Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 30 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Залагам кутре на ляв крак, че ще минем 2милиона.
Отивам да бера череши...

# 106
Новата звездичка Cupid

# 107
436К

Ето я картата към 17 часа

476К

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:11 от mi_si

# 108
Trending number 1 Worldwide

Trending number 1 in Algeria
Trending number 1 in Spain
Trending number 1 in Egypt
Trending number 1 in Italy
Trending number 1 in Brazil
Trending number 1 in Chile
Trending number 2 in UAE
Trending number 5 in Poland
Trending number 1 in Serbia
Trending number 1 in Romania
Trending number 1 in Croatia
Trending number 1 in Russia
Trending number 1 in Palestine
Trending number 7 in Argentina
Trending number 1 in Georgia
Trending number 1 in Ukraine
Trending number 1 in Jordan
Trending number 1 in Iraq
Trending number 2 in Mexico
Trending number 5 in France
Trending number 5 in Saudi Arabia
Trending number 7 in United States
Trending number 1 in Georgia
Trending number 1 in Ukraine
Trending number 1 in Jordan
Trending number 1 in Iraq
Trending number 2 in Mexico
Trending number 5 in France
Trending number 5 in Saudi Arabia
Trending number 7 in United States
Trending number 1 in Turkey
Trending in Morocco
Trending in Tunisia

На първо място сме и в Германия.

Скрит текст:

Trending number 1 in Bosnia and Herzegovina
Trending number 1 in Pakistan
Trending number 1 in Ecuador
Trending number 5 in Greece

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:43 от midnight__sun

# 109
  • София
А в България?? Какъв е трендът номер 1 при нас? Grinning

P. S. Да споделя, че и аз съм онлайн винаги по време на излъчването на нов епизод, но никога не излизам в списъка на Гости, защото съм посочила да не се изписва, когато потребителят е онлайн. Wink

# 110
Записвам се, че ви изтървах Blush
Благодарности за новата тема, Маргарита и помощници! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 111
Здравейте къзлар,нашия ден е 🎉🎉🎉
Такова щастие ме е обвзело чак немога да се позная.Работния ден свърши повече от успешно,мъжа ми е в командировка ,а децата при баба си.На това ми се казва готова за 40 епизод.Правя си пуканки и се нареждам на първи ред 🙏🏻❤❤❤❤
Защото тези двамата ми изпиха мозъка.....

# 112
# 113
В българският тренд ни няма. Не знам каква е причината. Има туитващи и не трябва много, за да се влезе. По-късно предполагам, че ще се отчетем и ние.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:55 от midnight__sun

# 114
Здравейте, мили момичета! Purple Heart
Днес е нашият ден и затова съм щастлива, че открих сериала и че имам възможността да го обсъждам с вас тук! Heart Eyes
Този месец е малко натоварен и много странен и нашето събиране в киносалона ми носи радост!
Трендът напредва и той. Всички са в еуфория от старта, и феновете, и каста! И аз нямам търпение да гледам епизода. Ще се видим довечера!

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:57 от hopexx

# 115
  • София
Привет и от мен къзларки. Вече се прибрах от работа. Сега слагам по-рано вечерята, нахранвам домочадието и се изолирам в спалнята сама пред лаптопа. Предупредила съм всички, че от 20:00 ч. съм си купила билет за кино.

Ееее, то бива красота, но това вече минава всякакви критерии. Чам ме заслепява. Пу, пу, пу... да не са й уроки. Колко ли му завиждат на Керем. Успя да се пребори за това бижу.

# 116
# 117
  • София
Нашето весело и жизнерадостно момиче.

# 118
  • София
Привет, луди, по-луди и най-луди фенки на Еда и Серкан и на сериала Почукай на вратата ми! Flowers Hibiscus

И аз по примера на повечето от вас в темата съм в надпревара с времето в опит да приключа повечето спешни и неотложни задачи за деня, за да седна на спокойствие с чаша питие и позходящото мезе пред екрана довечера! еуфорията съвсем естествено вече ни завладява постепенно, очакванията ни са за един много силен старт на втори сезон, още повече след информацията, че Айше Кутлу се завърна като сценарист! Малката Мая Башол освен като добър модел до този момент дава сериозна заявка и за добра актриса! Сцените, които видяхме до момента с нея са повече от обещаващи и аз се надявам, както и всички вие да видим във втори сезон освен отговорите на всички въпроси, свързани със  сериозните проблеми за разрешаване довели до раздялата между Еда и Серкан, така също и много романтични, комични, смислени и много запленяващи ситуации, сцени, диалози, които заедно да ни върнат малко поизгубената магия, очарование и интерес към сериала! Flowers Four Leaf Clover

Часът и мястото на срещата ни са известни! До скоро отново в темата, прекрасни момичета! Heart

P.S. Влизам за малко отново, защото пропуснах нещо важно, а то да е изкажа своята искрена благодарност към Марги и всички момичета, които с безвъзмездния си труд правят темата ни повече от прекрасна! Flowers Bouquet

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 18:22 от nrgmama

# 119
Прекрасни момичета, здравейте! ❤

Независимо кога ще отворя темата, с първите поздрави за деня или в началото на следващото денонощие, винаги насищате часовете ми с усмивка, спокойствие и надежда. Вие сте с мен и в хубавите, и в лошите ми дни.
Благодаря ви за труда, грижите и времето, които отделяте, за да създавате тази красотата и уют.
Благодаря на чистите ви фенски сърца и романтичните ви души за красивите, смислени и оригинални споделяния.
Дори да не успея да го изкажа, знайте че съпреживявам с вас празниците, болките и радостите ви.

"Почукай на вратата ми" - приказката, която ме направи богата с вас! Нека да продължи още по-омайно и успешно! Нека ни накара още по-трепетно да чакаме всеки следващ епизод. Да ни зарази с вълшебството на една чиста, всеотдайна, дълбока и страстна любов! И заслужено спечели световна слава и признание!

С вас съм! Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт