Отчет на набор 2003 - 3

• 15 211
  • 330
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, ходихме на контролен преглед, ще пие още два дена антибиотик, че вечер си държи 37 градуса.  Предписа му и Имунобор кидс, ама как го пият вашите деца, то едни големи хапчелъци ooooh!, Съни не може го глътне това чудо. Та така - от понеделник, ако е добре, е пак на градина. Добре, че времето е хубаво та поне с разходките няма проблеми.
И моят синковец ми носи разни бисери от градината - "мама ти" и прочие, които преди не е употребявал. Мда, рисковете на живото предаване, както се казва.  Rolling Eyes Засега се правя, че не чувам много-много, освен ако случаят не е фрапантен, тогава и шамарче има - особено ако ми ги приказва напук.  Crossing Arms
Бързо оздравяване на всички боледуващи!

# 166
  • София
И Таня е болна - казаха ангина, гледаме се вкъщи и евентуално от другата седмица ще е пак на градина. Обаче нещо май взе и мен да ме хваща...дано удържа фронта и не се тръшна болна.

# 167
  • София
Предписа му и Имунобор кидс, ама как го пият вашите деца, то едни големи хапчелъци ooooh!, Съни не може го глътне това чудо.

Аз отварям капсулата и разбърквам съдържанието в много малко айрян. Не променя вкуса, цветът се променя само една идея и Иво го пие без проблем. А даже знае, че вътре има "прахче".

# 168
Чета, чета.... само за болести си пишем в тази тема. Лоша работа! Дано да оздравяват всички бързо!

Иво пък, да ви се оплача, си е обогатил репертоара с "лоши" думички. От едни филмчета с Мики Маус научи "глупак", от мен  Embarassed Embarassed Embarassed чу "лигльо", но от детската градина добави и "идиот". Чудя се кога ли ще вкара и думичката с "п". ooooh!
Ох, то без тези думички май не може newsm78. Сашо, като каже "А" неразбрал нещо или "А,бе" или едно проточено "Е-е-е", направо  Embarassed

# 169
Ние с болестите засега удържаме фронта  Peace

Това с лошите думи и основно с "БЕ"-то явно е всеобща болест. Като е заБЕкал на всяка дума  ooooh! Shocked....обяснявам, приказвам и нищо...в градината явно е много модерен този език. Надявам се като им заразбират главите след време, да престанат с този навик.

# 170
  • София
Ние сме с Варицела. Засега няма температура, само няколко пъпки, но сигурно ще избият още. В детската има още 2 болни деца, явно е неизбежно.

# 171
  • с/у ОколоМръсТното
само да ви кажа, как се хилих снощи с моя синковец.
Питам го, какво ще донесе Дядо Коледа на момчето? Той: един голАААААААААм подарък (чак се повдига на пръсти и силно опъва нагоре ръцете си)! И какво ще има вътре, любопитствам аз? Той: писмо и водица!  hahaha Joy hahaha Joy

# 172
  • При хората, които обичам
Хаха, блазя ти, Шани. Пък нашия Дядо Коледа трябва да се връща по няколко пъти за чувалите ooooh!

# 173
А Калин иска синьо пликче за подаръци и телефон -ефтинку ще мина и аз  Mr. Green

Лошото е ,че се разболява-днес повръща,има разстройство,следобяд вдигна и температура... Cry

# 174
  • Бу-у-урга-а-ас
А Кристиян каза, че иска от Дядо Коледа книжки  Laughing
Започвам да се оглеждам за клуб за Рождения ден. Някой да препоръча, че трябва до края на седмицата да резервирам.

# 175
  • София
Започвам да се оглеждам за клуб за Рождения ден. Някой да препоръча, че трябва до края на седмицата да резервирам.

Третия РД на Иво празнувахме в "Двете феи". Останах много доволна.

# 176
да кажа и аз. ходим на "куклен ВЯтър" и много й харесва, но я мързи да ходи и сама маха на ТАСИ (такси). а на приятеско дете на 1 год. се чуди- "Какво му стана, че ходи?"

# 177
Нашият рожден ден беше преди месец и бяхме в "Моето гардже" в Лозенец. Много се забавляваха както  малките, така и големите.

# 178
И ние сме с красиви думички от градината, Думичката с П скарах и се и и казах че ако още веднъж я чуя без последствие няма да мине. Другото което ме дрозни е това непрекъснато "А" като не е разбрала нещо и аз упорито си повтарям  НЕ,   А  а, МОЛЯ или КАКВО. От както е тръгнала на градина непрекъсноато е със зачервено гърло. Правя компреси и пием хиляда неща.

# 179
Цъ, от градината не е носила още думички.
Напоследък е станала добричка-добричка, само ме подпитва кое е голяма беля и кое не е (интересува я примерно защо не й се карам за разлята вода), прегръща ме и ми повтаря, че ме обича "много, много", час по час ми носи нещо за подарък (основно листа и рисунки), прави маймунджилъци с обяснението, че иска да се развесели, и непрекъснато си измисля някакви приказки, коя от коя по-смешни. Изобщо чудно детенце  Laughing 
Дано се задържи повече време така.

Общи условия

Активация на акаунт