Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 32 716
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Честито на всички, че мина Bowtie и поздравления на децата с висок %! Flowers Four Leaf Clover
Като видях резултатите се сетих за Дюи от "Малкълм", който каза: "Нищо не очаквах и пак се разочаровах..." Laughing
В кръга на шегата това, аз съм доволна. Дъщеря ми е в обикновено училище, много мързелива, а последната година направо си беше дала пълна почивка. Мааааааалко над средното за страната е постигнала, което спрямо горните подробности е повече от добре.
Иначе са оформени, точно днес приключиха, преди да излязат резултатите, големи късметлии са Smiling Imp завърши с 5.48, не е ли карък Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.П. Равносметката не ме изненадва, нито притеснява, ако такъв тип тестове пускаха по мое време, резултатите щяха да са по-зле. Друго си е да развиеш 1 въпрос или 2 задачи, за които всяко вярно нещо ти дава точка + 2 теория. Не смятам, че този тип тестове показват реалните знания.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 17:55 от Не се сърди, човече

# 721
32 точки БЕЛ, 42 Мат. Показателно за отношението му. Каквото-такова, и без друго е запразнил.

# 722
  • София
Десем, към колко смяташ да си там?

Прегледах списъка за днес - обичайните заподозрени + Рокстар и Теди. Този път ще се постарая да ви запомня имената. Blush

# 723
  • София
Предварително се извинявам на модератор, че няма да имаме нова тема на 50 страница. 😂
Аз след 10 мин съм на съдебната палата. Който иска да ми пише на ЛС, на вайбър или в месинджър. Ако не, ще нагледам какво се случва по Витошка.

# 724
  • София
Ама да не се напиете докато дойда! Frowning1

# 725
  • София
Може би към 18

# 726
  • София
И аз мога да дойда по-рано. Ей сега ще се нагримирВам и ида.

# 727
  • София
Идем и аз. Къде беше точно?

# 728
  • София
Бистро Крафт. И аз след малко тръгвам от ливадите. Надявам се да ви позная Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
  • София
Ех, купонът се заформя, много ме е яд, че няма да се включа. Ама сега и малкото ми се върна от зелено болно и обстановката се сгъсти, нямах време и на резултатите да се зарадвам, един път да са хубави на синковеца. Хайде наздраве, постнете некоя снимка от бара, да оплакнеме око и ние седещите си у дома!

# 730
Не знам как имате сили да мърдате в тази жега, аз съм се закотвила на климатик и отказвам всякакво излизане Flushed днес и утре чакаме гости у нас, така че да знаете - ще пия мислено с вас Bowtie
Весело изкарване!

# 731
  • София
Да дам отчет - 73% БЕЛ и 89 % МАТ.
И не е шега, това което преди твърдеше госпожата по МАТ - наистина не е оформила оценките преди да види НВО.

# 732
  • София
Бистро Крафт. И аз след малко тръгвам от ливадите. Надявам се да ви позная Stuck Out Tongue Winking Eye
Предай поздрави на компанията от мен!

# 733
Аз дадох честна пионерска, че няма да публикувам резултати, но ще кажа, че съм доволна... много доволна.
Диппомите се очертават скучни и те.
И аз 3 пъти четох резултатите за страната за да ги проумея. Cold Sweat Tragedy...
[/quote
Моя Мити има 12 по математика и 23 по бел, около средното за страната, и съм много доволна. А какво значи туй tragedy???😬😵😵😂😂😂😰

# 734
JoyJoyJoyJoyJoy
Весело изкарване, момичета. Докато дойде ред да пиша, вие сте направили по едно кръгче (или две, три Heart Eyes)
Санака, честито на девойката и поздравления, че е борбена и си гони нещата до дупка. На бавен огън сте се пекли тия дни, но всичко е добре, когато свършва добре.

Общи условия

Активация на акаунт