Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 32 712
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
А моята се е провалила по БЕЛ- 31точки. По Мат заради глупава грешка има 48.

# 706
  • София
Чудесно е желанието на децата да се явят на НВО. Уважавам и причините, поради които го правят - солидарност, благодарност, проверка на знанията си. Точно това МОН трябва да оценят . За мен точно това е проверка на нивото на обучение, защото почти нито едно дете не се е готвило специално.

# 707
  • София
По БЕЛ е с 82%, поне тяхната българичка да си отдъхне.....
Фен съм на г-жа Даскалова. Случиха с нея. Моят е с 78% и много го е яд, че от недоглеждане в прочитането на условията, сам се е бил ощетил.😂🤣😂 Попитах го и по математика ли се е ощетил сам, а той "... ами между 4 и 5 съм" Сори, ама когато си избрал математика за профилиращ предмет, всичко под 40 от 50 точки, не е ОК. Иначе на фона на общия "успех" на десетокласниците, е добре.
На НВО-то по АЕ, не знам резултата. Там очаквал да е на макс. Ще видим!

# 708
  • София
Мисля си,че ако МОН нещо ще анализира, то ще е нуждата от такова изпитване.

# 709
  • В светлината на слънцето
Ох, по коя скала е двойка? Rolling Eyes

А, де? Не е казала госпожата. Била кисела днес.

Дидева, проценти, не точки. Моята е с 24 точки по мат (12%). Тя, че се е изложила и по двете, спор няма. Но хич и не си даде зор.

Аз да се допиша - отпадам от групата за довечера. Както и очаквах, преди малко ме натовариха с въпросните задания. Ей, тъкмо мислех, че са ме пропуснали. Да, ама не. Та пийте по едно и за мен.Heart

# 710
ТМ, и аз бях фен на Даскалова, защото е супер взискателна. Но явно тя има някакво кофти отношение специално към класа на щерката, а тя няма да ме лъже. Все някакво заяждане, дребнавост...Аз оценки по БЕЛ не съм видяла нанесени текущи за трета година...Накрая на срока се вижда само (все още няма за втори срок нанесени).
Дори, когато паралелката им била на първо място в гимназията по успех по БЕЛ (преди ДО), им казала, че причината била, че са бележкари - не взимали участие в час, а изкарвали шестици на тестовете...Rolling Eyes
Отделно наборката ми се оплакваше, че изостават с уроците още от зимата; че им дава задачи по невзет материал и накрая наистина не бяха минали всичко.

Лулу, 24 точки от 50 е 50% почти.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:24 от Free Soul

# 711
  • София
Я да спрете да отпадате за довечера! Angry

# 712
Ох, по коя скала е двойка? Rolling Eyes

А, де? Не е казала госпожата. Била кисела днес.

Дидева, проценти, не точки. Моята е с 24 точки по мат (12%). Тя, че се е изложила и по двете, спор няма. Но хич и не си даде зор.

Според мен няма как да е така, по вероятно 12т -да са 24%

# 713
Ох, да бе, обърках ги - 12 точки и 24%.

# 714
  • София
Дидева, проценти, не точки. Моята е с 24 точки по мат (12%).
Обратното по се връзва - 12т = 24% Обаче, не може целия клас да е изкарал такъв резултат и да е виновен...класът... Тук, с цялото ми уважение към учителската професия, нещо в ДО-то е куцало, явно. Защото това е учителски резултат, когато е масов. То ясно, че "материалът" има значение, но материалът е избиран, нататък който го е поел е можел да го обработи по-добре.

Госпожата по БЕЛ избухнала - били на пето място в страна по резултат (не е ясно от къде я има тази статистика), била доволна. Наборът явно е от малкото, които са се постарали да развалят тоз' успех. Joy
Математичката все пак чакала да види резултатите и да реши как да ги оформи.

# 715
Много им била сърдита математичката на нашите. Явно ще валят наказателни двойки. А иначе е много читава жената, ама явно и тя не е очаквала това.
А по БЕЛ й е персонално сърдита, защото точно от нея очаквала много повече.

# 716
  • София
Я да спрете да отпадате за довечера! Angry
Аз съм на линия- шЪ сЪ пий. Simple Smile Моята мома на НВО, както си и предполагах, имайки предвид успеваемостта й на изпити в лежерен режим: 70 и 77%. Пак добре, винаги може да е по-зле. Важното е да сме живи и здрави, нали Wink

# 717
  • София
И аз съм на линия!
Ще пия и от мъка, и от радост! 😂

# 718
  • София
Всъщност поводът няма съществено значение. Joy

# 719
  • София
76/59 - второто даже е много като знам, че не е от училищни знания. Ще пия ни от мъка, ни от радост.Joy
Нямам идея дали младежът знае колко са (ако изобщо знае къде му е бележката), но чакам той да спомене (аз си я имам снимана)Joy

Санака, я пиши едно ЛС с име на резервацията, че може да съм първа Joy

Общи условия

Активация на акаунт