Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 33 650
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При нас са се изказали,че максимума ще е 50т-това за математиката-15 зад по 2т плюс 2 зад по 10т-аз не съм го видяла никъде написано черно на бяло и нямам идея дали ще е така...
И аз така ги измислих. 😂
Обаче в модела на МОН пише, че всяка задача ще е оценявана с различен брой точки, според трудността.
Ох, голяма пародия!
Ми не знам, дано да е 50 максимумът, иначе нашите увисват без оценка за класното. JoyJoy
😂 Е, как бе, от 50 нагоре е за 6. Ще се уредят децата. Да му мислят даскалята.

# 76
  • София
И аз знам,че точките са 50. Знам за черния химикал, ама за пликове найлонови не знам. Ще ги душат ли с тях?
Иначе при нас заявления за сега няма.

# 77
  • София
И аз знам,че точките са 50. Знам за черния химикал, ама за пликове найлонови не знам. Ще ги душат ли с тях?
Иначе при нас заявления за сега няма.
😂 Задмина ме! На мен първата ми мисъл беше " Ще повръщат ли?".
За какви заявления говориш?

# 78
Всеки ученик поставя в собствен прозрачен плик личните си вещи (дреха и/или чанта), който
поставя на свободно място до себе си.

Инструктаж
Бланките за отговори са подобни на тези за седми клас.

# 79
  • София
Бе сега пък плик, за боклук ще става ли.
Слънчева, аз понеже по Нетфликс следя разни наркобарони, та това ми дойде на ума.

# 80
  • София
Трябва да е прозрачен. Ако имаш такъв за боклук, става. 😂

# 81
  • София
Някаква идея откъде да се сдобием с такъв плик?

# 82
Близката кофа за боклук? Joy
Все нещо прозрачно ще намериш у вас. А и в магазините продават широк набор от найлонови пликове. Не е нужно да е безцветен. Важното е да е прозрачен.

# 83
  • София
Тъкмо имам да вадя още летни дрехи - ще им дам по един за вакуумиране.Плик ли е - плик. Прозрачен ли е-прозрачен.Sunglasses

# 84
  • София
Ами то не е нужно и да е голям. Багажът ще е суитчер, ако успее да го сгъне, ако не да го навре. Смисъл друг багаж няма да има.
Що съм писала заявление, не знам. Имах предвид служебни бележки или както се наричат. Подобни не ни ли дадоха за 7 клас.

# 85
  • София
Имам ролка прозрачно опаковачно фолио. Joy

# 86
Нещо такова върши работа.

Миналата година пратих малката на НВО с по-голям плик с копче, не знам от някаква дреха ли е било, от играчка ли...Болшинството деца или нищо не носеха, или си носеха всевъзможни чантички. Веднага по пликчетата се разпознаха кои са бг-мамите. Joy

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 22:08 от Free Soul

# 87
  • София
Развълнувах се от предстоящите събития. Ще ходя утре да попълнят резервите за червено. БЕлото вие си го пийте.

# 88
  • София
Аз съм на розАво.

# 89
Е, то кат' имаш бЕло и чАрвено, розАво лесно можеш да получиш.

Общи условия

Активация на акаунт