Отчет на набор 2003 - 3

• 15 038
  • 330
  •   1
Отговори
# 300
Шани, радвам се, че малчо е на оздравяване!!! Peace Ние подкарахме празниците!!!! Grinning Вчера Дядо Коледа ходи в градината на Сашо и им даде подаръци и ботушче с лакомства. И той ще се гушка с баба между празниците, а след Нова година и аз ще си взема няколко дена отпуск да си се погледаме, че в градината ще имат много малко дежурни сборни групи.
Весели празници на всички наборчета и от нас!!! Да са много здравички, за да се радват на подаръците и нащуреят на воля!!! newsm44 santa2

# 301
  • с/у ОколоМръсТното
Моето елфче поздравява вашите за Коледа и НГ  Grinning:

http://www.elfyourself.com/?userid=3d00213d7f0f9a2f332e565G06122104

# 302
  • Бу-у-урга-а-ас
Шани, радвам се че сте овладяли положението. Целувки за Томчо  Heart Eyes

Аз да ви се оплача каква съм майка кукувица. Трябваше още в сряда да мина през Неделята и да поръчам тортата за детската градина. Утре ще черпим, че на 25 няма как Simple Smile
И какво мислите пътувам си днес към детската и изведнъж се усящам, че е четвъртък вечер, а аз не съм поръчала торта. Минахме край Неделята, но трябваше да избера само измежду ненарязаните, които им бяха в наличност  Outta Joint Добре, че имаше по-прилично изглеждаща като за деца торта.  Crazy Станала съм ужасна. Истината, че съм много ангажирана и пренатоварена от работа.

Целувки за всички.  Heart Eyes

# 303
Ето малко снимки от Коледното тържество в градината Wink http://good-times.webshots.com/photo/2938764740055600258kkzlPx
Вчера седнах с Ицо на компа и му пуснах снимките, разпитвах го как се казват децата и ми каза всичките по именно.Бях доста учудена  Laughing Mr. Green

# 304
  • с/у ОколоМръсТното
logo5ka-та деееееееее... недей да бързаш  Stop. пО-добре да черпите на 27.12, не мислиш ли?! Защо да черпиш по-рано от самата дата? Нали уж не се правело така... със закъснение - бива, но не и по-рано  Thinking

Другите какво мислят?  Rolling Eyes

ДжейЛо - хубави фотоси  Peace

# 305
Аз да ви се оплача каква съм майка кукувица. Трябваше още в сряда да мина през Неделята и да поръчам тортата за детската градина. Утре ще черпим, че на 25 няма как Simple Smile
Другите какво мислят?  Rolling Eyes
И аз така знам от майка ми ,че може по-късно да се черпи,ама по-рано не бива......не че не може де  Rolling Eyes.Вече две мои приятелки черпаха преди рожденните дни на дцетата си .... Thinking
Винаги ми е било чудно защо не е желателно newsm78

# 306
  • Бу-у-урга-а-ас
 Naughty Момичета, стегнете се, стига бабини деветини. Аз на суеверия не слугувам. Да ми е живо и здраво детето. Какво е виновно то, че се е родило в почивни дни. В петък му е последният ден за тази година да е на детска, а през януяри въобще не се знае дали няма да тръгне по-късно. Така, че дишайте спокойно. Мама е помислила за всичко. Уж де  Mr. Green
Много се кефя, че работя в градината му и ще мога да направя снимки и да видя реакциите му. Laughing

# 307
Naughty Момичета, стегнете се, стига бабини деветини. Аз на суеверия не слугувам. Да ми е живо и здраво детето. Какво е виновно то, че се е родило в почивни дни.
Слушам и изпълнявам и се стягам. bowuu
Ще те честитим обаче на 25 Mr. Green

# 308
  • Варна
Днес беше тържеството и в градината на Вики. Имаха и куклен театър. Снимки йок.  Tired

От парите, които събрахме, са купили кукли тип Барби за момиченцата, за момчетата - голяма кола.  И торбичка със шоколадчета.

Исках да я снимам с подаръка поне в градината, че беше празднично облечена, обаче моя мъж е взел фотото на работа, за да сваля снимките от снощния им банкет.  Twisted Evil

# 309
  • Бу-у-урга-а-ас
Киса, представям си как си се ядосала Twisted Evil Предлагам да разпиташ учителките, дали все пак някой не е снимал и да потърсиш снимки. Ето аз например оставих диск при госпожите, който иска да си извади снимки.

# 310
Naughty Момичета, стегнете се, стига бабини деветини. Аз на суеверия не слугувам. Да ми е живо и здраво детето. Какво е виновно то, че се е родило в почивни дни. В петък му е последният ден за тази година да е на детска, а през януяри въобще не се знае дали няма да тръгне по-късно. Така, че дишайте спокойно. Мама е помислила за всичко. Уж де  Mr. Green
Много се кефя, че работя в градината му и ще мога да направя снимки и да видя реакциите му. Laughing
Права си  Peace Много късно ще стане чак след Нова година човечето да празнува с другарчетата.

# 311
  • с/у ОколоМръсТното
не се стягам и не се съгласявам...  smile3533 с лого5ката

# 312
  • При хората, които обичам
Що бе, Шани? Аз до сега не съм празнувала на моите деца на деня...Все така се случва, че е по-удобно да е в съботата или неделята преди деня. Слава Богу, и двете са си екстра...Не вярвам в такива неща...

# 313
  • с/у ОколоМръсТното
ами как тъй ще празнувате нещо, което още не е било...
Да не задълбочаваме по въпроса, че..  Confused

И без това преди малко порицах лого5ка и оф-лайн. Flutter

# 314
Здравейте, аз съм от разочарованите от коледните им тържества. Днес не са го преоблякли с празничните дрехи за снимките с Дядо Коледа, половината му дрехи ги търсих по шкафчетата на другите деца, вече губим за втори път разни дрешки Confused. И коментарът, че така ставало в първа група......  Crossing Arms развалиха ми настроението.

Общи условия

Активация на акаунт