа да не гризе четката за тоалетна и гъбата за пода,а и ако се раздриска пак,не знам какво да го правя вече...)

# 80
  • Велико Търново
Мария, мъжко ни е котето 😉и да, почти набори са с твоето, утре ще стане на 3 месеца.
Играе с всичко, което сме му купили - мишка, драскалка, топче, гризалки разни... Направо вече му знам режима - сутрин хапва пауч и малко гранули, после минава през тоалетната, през деня стои самичък и почти не яде, никакви белички не прави, а като се приберем се започва една игра и така до вечеря, когато отново хапва пауч, отива в тоалетна и е готов за сън 😉душичка голяма е.

# 81
  • на брега на морето
.
... никакви белички не прави...
Има време, ще започне. Laughing
Приберете всичко дребно, което котките могат да глътнат.

А на Късметка да й нацелувам балетните пантофки с кичурчетата.

# 82
  • София
Добро утро и от нас (ние още си риткаме в леглото)

Скрит текст:

После ще правим фотосесия на бебчовците.
Преди това мисля да им купя бебешки пастетчета (опитват  храната на Блеки). На 5 седмици са вече- дали не им е рано за захранване...

# 83
Добър ден!Вчера се прибрах.Още не съм си взела Закарито,обаче имам снимка на софийския му брат Simple Smile Скоро ще взима час за кастрацията на Бъзльото.Как си мина времето,само.На 15 юни прави година..

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 11:01 от red soul

# 84
  • Бургас
Biskvitka,би ли споделила,моля,каква марка пауч и гранули яде котето ви?
И моето е така.Сутрин тоалетна...Обаче след всяко действие ме чака да изчистя,иначе не ходи...
Хапва по малко през целия ден,но с мен играе сутрин и вечер.
През останалото време лежи на нашето вече легло и на нашата възглавница...
Не прави много бели,но вече се качва сравнително нависоко и се кани на най-високия гардероб.
Абе сладур голям.
Вашият как се казва?
И ваксинирахте ли го?
Моят е Хари,роден на 21 февруари.Наборчета са.
Ние ще правим паспорт,след около две-три седмици.Толкова трябва да мине от втората ваксина Биокан М.
Направо ме е страх от ваксините,ама дано мине леко...
.
... никакви белички не прави...
Има време, ще започне. Laughing
Приберете всичко дребно, което котките могат да глътнат.

Да,предупредиха ме,че гълтат дребни неща...
Какво да кажа,надявам се да няма такава ситуация...

# 85
Мойто котенце днес му правиха контролна кръвна картина и никак не са добре резултатите. Левкоците са се вдигнали още повече. Въпреки подкожния антибиотик и въпреки, че като общо състояние си е много добре - игрив, търчи, играе, яде, ака си нормално. Единственото е дето киха чат пат и има секрет от окото и може би от нослето. Имаше съмнения за котешки спин или коронавирус и още нещо си..излязоха отрицателни. Явно има някаква инфекция но не е ясно каква. Ще му слагат абокат и ще му вливат венозен.

# 86
  • Бургас
pandorina,за СПИН и левкимия е общ тестът.
На моето още не е правен,казаха ми,че може да излезе фалшиво положителен,разубеждават ме да го правим...Жизнен бил,едва ли щял да има...нали пребори калицивирозата...
Да,кихат,имат секрет от калицивирозата.
Кръвна картина не са му правили.
Ще се справи твоето котенце,щом няма другите заболявания.
За коронавирус на моето правиха тест,нямаше,прекрасно е,че твоето няма.
Щом го наричаш "моето",значи си е вече твоето.
Две седмици след като се оправи окончателно,си го ваксинирай...
Аз щях,но се наложи Биокан М да слагаме.
Исках кръвна картина и СПИН и левкимия да правим,док казва,че само ще давам пари.Било си ок котето.Виждал бил много с тези болести.Ох,дано е прав.
Твоето коте ще се оправи...
Десет дни се лекувахме с антибиотик,после глисти лекувахме...
Чак след две седмици видимо живна,а след месец е значителна по-добре.
Щом играе,няма страшно.
Болно коте се крие на тъмно и тихо.

Това ми е на брадичката и...е кръгло петно с бели люспички...
Май съм хванала гъбаците...
Сърби ме.
Ще трябва да пия противогъбични.
Друг вкъщи дали може да се зарази?
Че ще ме изселят с котката,ако на някой нещо му стане.

# 87
Ох, не знам вече... Как ще сложат абокат на това мъничко краче?! Даже ми казаха, че като е с абокат можело аз да му го слагам... но ме е страх. Днес ще го обезпаразитят вътрешно. Мисля си дали не може от глисти да са му високи левкоцитите. Аз се страхувам и за себе си, боря се с едни хронични цистит и спаднал имунитет та само ми трябва още нещо.. но ме уверяват, че нямало опасност за мен. И все пак като ми кихне в лицето се панирам. Сега съм го оставила там до 16 ч и го мисля колко ли е стресирано.

# 88
  • Велики Преслав
Боже изтървах 6 страници. Аз вече храня моите бебета със пауч и ги научих на тоалетна.

# 89
  • София
Не е лесно да снимаш щъкащи бебоци 😻

Препускат лудо насам- натам, любопитни и смели

Но слушкат майка си

Общи условия

Активация на акаунт