На море в Турция - Тема 71

• 73 551
  • 813
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
За българите почиващи в Турция сезона свърши почти.Какво остана края на август до 15.09.После пенсионерите до 15.10.И край.Още един провален сезон.

# 211
Здравейте на всички!
Може ли да ми препоръчате хотели с детска концепция в и около Кушадасъ? Пързалки, люлки, абе всичко, което ще направи децата щастливи! Също и хубав плаж за любимата. Последните две години бяхме в Мирамар в Обзор, но там просто няма такива неща. А от кои туристически агенции резервирате?
Благодаря предварително и на всички ви пожелавам прекрасни почивки!

# 212
  • Пловдив
От Мирамар да идете в Кушадасъ направи си е падение.Гледайте хотели в Анталия.

# 213
  • Варна
За българите почиващи в Турция сезона свърши почти.Какво остана края на август до 15.09.После пенсионерите до 15.10.И край.Още един провален сезон.
Не разбирам, той сезона едва сега започва. Времето и в Турция тази година се задържа по-хладно и дъждовно, но вече има изгледи за оправяне. Ние тръгваме след 5 седмици, би трябвало да е добре тогава. Дано от 1 Юли да облегчат и границата.

# 214

Защо? Обяснете, ако може? Не заради друго,  просто ми е интересно защо така мислите?

# 215
  • София...........
Дине привет,на бързо:
3. Ние зареждахме само на Шел В-пауър цената е около 7.5тл или около 1.45-1.5лв.за литър това са цени от началото на този месец. Плащайте с карта!!
4. Стикера е за точния автомобил по рег.номер така че не може да се прехвърля .

Лек път и приятна почивка 😀
Мите, някъде тия дни четох, но не помня къде, че човек така си е прехвърлил баланса от стария HGS на новия стикер/автомобил и затова питам. Моя светлост на прибиране септември 2019 , заради търсене на пощи и да го дозареждаме наблъсках доста пари вътре, че имахме на идея след месец-два да се връщаме до Истанбул, но не се случи.
Не знам и как да си проверя баланса, но имам поне 500-600 лири и повече вътре …

# 216
  • Варна
Дине привет,на бързо:
3. Ние зареждахме само на Шел В-пауър цената е около 7.5тл или около 1.45-1.5лв.за литър това са цени от началото на този месец. Плащайте с карта!!

Мите, някъде тия дни четох, но не помня къде, че човек така си е прехвърлил баланса от стария HGS на новия стикер/автомобил и затова питам. Моя светлост на прибиране септември 2019 , заради търсене на пощи и да го дозареждаме наблъсках доста пари вътре, че имахме на идея след месец-два да се връщаме до Истанбул, но не се случи.

Изтеглете си приложението от Google Play  -  HGS, ако не се справите ми пишете на лични ще ви кажа какво ви е салдото, само ми трябва номера на колата ви.

# 217

Защо? Обяснете, ако може? Не заради друго,  просто ми е интересно защо така мислите?

Този разговор точно няма да го водим, защото е от неприятните в темата по принцип, но Кушадасъ е бюджетна дестинация и повечето хотели там не са нещо кой знае какво и не бих сравнил някои от хубавите ни хотели и плажове, които също посещавам всяка година, точно с тази част на Турция. Отделен въпрос е, че си има нашенци, които масово си ходят точно там, за да събират маси, вдигат наздравици, завиват храна в пликчета, наливат раки в шишета... за зимнина, разбираш ли, и чалгата дори не са забравят да си вземат и т.н.

Успех ти пожелавам с там как си надробиш, иначе си изчакай групичката, която си ходи там, тук сме на лагери общо взето и си провери хубаво в какъв хотел отиваш, защото най-евтините често са и най-прехвалените, а сблъсъкът с реалността после не е особено приятен, безплатен обяд няма така или иначе.

# 218

Защо? Обяснете, ако може? Не заради друго,  просто ми е интересно защо така мислите?

Този разговор точно няма да го водим, защото е от неприятните в темата по принцип, но Кушадасъ е бюджетна дестинация и повечето хотели там не са нещо кой знае какво и не бих сравнил някои от хубавите ни хотели и плажове, които също посещавам всяка година, точно с тази част на Турция. Отделен въпрос е, че си има нашенци, които масово си ходят точно там, за да събират маси, вдигат наздравици, завиват храна в пликчета, наливат раки в шишета... за зимнина, разбираш ли, и чалгата дори не са забравят да си вземат и т.н.

Успех ти пожелавам с там как си надробиш, иначе си изчакай групичката, която си ходи там, тук сме на лагери общо взето и си провери хубаво в какъв хотел отиваш, защото най-евтините често са и най-прехвалените, а сблъсъкът с реалността после не е особено приятен, безплатен обяд няма така или иначе.

Аа, това не го знаех, че е бюджетна дестинация и т. н. Благодаря. Моя основен критерии за да избера Кушадасъ беше разстоянието.  В кои части на Турция ще  ме посъветвате да гледам за читави хотели? Аз досега само веднъж бях в Мармарис, там плажа беше отврат, но като цяло беше страхотно ама ми идва твърде далече с кола. Бодрум? Анталия?
Е, в крайна сметка, ако не намеря ще е в Рейна дел Мар и така.

# 219
Това е, което е казала slavei4e в случая с една дума Анталия, с повече можеш да разгледаш Алания, Сиде, Белек и Лара, като Алания е най-отдалечена от летището и е по-бюджетно ориентирана, но и там има хубави хотели, вече в останалите три има всякакъв клас хотели, както и едни от най-добрите хотели по принцип, в Бодрум също впрочем.

Определи си първо неща като период и бюджет, защото тези неща са важни и са свързани, поразгледай малко, започвайки от първата страница и информацията, която е събрана там, после питай по-конкретно, защото въпросът ти е твърде общ, а в Турция има всичко, както много мизерия, така и лукс от всякакъв тип, без на практика да има таван за последното.

Сега тази година са малко объркани нещата, но вече има и директни полети, не знам колко от тях ще оцелеят, също така използването на агенция, не е наложително, още повече, че пътуваш с кола и с малко проучване сам ще си резервираш хотела на много по-добра цена, само може би малко по-рано трябва да се направи, но не пречи да прочетеш от какви платформи една част от нас си резервираме хотелите и защо не използваме агенции.

# 220
Минахме границата днес следобяд,поискаха антигенен тест и сертификати
В хотела също ни искаха сертификатите

# 221
  • Някъде в Европа...
Как антигенен тест и сертификати? Не е ли или само едното или само другото?
Ние смятаме да минаваме само с антигенни..сертификати нямаме - не сме ваксинирани и минаха 6 м от боледуването....

# 222
  • Sofia
Ние пристигнахме днес, но със самолет. С антигенни тестове сме, които поискаха само на летището в София. Накараха ме да генерирам и хес кодове, въпреки, че в сайта на авиокомпанията пише, че такива не се изискват за международни полети.

# 223
Как антигенен тест и сертификати? Не е ли или само едното или само другото?
Ние смятаме да минаваме само с антигенни..сертификати нямаме - не сме ваксинирани и минаха 6 м от боледуването....
Ние сме със сертификати за детето антигенен тест

# 224
Дине привет,на бързо:

Понеделник ще ти пратя линк да си проверите наличността на стикера!

Общи условия

Активация на акаунт