Отчет на набор 2003 - 3

• 15 211
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
Дано всички болни деца да оздравяват по-барзо Praynig Peace

И във връзка с това искам да ви питам дали давате рибено масло на наборите и ако "Да" по колко? Все се чудя дали да не започна да давам, ама първо реших да се допитам до вас.

# 151
Бързо оздравяване и от мен на сладурчетата!!! Peace

# 152
  • София
Дано всички болни деца да оздравяват по-барзо Praynig Peace

И във връзка с това искам да ви питам дали давате рибено масло на наборите и ако "Да" по колко? Все се чудя дали да не започна да давам, ама първо реших да се допитам до вас.

Аз започнах да давам от миналия петък-Ескимо kidsл-по 1 ч.л. по време на хранене (давам го по време на вечерята), 10-15 дни, ежемесечно.
Иво много боледува откакто тръгна на градина. След като второто боледуване се проточи повече от 2 седмици, се обадих на Шани Hug Heart Eyes. Тя ме насочи към една лекарка, която предписа Имунобор за деца и въпросното Ескимо kids. Сега имуностимулирам Ивайло в несвяст.  #Silly
При положение, че той си пада много по сиропи и пие всичко с голям кеф, от рибеното масло не е никак във възторг, но аз го пробутвам заедно с плодови кремчета/млекца и общо взето-пие го без особени възражения.

Иво оздравя, най после.... от 20.10. до 6.11. беше болен и, съответно-не ходеше на градина. Тръгна когато бях убедена, че наистина е здрав. Ходи 2 дни и хоп-ново 20-карантина в групата. Имало детенце с ентероколит. И пак го оставих в къщи-не мога да рискувам престой в Инфекциозна болница (да чукам на дърво smile3538. ).
Много ми е чудно-вие бихте ли спрели детето от градина? Защото въпреки карантината, има деца, които ходят.

Стига съм ви заниавала само с болести. Ще ви кажа Иво как ме разсмя тези дни. Обяснява ми той, че ми бил на мен братче (след като гледа "Братът на мечката" уж вече започна да вдява що е то да си имаш брат, но явно не го е разбрал много добре). Аз му обяснявам, че ми е син, че момченцето е син на майка си, а момиченцето-дъщеря.... а той:" Не! Не съм син!". Аз пак-всички момченца са синове на майките и на татковците, а момиченцата..... той, обаче, абсолютно несъгласен: "Не! Не, мамо! Не съм син!" и след като разиграхме диалога има-няма 5 пъти, той ми каза: "Не, мамо, не съм син, аз не съм боядисан!".  Laughing Обичам го това дете! newsm76

Оздравявайте, наборчета!  Hug

# 153
Нашата педиатърка е предписала на Съни Изопринозин, пием по половинка всеки ден. Това около месец. И отделно пием Мултисаностол.
А за този ентероколит - не бих рискувала, сто процента бих звъннала на педиатърката да се информирам, все пак е бил в контакт с това дете, така ли?

# 154
  • София
Слава Богу-не е контактувал с детето. То е ходило на градина докато Иво не ходеше. Но все пак-болното дете е било в контакт с другите деца, част от които сега са в групата.
Изобщо не се обадих на педиатърката-пуснах търсачка във форума.  Laughing  Само като прочетох през какви неща са минали някои деца, реших, че не мога да рискувам да ни сполети такова нещо.

# 155
Vivi, право е детето Joy Joy...как ще е  hahaha....син!!!
Благодаря ви за инфото  bouquet

# 156
Снощи малкия разглежда списание и по едно време казва : Мамо,тази леличка ми плилича на доктол Белелмлийска (педиатърката ни)...Виж!"
Аз поглеждам снимката и   Shocked...верно приличаше на нея.Изненада ме  Simple Smile

Хубав ден!  bouquet

# 157
  • София
Снощи малкия разглежда списание и по едно време казва : Мамо,тази леличка ми плилича на доктол Белелмлийска (педиатърката ни)...Виж!"
Ей, вие да не сте в Надежда - при доктор Беремлийска. Имам колежка при нея и тя казва, че е голям панаир винаги, огромен наплив от хора. Взема си ден от работа за да отиде на преглед при нея.

Изпратих малкият при баба и дядо, да оздравява. Много ни е мъчно, а той си умираше от кеф. Снощи му се обадих и го чувам да пее - щастлив е там човека.
  Ама те баба му и дядо му много го глезят - заспал в колата 10 минути преди да пристигнат и баща ми обикалял с колата града доката се събуди. Не знам какво да ги правя...
  В събота на сватбата на брат ми се беше лепнал за майка ми и беше от официалните лица и в ритуалната и в църквата и въобще беше на първа линия навсякъде. Не можахме да го убедим, че не може да се вре в краката на младоженците и това си беше. Поне беше тих на официалните моменти.

# 158

Ей, вие да не сте в Надежда - при доктор Беремлийска. Имам колежка при нея и тя казва, че е голям панаир винаги, огромен наплив от хора. Взема си ден от работа за да отиде на преглед при нея.

Да,в Надежда-5 сме,и аз така правя-взимам си ден за преглед  Mr. Green
Обикновено чакаме по два часа пред кабинета...  ooooh!

# 159
  • с/у ОколоМръсТното
..., която предписа Имунобор за деца и въпросното Ескимо kids. Сега имуностимулирам Ивайло в несвяст. 

Вивчо - радвам се,ч е лекарката ти е допаднала. Само да добавя, че майка ми миналата зима пи ИМУНОБОР-а и да чукна на дърво, много добре беше. А от миналите зими от болест в болест влизаше. Дано и на Иво да му се отрази добре препарата.  Peace

пеперуна - хитрец  bowuu си имаш ти. Внимавай  Laughing

Етиа - синчето ти е с напълно нормални реакции, според мен. Моите деца също предпочитат баба си, пред мен. Видят ли я, аз "увяхвам"  Confused

Поздрави на наборчетата! Да оздравяват болничките  Praynig
Аз пък уча моя, че е "добричък син на мама" . Grinning Heart Eyes

# 160
Ето още изпълнения от моя хитрец Simple Smile
Пътуваме сутринта в препълнен автобус към детската градина.Точно преди нашата спирка господина започва да вика : Мамооо,голяма ми е патката.Не искам да ми е голяма патката!
Аз така  Embarassed В този момент автобуса спря,аз го взех на ръце и много бързо се изнесох...

# 161
Ето още изпълнения от моя хитрец Simple Smile
Пътуваме сутринта в препълнен автобус към детската градина.Точно преди нашата спирка господина започва да вика : Мамооо,голяма ми е патката.Не искам да ми е голяма патката!
Аз така  Embarassed В този момент автобуса спря,аз го взех на ръце и много бързо се изнесох...

Joy Joy Joy  В детската градина на моя сладур му говорят на какви ли не галени имена: Саше, Сашенце и подобни. Аз "като си яхна метлата" му казвам :Сашо, Александре, а той: "Не се казвам така. Аз съм Сашенце bowuu"

# 162
  • София
Ето ме и мен. Отдавна не съм писала тук, но просто не мога да не споделя с вас Георги е болен от варицела. Докторката каза, че е плъзнала и по другите градини. Бъдете на щрек.

# 163
  • Бу-у-урга-а-ас
И Крис е болен. Аз тъкмо започнах работа Sad В чудо съм се видяла, а нямам кой и за два часа да ми го гледа Sad

# 164
  • София
Чета, чета.... само за болести си пишем в тази тема. Лоша работа! Дано да оздравяват всички бързо!

Иво пък, да ви се оплача, си е обогатил репертоара с "лоши" думички. От едни филмчета с Мики Маус научи "глупак", от мен  Embarassed Embarassed Embarassed чу "лигльо", но от детската градина добави и "идиот". Чудя се кога ли ще вкара и думичката с "п". ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт