Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

# 571
Добро утро! Flowers Tulip Nature Sunny

Феновете имат откритие. Срещата на Еда и Серкан в 1 епизод и тази в 40 са се случили в 27 минута. Satisfied

# 572
# 573
Добро утро! Изгледах няколко пъти новия фраг и за пореден път съм възхитена от актьорското майсторство на Керем и с опънати нерви от Серкан- нагъл, нахален, самоуверен, убеден във влиянието си на Еда и с отвратителна дълга рижа брада. А нашата фея колкото и да се дърпа се е предала- не може да му устои и това си е.Загледах се и в разговора на Серкан с Черешка и видях в погледа му зад привидното раздразнение от малката скрит интерес .
 Хубав и успешен ден!:sparkling_heart:

# 574
  • Кърджали
Leddel е написала това, което ми се върти и в моята глава.
Иначе добро утро девойки!

# 575
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Първо да пием кафе....

Новата/стара сценаристка си влезе в ролята на фея и прави страхотни препратки с "нейният" първи сезон...Дано е все така . Страхотни са...Дали ще отидат отново в тяхното кафе , на тяхната маса

# 576
Добро утро, мили момичета, Sparkling Heart

Първо за рейтинга - прочетох, че се очаква финал на сезона на 23-ти юни на основния ни конкурент в сряда вечер - сериала за основаването на Османската империя. Това означава още две серии да имаме по-нисък от очакваното рейтинг. Още нещо - момичетата от темата за Фахрие и Бурак се ядосват, че в сряда серията била много интересна, а рейтингът им спаднал. Причината мисля, че сме ние.

Второ - за моментите от 40 серия, които ме впечатлиха:

Много ми хареса как Еда разговаря и поучава мъничката фея Кираз - "Важно е да вярваш в приказки, но по-важно е да вярваш в себе си":

Любимата книжка на бамбиботчето е "Малкият принц", защото като него и нейният татко пътува от планета на планета и вече е стигнал Уран. Кираз сигурно се взира в нощното небе и звездите с тъга. Мечтае си да види как татко ѝ се завръща при нея.

"Mum is a fairy. Do you know a fairy too?"
"No". 'Once, I did. But she flew away from me.'

"Мама е фея. Познаваш ли и ти фея?"
"Не". Серкан си мисли в този момент: "Веднъж го направих. Но тя отлетя далеч от мен."

Думите на Кираз към Серкан: „Или завърши работата, която си започнал, или въобще не трябваше да я започваш“! Еда наистина е преподала на Кираз урока, който е научила от Серкан в еп. 6.

Сцената, която ме разплака:

Думите на Еда, че Серкан се затрупал с работа, за да изгради по-голяма империя, така че името му да не умре с него. Уплашен от преждевременна смърт, Серкан е игнорирал Еда, отлагал сватбата, избягвал я, за да се отдаде на проектите си, с които да бъде запомнен. Основната причина за раздялата им.

По-подробно за връхлетелите ме емоции докато гледах серията в следващия пост.

Прекрасен нов ден, мили момичета! Sparkling Heart

# 577
  • Бургас
Добро утро, мили момичета, Sparkling Heart

Скрит текст:
Първо за рейтинга - прочетох, че се очаква финал на сезона на 23-ти юни на основния ни конкурент в сряда вечер - сериала за основаването на Османската империя. Това означава още две серии да имаме по-нисък от очакваното рейтинг. Още нещо - момичетата от темата за Фахрие и Бурак се ядосват, че в сряда серията била много интересна, а рейтингът им спаднал. Причината мисля, че сме ние.

Второ - за моментите от 40 серия, които ме впечатлиха:

Много ми хареса как Еда разговаря и поучава мъничката фея Кираз - "Важно е да вярваш в приказки, но по-важно е да вярваш в себе си":

Любимата книжка на бамбиботчето е "Малкият принц", защото като него и нейният татко пътува от планета на планета и вече е стигнал Уран. Кираз сигурно се взира в нощното небе и звездите с тъга. Мечтае си да види как татко ѝ се завръща при нея.

"Mum is a fairy. Do you know a fairy too?"
"No". 'Once, I did. But she flew away from me.'

"Мама е фея. Познаваш ли и ти фея?"
"Не". Серкан си мисли в този момент: "Веднъж го направих. Но тя отлетя далеч от мен."

Думите на Кираз към Серкан: „Или завърши работата, която си започнал, или въобще не трябваше да я започваш“! Еда наистина е преподала на Кираз урока, който е научила от Серкан в еп. 6.

Сцената, която ме разплака:

Думите на Еда, че Серкан се затрупал с работа, за да изгради по-голяма империя, така че името му да не умре с него. Уплашен от преждевременна смърт, Серкан е игнорирал Еда, отлагал сватбата, избягвал я, за да се отдаде на проектите си, с които да бъде запомнен. Основната причина за раздялата им.

По-подробно за връхлетелите ме емоции докато гледах серията в следващия пост.

Прекрасен нов ден, мили момичета! Sparkling Heart

Прекрасно изказано! Благодаря!

# 578
  • Пришълец

Много мили са моментите между майка и дъщеря, пък и колко ценни уроци си дават една на друга Heart

# 579
Добро утро!
Усмихнат и успешен ден!

# 580
Не знаем причините за раздялата,Серкан се отказваше и от холдинга само да е с Еда,все си мисля ,че сам не е преценил че наранява,а е мислел че дарява свобода  и мечти на Еда!? Не мога да си представя, че човек, -------Може би Вие сте я разбрали .но аз не .Думи не те искам,да съм сам и т.н  се нагледахме в сезон 1/Или според поговорката не слушай какво ти говоря ,а виж какво върша.
Има много примери в живота когато един болен  ,или дори излекувал се болен ,но със страх да не се върне болестта се разделя с близките си с мотив ,че са му омръзнали,иска да е сам ,а всъщност за себе си той е направил една изключителна саможертва,освободил е своя партнюр да живее ,да гради бъдеще да е обичан а не болногледач,
   Възможно е да не е така ,но аз така да съм разбрала ситуацията.Но така или иначе и в двамата има неизказана обида ,а причините тепърва ще ни покажат.
    Затова е виновен спрямо Еда ,и невинен пред себе си.Всеки един от нас в някакъв момент от живота се е отдалечавал от близките си ,за да не бъдат и те наранени от случка която преживява той.Като се сложи и страха на Серкан че всичко което обича изчезва, май виждаме този резултат.И двамата говорят за любов ,но и двамата не видяха стаения страх на дъното на сърцето на другия.Еда , да не я изоставят да не стане нещо като с родителите и ,Серкан че той не е достоен да го обичат и рано или късно го напускат,

Leddel, ти почти на 100% си описала мислите ми по въпроса за решението на Серкан да се
раздели с Еда. Разбира се това си е негово решение в момент когато беше болен, но
неговите решения почти винаги са неадекватни, толкова си може човека.Той и без
това няма опит в човешките взаимоотношения, но стане ли дума за работни такива, то
там е змей.Отрасъл е в една пародия на семейство, без любов, без подкрепа, дали майката
си е била на мястото или бащата беше?                                            
 Той си е мислил в този момент, че е прав, но сега?Аз не обръщам внимание на глупостите
които й наговори, винаги е било така нагъл, безсърдечен и жесток, а мислите му са на другия
полюс, ще умре от любов, ами такъв е, толкова си може
Не вярмам и на поведението към малката кукла, и там говори глупости, но прави каквото
трябва. За мен определено към детето има интерес. Тук също ще има интересни и ко-
мични моменти, моменти на сближаване, никога няма да го отхвърли, а като разбере,
че това дете е негово съвсем ще му омекнат краката.
Искам обаче да си получи заслуженото  от Еда, първоначално да го отхвърли, много да го
боли, да тича след нея и не на последно място да умира от ревност. Разбира се всички тия
чувства  Керем ще ги изиграе брилянтно, а ние феновете му ще  се наслаждаваме, защо-
то мисля, че го заслужаваме. Считам, че ще ни помотаят с това разкритие до 4-та, 5-та серия и
тогава ще видим един татко Робот.
Хубав слънчев ден от мен, поне тук е слънце.Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 11:19 от Tanita53

# 581
  • Пришълец
Между другото, радвам се, че най-сетне образа на Пъръл решиха да го развият в правилната посока и показват взаимоотношенията й с Еда и Серкан

# 582
  • София
Невероятни сладури бяха в сцената в ресторанта.  Ето на това се казва "Любовта на живота ми".
Макар и много наранени и при двамата не можеше да се скрие вълнението и все още  дълбоко спотаената любов. Кога ли ще избухнат с пълна исла?

# 583
Здравейте
от Неслихан
Неслихан отправи репост - „Малко импровизационен принос към сценария, когато се съберем  . Получих разрешение от нашия сценарист. Тя каза „импровизирай, добра работа“ Sweat Smile Yellow Heart

от серияла
Пъръл е с Еда от самото начало Innocent#SenÇalKapımı
@FOXTurkiye

Ханде

От вчера

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 11:13 от sani1212

# 584

Затова е виновен спрямо Еда ,и невинен пред себе си.Всеки един от нас в някакъв момент от живота се е отдалечавал от близките си ,за да не бъдат и те наранени от случка която преживява той.Като се сложи и страха на Серкан че всичко което обича изчезва, май виждаме този резултат.И двамата говорят за любов ,но и двамата не видяха стаения страх на дъното на сърцето на другия.Еда , да не я изоставят да не стане нещо като с родителите и ,Серкан че той не е достоен да го обичат и рано или късно го напускат,

Мисля, че  Еда вече не за себе си се страхува да не бъде изоставена, а заради дъщеря си и защото знае какво е преживяла без мама и татко, и как отчаяно е искала те от някъде да се върнат. Страхува се как Серкан ще приеме тяхното момиченце, не колко ще бъде сърдит на нея. Не скандала, евентуалното безразличие към детето им я притеснява. Ето това тя няма да прости на Серкан, но ако се случи не може да го избегне освен да я крие. Спомняте ли си какво каза Дениз, когато Серкан се върна с амнезията: За Еда беше много по-добре да живее с надеждата, отколкото да бъде забравена. Нещо подобно с ...безразличието...
Серкан е не само на друга планета, но и друга "планета". Защото прозрението, че светът е пренаселен за да има "нужда" и от твойто съучастие е доста глобално прикриване на страха от обвързване и следващото го зарязване според него. Избрал е съзнателно или несъзнателно да се превърже към работата, която може да породи всякакви чувства, но не и ....сърцебиене като я погледне...

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 13:15 от mari08

Общи условия

Активация на акаунт