На море в Турция - Тема 71

• 72 522
  • 813
  •   1
Отговори
# 600
И аз с драма - Емералд ми пратиха уведомление, че не се били събрали хора за пътуване за 9 нощувки до Анталия. Предлагат 7, но ние не сме съгласни. Мисля да поискам пътуване със самолет, друг хотел от същия клас за 9 нощувки или възстановяване на платеното в 14 дневен срок. Вие имате ли съвет?
За коя дата е отказа?

# 601
27 август, 9 нощувки, с автобус - Анталия

# 602
Здравейте! Имам въпрос за по-запознати. Един от начините да се влезе в Турция е бърз антигенен тест в рамките на 48 часа. Тук възниква и моя въпрос - това е тест, който може да се закупи от аптеката, или трябва да се направи в някаква лаборатория? Ако е от аптеката - как се доказва, че е направен 48 часа преди деня на отпътуване?

# 603
  • на Мелмак
От лаборатория. Слагат холограми на бланката.

# 604

А знаете ли ориентировъчно колко лв струват тестовете в лабораторията?

# 605
  • Някъде в Европа...

А знаете ли ориентировъчно колко лв струват тестовете в лабораторията?
От лаборатория. Резултатът на АЕ, с номер на паспорт..Кажете за Турция, че ви трябва, обикновено лабораториите знаят. 30-35 лв струва

# 606
Емералд ми предлагат 7 нощувки в същия хотел, с пътуване със самолет, без доплащане или 9 нощувки с автобус в Бодрум или Кушадасъ. Засега не предлагат конкретни хотели, не знам на този етап, когато вече няма отстъпки, какво биха предложили за 2700 лв. за двама възрастни и дете на 12 г..... За програмите със самолет искат ли PCR към момента или може с бърз тест?

# 607
Турс клуб имат за Алания 9 нощувки от 27.08, но май не са в добро отношение с Емералд. Иначе предишните години е имало в един автобус, туристи от различни компании.
Дано се намери добро решение!
Мисля, че може да се намери 7 нощувки със самолет за тези пари (детето е на 12 и в повечето случай ще е само с трансфер)

Мисля, че не е проблем да се пътува със самолет и бързи тестове (в началото на юли пътувах за Сицилия така. Мисля, че и за Турция е така - ваксина, Пср или бърз антиген)

# 608
нищо не слагат --бият печат подпис 15 мин и теста ти е готов.

# 609
Някой с пресни впачетления от Aria Claros? По принцип не бих избрала този хотел, като му гледам рейтингите и коментарите, обаче плажът много ми хареса по снимките. Толкова ли е приятен и на живо?
Не сме били в района на Йоздере, има ли нещо интересно което може да се разгледа за един ден с кола в този район? Вече сме били в Кушадасъ, Шериндже, Ефес и Памуккале, таке че без тях.

# 610
  • гр.Варна
Здравейте , не помня кой потребител спомена пътуване до Гьогчеада .Ако може да каже как е пътуването до там ,че вече втора година се каним.Оплетох се с тези ХЕС  кодове, за всички пътуващи в Турция ли се отнасят или не.Аз съм ваксинирана,ММ и синът на 18г ще трябва да правят тестове.А влизането в България после как става-ПСР или бърз тест в Турция или четох че може и в България.? Наистина от много информация се обърках вече.

# 611
Някой с пресни впачетления от Aria Claros? По принцип не бих избрала този хотел, като му гледам рейтингите и коментарите, обаче плажът много ми хареса по снимките. Толкова ли е приятен и на живо?
Не сме били в района на Йоздере, има ли нещо интересно което може да се разгледа за един ден с кола в този район? Вече сме били в Кушадасъ, Шериндже, Ефес и Памуккале, таке че без тях.
Аз не съм с пресен отзив, но бях там преди няколко години и плажът не ме впечатли особено. Малък залив, няма вълни, като езеро е. На 3я ден морето изхвърли огромни купчини водорасли и нямаше кой да ги почисти. Иначе гледките от хотела са страхотни. Това ми е от стаята/в къщичка бяхме/

# 612
  • София

Нищо друго интересно няма за гледане. Това е Ефес и Памук, къщата на Дева Мария не си струва. В Кушадасъ има къде къде по-читави хотели с хубав плаж. Батихан, Атлантик, Палм Уинкс

# 613

Нищо друго интересно няма за гледане. Това е Ефес и Памук, къщата на Дева Мария не си струва. В Кушадасъ има къде къде по-читави хотели с хубав плаж. Батихан, Атлантик, Палм Уинкс

Само ще добавя Валерко че на къщата на Дева Мария са махнати платната на който си слагаш желанието и са спряни изворите/чешмите от който си точиш свята вода-инфо от преди 2м.

# 614
  • София
В Селчук имало някакъв музей на парните локомотиви дето аз поне бих го посетил, че малко си падам жепе фен ми е любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт