Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 33 666
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
М'чи кЪ? Не един плик, а цяла ролка съм купила, заради евентуално два плика. За какво съм дала 2 лв.? 😂

# 121
  • у дома
М'чи кЪ? Не един плик, а цяла ролка съм купила, заради евентуално два плика. За какво съм дала 2 лв.? 😂
Може да си запазите за ДЗИ в 12 клас.

# 122
Пепел ти на клавиатурата. Аз се надявам след две години да сме забравили настоящата ситуация.

# 123
  • София

Аз купих прозрачни торби за боклук, 25 литрови.
Прати една по Еконт.

# 124
  • София
Вече ме е срам. На Дидева нейната, от инструктажа е много джиджана . Joy
И моливи... 🙄
И аз като bibi, да не споменавам къде учи младежа. 😂
ПП: ... и пергел!

# 125
  • В светлината на слънцето
Честит да си, Ицо! Жив и здрав! Hug

Ох, цвиля с инструктажа на Дидева. Joy

Нищо не съм приготвила аз - ни пликове, ни други пособия. Само купих 3 черни химикалки на седмокласника с уговорката да ми каже коя му е най-удобна, за да взема от този вид още. Не е казал, мълчи - подозирам, че изобщо не ги е погледнал. Наборката хич и не я питам. Но пък с моето шкафче от инструктажа нямам грешка.
Презентации в полунощ до малките часове и у нас се правят. Тоест почват се малко преди полунощ и продължават до неясно кога. Днес - чудо! Прави нещо по обяд и ме пита за някои термини. Вдявам, че е физика, по-конкретно астрофизика. Тъкмо се израдвах, че веднъж и тя да направи нещо навреме, и ме попари: не било проект, а превеждала една много интересна книга по астрофизика. Ама не за училище, а да си я има на бг, а и да си упражнява английския.

# 126
  • у дома
Пепел ти на клавиатурата. Аз се надявам след две години да сме забравили настоящата ситуация.

Да не си ходила на гости на мама Мони,че шкафчето подозрително прилича на нейното?

# 127
  • София
Аз друго питам.
Пликът с дръжки е ясен, ролка купих отдавна. Със сигурност 4 плика от ролката ще бъдат оползотворени.
Обаче, до ученика на чина има: химикалки, моливи, линия, пергел. Това при нормални условия моите си го носят в несесер, а сега в пликче ли или просто се оставят на чина.
Или чак пък такива инструкции няма.

# 128
  • София
В седми клас не бях чела инструктажа и ми беше много добре. Smirk

# 129
  • София
Леле, спрете се Joy ще изпишем темата преди седмокласната ... и аз се хиля сама, добре, че сме се разделили в различни стаи... Най-много да изцвиля и изплаша кокошката Joy

svetlaem и аз питах (в 7 класната тема) това ли е шкафчето.Joy

Слънце, за к'во са моливи, ще чертае с черния химикал. (някой го спомена в 7класната, че казали така на децата)

# 130

Това ще го пратя на сина ми също. Аз в неговото НВО не участвам. На баща му съм дала инструкции само да го закара. Между другото в инструктажа от училището ни(уж източник МОН) пише болднато, че НВО е задължително. Толкова съм далеч от тези им грижи, че да се оправят.
Все пак ще го питам в удобен момент има ли черни химикалки....и тн

# 131
  • София
Подозирам, че единствения молив у нас е моят, за очи.
Преди време се прибирам у нас и заварвам младежът да прави някакво домашно по математика. Рисува окръжност, не знам кой клас ще да е било... И понеже от 101 закупени от мен пергела, няма един здрав или наличен, взел капачка на някакво средно бурканче и .... Та, чудя се, ще му разрешат ли да извади на чина капачка, вместо пергел. 😂

# 132
  • у дома

svetlaem и аз питах (в 7 класната тема) това ли е шкафчето.Joy

Шкафчето на мама Мони е легенда в осмокладнатс тема...

Слънце,можес капачка от вода ама ще е много малка.

# 133
  • София
Вие се смяхте за пликовете за боклук, ама моят каза,че ще нацъкал нещата за час и ще ходи на фитнес. Та той иска да ходи със сака, за да не губел време. Сега ще купувам 60 литрови торби.

# 134
Голямо забавление ми е това НВО. То химикалки, то пликове, добре, че ръкавици и костюми няма задължителни. Наборката няма черен химикал все още, но снимка за дипломата вече има😀(нямам идея какъв документ ще им дават). А белото ми върви мноого добре

Общи условия

Активация на акаунт