На море в Турция - Тема 71

• 72 720
  • 813
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, в края на месеца имаме резервация за Сиде. Нямаме изхранване в хотела, може ли да ми препоръчати ресторанти в града и какви са горе- долу цените. Ще бъдем за първи път там и се надявам да ни хареса.

# 406
Здравейте, в края на месеца имаме резервация за Сиде. Нямаме изхранване в хотела, може ли да ми препоръчати ресторанти в града и какви са горе- долу цените. Ще бъдем за първи път там и се надявам да ни хареса.
Мислех, че изхранването в турските хотели се подразбира. И ние ще търсим нещо само за спане догодина.

# 407
  • Sofia, Bulgaria
Някой може ли да помогне да каже цената на газта след граница Simple Smile

# 408
Някой може ли да помогне да каже цената на газта след граница Simple Smile

Под 5 лири - между 4,70 и 4,93 я гледах.

# 409
4.75lpg
7.54 dizel
7.86 benzin
7.93 benzin v-power

Това е от снощи на Шел преди Бодрум

# 410
Здравейте. В коя лаборатория сте си правили антигенен тест преди заминаване за Турция?

# 411
Здравейте. В коя лаборатория сте си правили антигенен тест преди заминаване за Турция?
Пловдив--каспела но само дето го правих никой не го гледа даже нарочно му дадохме копия да видим какво ще стане никакво внимание даже паспортите не поиска за да сравни нещо. 3 пътувахме само 1 погледна ама е така небрежно удари му един печат и айде чао

# 412
  • с трима мъже :)
здравейте,
може ли някой, който е пътувал до Турция с кола, да ми напише едни тел.номер на ЛС, да звънна, да поразпитам малко за тия ХЕС кодове.
Мерси

# 413
Преди време, доста време, някой (може би Роже), беше споделил клипче, на което братушките бяха снимали разстоянието с голф  количка от Суено Голф до Суено Делукс. Някой дали се сеща? Ако е така, моля да го споделите пак Blush

# 414
здравейте,
може ли някой, който е пътувал до Турция с кола, да ми напише едни тел.номер на ЛС, да звънна, да поразпитам малко за тия ХЕС кодове.
Мерси
Ние пътувахме с кола, сменихме 3 адреса, защото почивахме на различни места, вторите две квартири ги търсихме на място.
Дадох адреса на първата квартира, направих хес кодове за всички, вкл.децата-никой не ги погледна.

# 415
Здравейте, мъжа ми иска да замине за почивка от 7.08 за Кушадасъ. Та мнения за Otium Sealight Resort. Пресни впечатления, последните им оставени коментари на страницата им не са ок. Или моля споделете някой друг повече от 2600 лв собст тр. 2  /2 деца .(8 г и 4) Не ми се дават.  В чуденка съм...

# 416
  • София
Здравейте, мъжа ми иска да замине за почивка от 7.08 за Кушадасъ. Та мнения за Otium Sealight Resort. Пресни впечатления, последните им оставени коментари на страницата им не са ок. Или моля споделете някой друг повече от 2600 лв собст тр. 2  /2 деца .(8 г и 4) Не ми се дават.  В чуденка съм...
Не ми се вярва да не са добре. На един и същ собственик са със Seven Seas (Амара), а всички знаят, че в Амара компромис няма. Има денивелация хотела обаче, та мъж ти да го има впредвид, ако е тюлен като мене.

ЕДИТ: В трипа и отзив.ру са е с рейтинг по 4,5, това е супер рейтинг.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 10:17 от valerko

# 417
Ние се завърнахме от Лонисера, чудесно си изкарахме.
Може ли да препоръчате друг хотел в района на Алания с подобен и ако въобще е възможно по-добър аквапарк от този на Лонисера? Искам да си набележа нещо за следващата почивка и да е пак там, че оставих някои недовършени неща Simple Smile

# 418
  • Русе
Може ли да препоръчате друг хотел в района на Алания с подобен и ако въобще е възможно по-добър аквапарк от този на Лонисера? Искам да си набележа нещо за следващата почивка и да е пак там, че оставих някои недовършени неща Simple Smile
Разкажи нещо повече, моля!
Храна и алкохол не ме вълнуват.

# 419
Long Beach resort

Общи условия

Активация на акаунт