Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 33 658
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Е то нашето НВО много постно откъм емоции, чак не ми се пие толкова. Joy
Няма клрасиране, няма редене на желания...Една проста статистика няма да има...Язък! Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Само за найлоновите пликчета се кахърим. JoyJoy

# 91
  • София
И дали са измислили точкуването. 😂
И аз съм на розАво.
Хареса ми идеята с папката-плик. Яке няма да носи. Той на 15 градуса ходи гол и бос, ще го преживее 2 сутрини. Полупрозрачен пазарски плик дали става? И що трябва да е прозрачен, по дяволите? 😂
Имам ролка прозрачно опаковачно фолио. Joy
Тъкмо имам да вадя още летни дрехи - ще им дам по един за вакуумиране.Плик ли е - плик. Прозрачен ли е-прозрачен.Sunglasses
😂😂😂

# 92
  • София
И що трябва да е прозрачен, по дяволите? 😂
За да не скриеш вътре някое оръжие за масово унищожение, например. Simple Smile

# 93
  • София
Колко ли пари струва провеждането на НВО в 4 и 10 клас? Smirk

# 94
Подозирам, че има продуктово позициониране. Найлонови пликчета.

# 95
  • София
От кога влизаше забраната за пластмасата и найлона? Май от 1.юли?

# 96
Пърфект тайминг! Joy

# 97
Пише прозрачни пликове. МатРЯлът не  е уточнен. Може да купите стъклени.

# 98
Grinning
Или с тия мрежестите торбички от соца...

# 99
  • София
Хе хе, стана оживено и весело в темата! Така е, като нищо не зависи от туй ЕЙЧ БИ ОУ!
Показа служебната бележка, дигиталното ще е първо и следобедно, ще си учат преди него.
Зачекнахме ли черните химикалки? Последно писаха в 7 със сини и аз се бях притеснила да не е взел по погрешка с черен пълнител.

# 100
В училищата ще има осигурени резервни химикали.  С подходящ цвят.

# 101
  • София
За математиката какво трябва да носят? Купих само черни химикалки.За торбите от вас чувам.

# 102
Младежът се прибра снощи от училище много натъжен и превит под тежестта на раницата.Викам кво ти е,бе?Ми виж - и ми показва ,че е допуснат до ейч би оу!Оуууу!
   Аман -заман!Сега и найлонови пликове да търся,че и мерен химикал.Щото изобщо не съм сигурна,че нашият е чул и разбрал за тях.
     Аз съм вече доста време на розово-и хапченцата са ми розАви,и джина вече го пия с един розАв швепс -тоник,супер е.
     Аз все още не съм чула нищо за приравняване и вземане предвид оценките,но чакам с нетърпение да избухнат и нашите даскалЯ.
   С наборът все още нищим профили,класната им казала,че последния срок за заявленията е миналия вторник.Вчера ,учителка,класна на друг клас е казала,че ако все още се колебаят , до следващия вторник могат да променят.А какви профили ще има,щяло да стане ясно следващата учебна година.Тук вече ме застреляха!!!Зададох един куп въпроси към класната по темата,в групата на класа, отсреща ни дума,ни вопъл ,ни стон.

# 103
Попадна ми плик - прозрачен, с цип, бях купила спален к-т (Уайкики) в него

Имам въпрос- в същото или в друго/чуждо училище ще се провеждат изпитите НВО?

# 104
Аз пък вчера имах Рожден Ден.Пия питиета които образуват кристали и такива на които основната съставка е хмел,вземам си редовно розовите хапчета и хич не ми пука за разни профили ейч би ота и други такива. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт