Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 343
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
И ние сме в групата на болните. Ама гледах да не се оплаквам, че нашите болежки са някакви малки и незначителни. Обаче тази хрема ни разказва играта, нопрмалното хранене и спане е почти невъзможно. Другата грижа е, че като и правя някаква процедура по носа после реве по 15 минути и се обезсмисля процедурата, защото пак суполясва.
Мамите в квартала и те ми препоръчаха онова спрейче, за което Мисти писа. Ако до два дни не се оправим от мазилата, които преписа доки минаваме на него.
А някой да е чувал за процедура която правят някои УНС лекари, като им аспирират нослетатта със специални апарати?

Хайде сега веселата част. Ринка и при нас е така. Симона се хили с глас,  дърпа и ушите, бута си ръцете в устата, кучето само се чуди как да я близне. Абе след някой и друг месец ще ползва Клио за пони.

# 256
Мисти, ха честит втори зъб!

На Иво не знам какво му става, хем и двата долни са избили и единия даже е бая голям вече, ама днес е някакво хапане и чесане неистово. За лигите не ща да говоря, опраскахме един пакет кърпи от сутринта и пак е целия мокър. По мокрите следи ще ни откриете.

Искам да се оплача на арменския поп. Младен ми е обещал от началото на месеца един почивен ден само за мен, да гледа детето, а аз да се отдам на себе си. И като се започна - е то къде л ине ходи, в Пампорово,в  София, на изпити... И кака ви Юлианка си дреме вече н-та събота и неделя сама в къщи с малкия и ще види почивен ден няколко години след Куковден. То ми писна. Не само че не си почивам, ами и изведнъж се оказва, че всички хукват нанякъде и аз си стоя сама и си излудявам.

# 257
  • Boston, MA
Стига с болестите вече! И за Симонка и Соня Hug

Честит месец на Ина, Алекс и Йоан!

МисЗ, къде одиш?

Мисти, честит втори зъб!

Юлче, от няколко дни при нас е абсолютно същото положение както при твоя сладък "молец"  Laughing, такива лиги и хапане не бяхме виждали досега. Shocked

Рина, ние нямаме куче, но котето ни също пати - Дани оня ден се опита да го ухапе по опашката, и нямаше да се размине без отговор - разтървах и бърсах косми. Ще става страшно.

# 258
Само да добавя, че ако случайно се заблудите и не ни откриете по мокрите дири, просто следвайте мученето   Rolling Eyes Вече сигурно и кварталните пиянки в градинката знаят, че имаме зъби  Sick

# 259
Уф и аz 4акам второто да иzбие и дано има малко спокойствие преди горните да се появят. Преди лягане й дадох Вибуркол, престраШих се, ама да видим има ли файда от него....

юл4е (не вярвам да си ми кака  hahaha ) и наШия ден Ще дойде. Нека мъжете се zабавляват сега, 4е току виж сме отбили малките и Ще се видят в 4удо като си наваксваме  Joy

Ян4е, а ваШето ку4е какво е?

# 260
честито ви второ зъбче Мисти!

Само да ви кажа момичета,че всичко зависи от състоянието на детето за срещата Rolling Eyes и ако мога и позволяват обстоятелствата ще се уговорим,ако ли не др. път

Симонка бързо да се оправя и наистина стига с тези болести вече  Praynig

Юлче,при нас също е така,сами сме от началото,досега съм нямала свободна минута да се почувствам човек,ето днес трябваше да съм на фризьор,козметик и маникюрист,ама познайте остана ли ред за мен  Tired

# 261
Здравейте,
Тиквата е плод ,а тиквичките са зеленчук!
-както динята и пъпеша Thinking

Ренка-за сега съотношенията са ми 1:1.Ако сложа 20 грама картоф,прибавям и 20 грама фасул.ама ние не ядем повече от 40-50 грама.Днес ядохме 20гр.червена чушка с 20 гр.зелен фасул  и малко оризче newsm78

Честити ви зъби Hugна всички озъбенки

Мерси за отговорите за чая.
Мецанке-давала съм анасон 4-5 пъти и спрях.Бяхме само на мляко без допълнително оводняване newsm78

Охх,докато ви изчета и забравих какво щях да пиша newsm78

# 262
Цвети, я кажи за зеления фасул - бобчета, шушулки , всичко ли вари newsm78
Хареса ли го Ицето, и имаше ли после проблеми с коремчето?
Че и аз мислех да е от първите зеленчуци, но нещо в кърмаческия като питах ми казаха да позабавя даването до към 8 месец newsm78

Татянка, доберманка е , красива и добра. Сега ще се опитам да изровя някоя снимка на добичето и бебе, но е трудна работа  заснемането им - кучето позира, пък Симона се мръщи на фотоапарата и не стават естествени Sad
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&photo=95

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 22:20 от Cherepahova

# 263
Черепахова,погледни тук-http://ilianas.hit.bg/tables.html
Тук също Тиквата е в графа ПЛОД
Иначе зеления фаСУЛ ГО МИЯ ,НАРЯЗВАМ И ВАРЯ С ВСЕ БАГАЖ.пОСЛЕ КАТО ГО ПАСИРАШ СИ СТАВА НА ПЮРЕ КАТО ВСИЧКО ДРУГО.а ДНЕС ДАЖЕ НЕ Е И ПРЪЦКАЛ,А ЯДЕМ 2 ДНИ ЗЕЛЕН ФАСУЛ
newsm78

# 264
Горкото ми куче, вече му започнаха мъченията  Sad. Скарлет току що така го стисна за носа, чак мен ме заболя, а то си стой милото, без да мръдне, тя маха с ръце, направо шамари му бие, то пак си седи, а тя умира от кеф.

Страшно сладко звучи. Сега ми кажи и че кучето е лабрадор ритривър и ще умра от благородна завист... По ингилизко съм ги виждала много, явно са доста популярни при вас, и всичките са страшни душички, направо са готови за бавачки - умирам си за такова куче, стане ли къщата и ще си потърсим задължително.

И аз харесвам лабрадори, но мъжът ми не ги харесва. Нашето е Пит Бул, но казваме, че е Американски Стафоршир Бултериер, защото тук са забранени, много е добричко.
Ето една снимка, тук е  с розови гащи, защото е неразположено:  тук   Joy

Черепахова, да оздравявате бързо  Hug

# 265
Леле, чак сега успях да изчета всичко.

Дея, стискаме ви палци всичко да се размине леко и бързо Praynig, дано да се намери някой док, който в действителност да може да помогне.

Колко празници съм изтървала, честито на всички празнували, на всички озъбени и други такива  bouquet.

Бурка, сестрьонка си замина преди два дни и сега съм в траур. Взех си няколко дни почивка заради нея, че горката 3 месеца беше тука, пък аз се накъсах от работа. Едно такова гадно ми беше, пък на раздяла каква мъка не ми се говори.  Така ми се иска сега да си ида, ама на няма как.  Малката сега е на гледачка за месец, докато дойде майка ми. Просто кофти ми е от всякъде, ама чета сега тука и си викам, че можеше и по-лошо да е. Не ми е болка за умиране проблема, просто много свикнах със сестра ми тук и ще мине време докато превъзмогна факта, че не може да сме заедно нон стоп Cry.

# 266
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, ние днес сме номер едно по миткането - от сутринта все навън, с кратки свиждания при лелята на бебка да си проверя едни съобщения в нета и да ви нагледам Mr. Green
Ей, голямо писане е паднало, пак най-скоростно стигаме края на темичката ни.  Joy

Мисти, честито второ зъбе! tooth

Юлче, това лигавене и настървено ръфане са ви горните зъби, и при нас така почна, дано пропуснете момента с температурата и многото болка, че на мен ми се разгони фамилията от тях, а пустите зъби още ги няма. А иначе и Маги прави опити да си изяде решетката на креватчето, но нейното е дървено, ама майка й докато отърчи за апарата и то детето се е отказало 1crib

Колкото до висенето сама с детето и лудването - май ми е познато, откакто се върнах в София всички, дето толкова напираха да ни видят(визарам Маги, то мен кво да ме гледат) изведнъж се оказаха много заети. А и баща й в събота си е на работа, в неделя все нещо му излиза да върши - естествено не вкъщи и така. Аз обаче взех да прилагам друга тактика - щом Мохамед не отива при планината, планината ще отиде при Мохамед - т.е. ходя на гости изненадващо, пък да ме върнат ако смеят. smile3533 smile3534

Какво друго щях да пиша newsm78

А, да, взех резултатите от изследванията, наред са доколкото ми разбира главата, ама ще видим др. седмица доки какво ще каже.
Свършихме и едно добро дело днес, ама няма да се фукам.

Ей, мъниците са страхотни на снимките smile3501

При нас Вибуркола май върши работа, Маги е спокойна, спа през деня няколко пъти, а и сега заспа доста лесно, за разлика от друг път.

Друго щях също да пиша, но не помня.
Айде да свършвам, да си спинкат сладко малките съкровища и мамите покрай тях

# 267
Струва ми се, че нашите странички са по-къси, от другите теми  Joy

Чета ви и си мисля, че ще е страхотно да се видим всички /който може/ в чест на оздравяването на Дея-Мария...

buble, как не съм се сетила по-рано за изненадващи визити на някоя приятелка...  Sunglasses Ще го изпробвам още утре, че и моя мъж няма да го има и събота и неделя - много работят тия хора, бее...

Юлче, голям сладур твоя молец...

Още нещо имаше ама...

# 268
  • София
Ха, добро утро!
Тази сутрин Давид се наспа в 5,30, но баща му спи в другата стая,а и днес не е на работа, така че ми отпада задачката да го приспивам. Оставих го да играе в креватчето и реших да драсна някой ред.
Дея, струваш ми се по-спокойна. Продължаваме да  Praynig и  Hug с Давид.
Пегиballoon
Филипа, май си права. В понеделник ще купя колектор, че така скоро няма да направя изследванията.
Бабълче, много правилна тактика имаш Joy
Свършихме и едно добро дело днес, ама няма да се фукам.

Абе, я се изфукай да ти олекне! Mr. Green
Честито второ зъбче на Крис! Laughing

# 269
Добро утро от мен . Мислех, че ще съм първа за днес , а то имало и по-ранобудни.

Честит 6 месец на Анжела и Йоана   bouquet

Онзи ден такъв празник му изпразнувахме. Бях направила по случая торта, което рядко ми се случва, и като се занизаха от сутринта баби , дядовци да ги почерпим, а вечерта и едни приятели, те пък и подарък носят по случай 6 месец   Party А свекърва ми като подарък взе Ема до сутринта, та хем се повеселихме  Wine Glass  smokeuu, хем се наспахме  smile3524   sleepuu

Данче, за сбирката на по биричка съм навита, само казвай кога и съм на линия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт