Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 33 676
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Днес,годишнина от сватбата,айде пак наново от по горе изброените питиета.Наздраве 😁🍻И ако може да услужите с една химикалка 😂

# 136
  • София
Ти пък и ги наредил празник след празник. Ай, честито! Ние скоро направихме 24 години от сватбата. Scream

# 137
Ти пък и ги наредил празник след празник. Ай, честито! Ние скоро направихме 24 години от сватбата. Scream
Ъъъ 24 години много бе браво ние 17 и това годишнината от сватбата празник ли е?😂Между другото всичко е с цел да не забравям за това се ожених след рожденния ден 😁

# 138
  • София
Е, много лежерно НВО - прави се по желание и просто за удоволствие, на път за фитнеса, чертаят се окръжности с капачката от минерална вода, с молива за очи на мама Smile, при пълна прозрачност...на пликовете Smile Нещо пропускам ли от образа на 10 класния матурист?

Честити празници, годишнини!

# 139
  • София
На нашите не са казали нищо за прозрачен плик. Аз подпитах, защото от тук научих - гледа ме учудено и вика, че сигурно за тяхното училище нямало да важи Joy
Няма да настоявам...

# 140
Успех на децата! Още 2 дни и е ред и на набор 04 да минат през тоя хал! Мен ми е чудно това НВО ще влиза ли в дипломата? Все пак в Наредба 11 пише, че оценките от удостоверението се преписват и в дипломата.... 🤔🤔🤔

# 141
  • София
На НВО няма оценки.

# 142
  • у дома
На нашите не са казали нищо за прозрачен плик. Аз подпитах, защото от тук научих - гледа ме учудено и вика, че сигурно за тяхното училище нямало да важи Joy
Няма да настоявам...
Може училището да е закупило за всички-нали да си по училища.

# 143
Хах. Надявах се да се ограничим предъвкването на дипломата само в темата за 11. клас. Joy

# 144
  • София
Там не проявиха интерес и се търсят нови хоризонти. Joy

# 145
  • София
Дори аз престанах да се вълнувам. Просто си пия червеното. То и времето предразполага.

# 146
Най-търсената стока тези дни е черен химикал😀. В книжарницата имаше какви ли не, но от черните имаше само 2 бр.

# 147
Е, аз четох в другата тема, че някъде продавали специални "пликове за НВО". Няма ли вече "черни химикалки за НВО" по книжарниците?...Satisfied
И изобщо такава пазарна ниша се отваря...БЕло за НВО, валериан за НВО, точилка за НВО...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
  • София
На мен ми е интересно, какъв е този човек, който така упорито търси под вола теле, ама едва ли ще разбера. 🙄

Ще влиза НВО в дипломата. Даже ако не изкарат 51 т от 50, няма да им дадат свидетелството за 10 клас. Така са има казали на нашите. 😱

# 149
Е, аз четох в другата тема, че някъде продавали специални "пликове за НВО".
Аз бях на път да попитам дали имат холограмен стикер на МОН, ама се въздържах. Joy
Химикалите са кът. Възложили са на училищата да осигурят резервни такива и са ошушкали книжарниците.

Общи условия

Активация на акаунт