Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
... а може да са пристрастени като нас, обичат си ни, ние сме техните "схемаджии".., Фокс (по преценка на феновете на конкурентни сериали) е най--нетолерантният канал, който при минимален спад в рейтинга в Dizilah ...., спирал без да се обяснява.
Но за нас Фокс са "ангелчета", които си затваряха очите дори и при много слабия рейтинг от последните епизоди на миналия сезон...  Нещо повече, днес отново харесаха соц. рейтинг на Адба, и се говори, че искат да има трети сезон, но Ханде, Керем и компания отказват ..... засега.
П.С. По форумите се говори, че заради големия интерес, молба и запитвания, ръководството на канала е взело решение да повтори епизода от снощи тази вечер Wink

Фокс явно са много отчаяни… Въртят ни по всяко време, за да си вдигнат рейтинга покрай нас. Grinning

П.С.  Dizilah пуснаха финалния етап от гласуването.
Сега е момента феновете да докажат, че нашият сериал е № 1 дори и според Dizilah Wink
https://guzelawards.dizilah.com/

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 20:52 от mi_si

# 556

Но този път той трябва да усети болката. И този път той ще страда двойно, зящото ще иска прошка и ще съжалява за времето, което е загубил, не само с Еда, но и със собствената си плът и кръв.
Колкото и грубо да звучи искам да го видя разкъсан и разплакан и съжаляващ за всичките си грешки, и молещ за опрощение.
Друго си е, когато виждаш, че и други имат твоите желания...Към Серкан искам да добавя и Айдан....И тя много бързо получи прошката на Еда/Севда и както видяхме, сега отново е низвергната от свекървата....

Не сте сами! И Айдън ми е черна от момента, в който се разбра, че е крила от Еда, че Серкан е жив.

Едит: Снощи гледах програмата на Фокс и си беше планувано за днес да има повторение. А за гласуването, пише, че до 10 пъти може. Сигурно 10 пъти на ден. Такива класации с гласувания през минута не ми допадат, не са ми обективни.
Пак се едитвам: Ако има трети сезон догодина примерно, ще съм най-щастливата. Но те не веднъж се изпуснаха, че имат и други предложения. В един от лайфовете Керем заговори за проект с Нетфлик и тогава Ханде го сръчка под масата. Иска ми да ги гледам още, но всичко хубаво все някога трябва да свърши. Pensive

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 20:46 от midnight__sun

# 557
# 558
  • Пришълец
Тъй като виждам, че се приближаваме към изписването на тази тема, а обещах на Марги да подготвя анимирана шапка за следващата тема, пускам предложението ми:

Пускам още едно, за да имате избор. Аз лично съм за първото:

Въпреки че и второто не е лошо. Много са усмихнати на него. Heart Eyes
Бърборанке, много благодаря:)
Втората ме грабна мен, идеална е Heart Толкова усмихнати, прочела си ми мислите направо. Дори статичен кадър да беше само с двамата пак няма да е лошо, но пък Черешка ни е всеобща любимка. Heart Eyes Ще си отива и с гифчетата, които всъщност не са актуални от снощния фраг, а от третия за 40еп.

В крайна сметка обаче ако ви допада повече първата ще се съобразя с вашия избор. Все пак я гледате през цялото време...

# 559

Но този път той трябва да усети болката. И този път той ще страда двойно, зящото ще иска прошка и ще съжалява за времето, което е загубил, не само с Еда, но и със собствената си плът и кръв.
Колкото и грубо да звучи искам да го видя разкъсан и разплакан и съжаляващ за всичките си грешки, и молещ за опрощение.
Друго си е, когато виждаш, че и други имат твоите желания...Към Серкан искам да добавя и Айдан....И тя много бързо получи прошката на Еда/Севда и както видяхме, сега отново е низвергната от свекървата....

Не сте сами! И Айдън ми е черна от момента, в който се разбра, че е крила от Еда, че Серкан е жив.

Покрай издънките на синчето съвсем забравих за свекървата.
На нея съм й набрала от 10 епизод. За мен тогава държанието й беше удар под кръста за Еда. Тя вече знаеше за чувствата си към РоБо, а словата на Айдан изглеждаха като ками, които се забиват в сърцето й.
За сметка на това бързо забрави, когато я изкара от къщата. Никога не се извини, за начина по който психически издевателстваше, по мое мнение, над Еда в този момент.
Но крушата не пада по-далеч от дървото.
P. S. Оставям линк със сцената от 10 епизод.

# 560
  • Кърджали
Тя Айдан не се слави като адекватен родител. Според мен. И като адекватен човек. Да, обича Серкан, но през годините (вярно, че и тя е имала психолически проблеми) липсата ѝ на правилна преценка и държание е е направила от Серкан това, което е в момента. Нейното и на онова същество, дето му се води баща.
Ето, и сега Айдан показва че не може да застане и да вземе категорично решение. Дори и за мъжа, който ѝ е първата, голямата любов, а го играе тийнейджърка, която се крие от мама, тъй де от сина си.
И пак стигаме до това в колко различни семейства са израснали двамата и как ги е оформило като характери. Еда, макар и загубила родителите си е отгледана с любов и внимание, и Серкан който при живи родители е израснал сякаш без такива. Няма начин да гледат на света по един и същ начин. А хората се променят много трудно.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 21:17 от Aлекcандрa

# 561
  • София
Серкан, е Серкан отпреди.С Кираз  се държи точно както и с майка и .Казва качи се в колата ,нямам време ,но чака,Съвещание събиране,първо ще се погрижи за детето дори и да закъснее.Возейки се с Еда в замърсената кола веднага и обясни за малката.Мисля че му е направила силно впечатление и говори извини се не така,но всъщност уж сърдития Серкан от който всички треперят  е заинтрегуван от това мъниче.Мисля,че преди да разбере че тя е негова дъщеря ,двамата ще са създали тънка но крепка връзка ,Не знаем причините за раздялата,Серкан се отказваше и от холдинга само да е с Еда,все си мисля ,че сам не е преценил че наранява,а е мислел че дарява свобода  и мечти на Еда.Смятам ,че той наистина я е последвал в Италия ,наблюдавал я е и е решил че без него тя е по щастлива,като птица разперила криле,се е прибрал ,но е следил професионализма и.Айдан е видяла цялата тъга която е преживял,може да се е опитала да има контакт с Айфер,но да не се е получил затова да ги вини.И все пак кой е по наказания-Еда с дете подкрепяна от леля си ,от приятелките си ,жвееща за живота или Серкан който не е могъл и подкрепа да получи защото се е капсулирал само в работата си.Виновен и невинен едновременно.Сама и семейна едновременно.Фокус бокус така ще ги завърти, че с много комични сцени ще се преоткриват .
      И в един друг филм след раздялата   мъжът не искаше да знае за живота  на любимата си от страх да не разбере ,че е забравен,че е изтрит от мислите на тази , на която дори и разделени и принадлежи.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 22:43 от Leddel

# 562
Хейй, прекрасни феи! Purple Heart
Правя бързо включване да кажа още веднъж, че епизодът ни снощи беше страхотен!
Бро, много хубави нови шапки! Втората ми е любима и на мен. Много щастливи са всички. Heart Eyes
Благодаря и за преводите на сцените! Hug
Имам много да уча, но не се стърпях да не го изгледам с английски субтитри. Grinning
Първото нещо, което искам да кажа е, че всички играят убийствено добре! Мимиките и жестовете им са толкова добре изпипани и носят емоция, все едно не са предварително планирани. Мая страшно подхожда за дъщеря на Еда и Серкан и малката Кираз държи сърцето на всички ни! И от двамата е взела по много!
Пак се разплаках на спомените преди вечерята и на разговора по време на нея. Серкан се е вглъбил в това да бъде най-добрият в работата си, след като е имало възможност да не оцелее от болестта, вместо в любовта и подкрепата на Еда..много я е наранил за пореден път. Всички знаем робот Болат и неговите логически обяснения..
Направи ми впечатление, че след вечерята Еда се извинява на спящата Кираз, че отново не е могла да каже. Чудя се дали щеше ли да го направи, ако не беше се завъртял така разговора.
Да не говорим за стила и цветовите комбинации, много добри. Heart Eyes

Сега ми е интересно ще каже ли сега на Серкан, че дъщеря и е и негова или ще си замълчи и ще избягва въпроса. Вие как мислите?
Сезон 1, епизод 1
Сезон 2, епизод 1

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 22:28 от hopexx

# 563
Благодаря ви за превода на клипчетата от вчерашния епизод, епизода е върха ако продължава все така нямам думи, дано удължат сериала с още епизоди

# 564
  • Кърджали
Според мен поне оше серия - две - теи Серкан няма да разбере истината. Еда има стеах Серкан да не разбере че Кираз е негова дъщеря. Може би се страхува , че след като разбере Серкан ще отхвърли детето, че няма да го поиска. Както навремето е бръшолевил, че не иска дете. А едно е Кираз по детски наивно да вврва, че баща ѝ е в космоса, друго г да разбере, че е тук, но не я иска. Зстова и еда каз ана Пъръл че би се отказала от проекта по който работи  само и само Серкан да не разбира за Кираз.
Все си мсиля, че първо Серкан и Кираз ще създадат някаква връзка по между си и чак след това ще разбере истината. А може и да разбере че е станал баща докато все още приема малката за малка досада. Но определено няма да я отхвърли, сори и да преживее малък шок.

# 565
  • София
Серкан, е Серкан отпреди.С Кираз  се държи точно както и с майка и .Казва качи се в колата ,нямам време ,но чака,Съвещание събиране,първо ще се погрижи за детето дори и да закъснее.Возейки се с Еда в замърсената кола веднага и обясни за малката.Мисля че му е направила силно впечатление и говори извини се не така,но всъщност уж сърдития Серкан от който всички треперят  е заинтрегуван от това мъниче.Мисля,че преди да разбере че тя е негова дъщеря ,двамата ще са създали тънка но крепка връзка ,Не знаем причините за раздялата,Серкан се отказваше и от холдинга само да е с Еда,все си мисля ,че сам не е преценил че наранява,а е мислел че дарява свобода  и мечти на Еда.Смятам ,че той наистина я е последвал в Италия ,наблюдавал я е и е решил че без него тя е по щастлива,като птица разперила криле,се е прибрал ,но е следил професионализма и.Айдан е видяла цялата тъга която е преживял,може да се е опитала да има контакт с Айфер,но да не се е получил затова да ги вини.И все пак кой е по наказания-Еда с дете подкрепяна от леля си ,от приятелките си ,жвееща за живота или Серкан който не е могъл и подкрепа да получи защото се е капсулирал само в работата си.Виновен и невинен едновременно.Сама и семейна едновременно.Фокус бокус така ще ги завърти, че с много комични сцени ще се преоткриват .  мъжът не искаше да знае за живота
      И в един друг филм след раздялата   мъжът не искаше да знае за живота  на любимата си от страх да не разбере ,че е забравен,че е изтрит от мислите на тази , на която дори и разделени и принадлежи.

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Опитвам се да отделям време, ако не да коментирам (имам предвид извън времето на излъчването на епизодите, защото снощи бях повече от активно пишеща), то поне да ви чета внимателно. Включването ми сега е провокирано от написаното от Leddel. Аз не разбирам, какво иска да ни каже тя с изречението Не знаем причините за раздялата,Серкан се отказваше и от холдинга само да е с Еда,все си мисля ,че сам не е преценил че наранява,а е мислел че дарява свобода  и мечти на Еда!? Не мога да си представя, че човек, навършил 18 години, носещ пълна отговорност за думите и делата си не може да прецени, кога наранява жената, която твърди, че безумно много обича!? Това за героя Серкан Болат ли се отнася? За същият този Серкан Бобат със самочувствието на умен и непогрешен архитект и успешен бизнесмен? Както и не разбирам, какво иска да каже авторката с това Виновен и невинен едновременно.

Наясно съм, че положителното не съществува без отрицателното, няма герой без злодей, Ин без Ян. Животът доказва обаче, че истината е комбинация между черно или бяло, ляво или дясно, нагоре или надолу, правилно или грешно. Никой не е абсолютно прав или напълно погрешен, пълен алтруист или завършен лицемер. Всички постъпваме противоречиво рано или късно. Но има нещо, което се обозначава с обобщаващата дума факти, а когато има достатъчно факти, ние нямаме друг избор, освен да се опрем на тях! Напълно възможно е в следващия епизод да ни покажат един различен поглед, една различна история за поведението на Серкан! Това което ни показаха в този първи епизод обаче недвусмислено доказва, че Серкан напълно осъзнато е преценил поведението си спрямо Еда, както и че няма негово действие, което да го оневинява за цялостното му поведение спрямо Еда, от първи до последния 39 епизод на първи сезон! някои момичета преди мен вече са написали кратък преглед на обидите, униженията, болката, които Серкан нанесе на Еда Flowers Four Leaf Clover

Хубава вечер! Blush

P.S. Връщам се за кратко в темата, защото пропуснах да напиша своето мнение по въпроса за изказването на Серкан, че все още е влюбен в Еда! Аз не вярвам в такъв тип мъжки изказвания! Сети се Серкан Болат, че все още е влюбен в Еда, защото случайността ги срещна; защото я вида по-прекрасна от преди 5 години или защото реши, че може да има друг мъж в живота й!  Ако един мъж наистина обича силно, безумно и безпаметно една жена, няма да разчита на случайна среща! Ако един мъж осъзнава, че животът му губи своя цвят, смисъл и истинското щастие не би разчитал на случайна среща! Серкан има информация за Еда, нейния живот и успехи само и единствено благодарение на статиите за нея, поне това ни беше показано, на които той случайно е попаднал! Самият той никога не се е интересувал през последните 5 години за нея, дори не знае телефонния й номер! Истинската, дълбоката, незабравимата лъбов не разчита на случайности! Тя трябва да е напълно осъзната, безрезервно приета и непоколебимо защитавана!

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 23:12 от nrgmama

# 566
  • София
Момичета, бях споменала, че след като изгледам всичките части на видеото за „Романа ХанКер” ще го коментирам тук с вас. Може би някои от вас вече са изгледали видеото, но сигурно има и такива, които не са успяли.
Много от нещата казани в тях аз лично ги бях познала. Даже тук в темата съм се опитвала да обясня някои мои наблюдения. Поради това, че текста е доста дълъг го слагам в спойлер.

Скрит текст:
Очарована съм от личността и човека КЕРЕМ. Пиша го с големи букви, защото това момче за мен е уникално. Това момче е човекът, който спаси имиджа и достойнството на Ханде. Той спаси Бамби от ада,  който беше настъпил в живота й само преди няколко месеца.  Забележете какви сценарии и интриги са се заформяли, само и само Ханде да бъде смачкана и изкарана, като някаква прелюбодейка и лека жена. Като едновременно с това се цели да се срине целият й имидж, а кариерата й да тръгне стремглаво надолу. А тя има подписани рекламни  договори, снима и сериал. Този нелицеприятен шум около нея неминуемо щеше да се отрази и на рейтинга на СЧК.
Нека си зададем въпроса кой и защо се опита да смачка това толкова мило и добро същество Ханде. Кой имаше интерес от това.
Спомняте си, когато прихванаха колата на Керем да нощува пред дома на Ханде. Всички предавания гръмнаха и твърдяха, че те са двойка. Точно една седмица след това се появява новината за предполагаемият романс на Ханде с Мурат Акдоган и то от близо месец. И започнаха навсякъде да го повтарят. Дори Бирсен написа в нейния профил за такава връзка. За да са нещата още по-лоши този слух го потвърди и прословутият Акиф Яман в Туитър. Най-смешното е, че той беше първият човек, който написа Aşk Var. Дори твърдеше със сигурност и казваше, че ще го докаже. Точно пет дни по-късно същият този „човечец” започва да твърди точно обратното и да казва Aşk Yok!  Но много бързо след това изтрива  този Туит и спира да следва Ханде.
За да се пусне такава лъжа, все пак тя трябва да стъпи на някаква доза истина. Не може да се тръгне ей така от нищото. Трябва да има нещо вярно, за да може да повярват хората. Както беше случаят при Керем. Видяха го да пие от чаша, на която беше изписана буквата „Д” и веднага тръгна слух, че той има връзка с Демет Йоздемир. Та и при Ханде е подобно. Човекът който е измислил тази лъжа е тръгнал от някаква истина, която е свързана с Ханде и Мурат. И каква е всъщност връзката между двамата.

Ханде започва да си избира нов дом. Мурат Акдоган е от семейство, което има огромно влияние върху пазара за недвижими имоти. Сестрата на Ханде, Гамзе е приятелка със сестрата на този Мурат. Тя се свързва с нея и иска помощ при покупката на къщата. Все пак става въпрос за 10 милиона турски лири и е логично да се потърси някой, който е запознат с пазара и може да съдейства да не бъде излъгана.  Който да помогне в преговорите при покупката на имота.  Двамата се свързват и от този момент нататък те започват да се следват и в Инстаграм. Това е достатъчен мотив да се започне атаката. Твърди се, че блогър, много близък до друга актриса, която счита Ханде за своя съперница, по лични и професионални причини е заподозряна за подбуждането на тези интриги и клюки. Не споменава, коя може да бъде. За да се укрепят слуховете се използва Акиф Яман. Тази клюка може да разруши репутацията на Ханде. В атаката се включва и едно от най-долнопробното клюкарско телевизионно предаване. В него започва масирана бомбандировка за омаскаряването на Ханде и за възможното разделяне на ХанКер. Твърдят, че виждате ли как Ханде преди пет дни е спала с Керем, а през това време вече, повече от месец, тя е имала и друга връзка, с този Мурат Акдоган. Припомнят как с лека ръка е заменила бившият си приятел Мурат Далкълъч с Керем.   Или с две думи, без никакви скрупули и притеснения тази жена заменя един приятел с друг. В този момент Ханде буквално беше „екзекутирана” и то публично. Турските таблоиди са способни без капка милост да опетнят репутацията на всеки.  По този начин те смачкват не само Ханде. Мурат Акдоган също има приятелка. Това автоматично се отразява и върху неговият имидж и може да разруши връзката му. Така и той се оказва замесен в цялата тази мърсотия. Когато фамилия Акдоган категорично отрекоха за такава връзка, медиите, за да не признаят, че са се забъркали в огромна лъжа, излизат с поредната такава. Твърдят, че бащата на Мурат не е разрешил и е принудил сина си да изостави Ханде.
Ханде трябваше да понесе на крехките си рамене всички тези клюки и едва ли не да се чувства засрамена от поведението си. Какво ли й е било? Как ли се е чувствала пред Керем?. Всички знаем, че двамата нямаха правото да оповестяват публично за връзката си. В договорите им имаше клауза по този въпрос. Ако я нарушат плащат огромни неустойки, а сериала се спира. Освен това Ханде скоро беше приключила връзката си с Мурат  и ако името и веднага се замеси в нова връзка това автоматично ще повлияе на имиджа й. Тя има договори за реклама, а в Турция не е прието да се приключи една връзка и веднага да започнеш друга. Това ще се отрази и на Керем. Ще ги обвинят, че това е причината за раздялата на Ханде с Мурат. Поради това  двамата са принудени да крият дълго време връзката си.

И ето точно тук вече е огромната ролята на Керем. Първото нещо, което той се опитва да направи  е да й повдигне духа. Каква ли огромна любов трябва да изпитва този човек, за да е готов на всичко да спаси любимата си. От къде да започне? На едно живо включване Керем влезе в караваната на Ханде, където тя се подготвяше за снимки. Тогава Керем се обърна към нея, като я попита „Наистина ли си толкова красива” и за първи път я нарече „AMANIM”.  Спомняме си, че той каза „Понякога трябва да измислям думи”. А знаете ли защо го каза? Керем сигурно вече се е чувствал доста притеснен, че не може по никакъв начин да защити открито любимата си жена, тъй като все още е обвързан с договор. Но ставайки свидетел на всичко това, което се случва с Ханде, знаейки че тя е невинна и е жертва на интриги, той започва да търси начин да разреши проблема. На първо четене това „AMANIM” изглежда глупаво. Керем измисля тази дума в кавички, за да може публично да нарече Ханде „моята любима” с ясното намерение всички да разберат, че тези новини са лъжа и тя е с него. Забележете, той не използва директно думичката „любов моя”. Използва вратичка в закона без да го нарушава. Защото ако използва директно думата „любима” ще бъде замесен, тъй като това вече е доказателство представляващо „нарушение на договора”.
Но това не беше всичко. Керем не спря до тук. Точно, когато пресата започна канонадата срещу Ханде за връзка с Мурат Акдоган, тогава Керем не издържа, изгуби търпение и сложи край на тази история. В този период Ханде вече беше подписала договора за втория сезон на сериала СЧК. В него отново имаше такава обвързваща клауза. И така тя щеше да остане с тази прокоба да не може да обяви открито любовта си към Керем. Но Керем все още не беше подписал своя договор, защото е получил покана да участва в друг проект.  И какво прави той?  Започва ДОГОВАРЯНЕ с продуцентите. И успява да договори освобождаването на Ханде от тази заробваща клауза. Нейният договор се преработва и клаузата отпада. Продуцентите са притиснати в ъгъла. С риск сериала да не може да продължи, ако Керем напусне, те се съгласяват на това споразумение, като изключват клаузата от договора на Ханде. С този акт двамата получават вече разрешение да направят връзката си официална. Дори Асена, продуцентката на Ханде написа в Туитър загадъчното „Съгласна съм”. Но Ханде все още се чувстваше неудобно от цялата ситуация и не позволи на Керем да обяви официално за техните отношения. Помните последният им лайф преди Малдивите. Тогава Керем каза на ушенцето на Ханде нещо от рода да се разкрият, но тя не пожела. Дори той тогава и каза да не се притеснява. Защо Ханде не пожела тогава да го оповести?  Това момиче прекара почти седем-осем месеца полагайки огромни усилия да скрие връзката им. Човек в такава ситуация развива един синдром, поради което е трудно веднага да се отърве от това, което е крил толкова време. Тя го направи обаче по един нейн си, срамежлив начин на следващият лайф, когато вече изрази чувствата си.
Ето затова Керем е героят в цялата тази история. Това е един невероятен джентълмен, който не може да гледа безучастно от страни, какво се случва с любимата му. Това е МЪЖ, който не спря да се бори за любовта си, каквито и пречки да имаше пред него. Намери невероятен начин да обяви пред света, че тази жена е неговата любима, без да изпада в нарушение на договора. Той направи така, че спаси Ханде от тази заробваща клауза, която щеше да виси като дамоклев меч и през втория сезон. И все още щяха да бъдат принудени да се крият.
Ханде е оценила този човек. Тя също е много влюбена и вече свободно може да изразява обичта си без да се крие и притеснява. Виждате ли каква огромна промяна има при нея след Малдивите. Та тя разцъфтя, става все по-красива. Щастието и любовта са изписани на лицето й.  Това, което тя направи за  рожденият ден на Керем, това което му написа като послание е нейният начин на изразяване на любовта.  Той го заслужава.  Радвам се че съдбата ги събра.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 00:58 от БлагаВест

# 567
  • Пришълец
Скрит текст:
Момичета, бях споменала, че след като изгледам всичките части на видеото за „Романа ХанКер” ще го коментирам тук с вас. Може би някои от вас вече са изгледали видеото, но сигурно има и такива, които не са успяли.
Много от нещата казани в тях аз лично ги бях познала. Даже тук в темата съм се опитвала да обясня някои мои наблюдения. Поради това, че текста е доста дълъг го слагам в спойлер.

Скрит текст:
Очарована съм от личността и човека КЕРЕМ. Пиша го с големи букви, защото това момче за мен е уникално. Това момче е човекът, който спаси имиджа и достойнството на Ханде. Той спаси Бамби от ада,  който беше настъпил в живота й само преди няколко месеца.  Забележете какви сценарии и интриги са се заформяли, само и само Ханде да бъде смачкана и изкарана, като някаква прелюбодейка и лека жена. Като едновременно с това се цели да се срине целият й имидж, а кариерата й да тръгне стремглаво надолу. А тя има подписани рекламни  договори, снима и сериал. Този нелицеприятен шум около нея неминуемо щеше се отрази и на рейтинга на СЧК.
Нека си зададем въпроса кой и защо се опита да смачка това толкова мило и добро същество Ханде. Кой имаше интерес от това.
Спомняте си, когато прихванаха колата на Керем да нощува пред дома на Ханде. Всички предавания гръмнаха и твърдяха, че те са двойка. Точно една седмица след това се появява новината за предполагаемият романс на Ханде с Мурат Акдоган и то от близо месец. И започнаха навсякъде да го повтарят. Дори Бирсен написа в нейния профил за такава връзка. За да са нещата още по-лоши този слух го потвърди и прословутият Акиф Яман в Туитър. Най-смешното е, че той беше първият човек, който написа Aşk Var. Дори твърдеше със сигурност и казваше, че ще го докаже. Точно пет дни по-късно същият този „човечец” започва да твърди точно обратното и да казва Aşk Yok!  Но много бързо след това изтрива  този Туит и спира да следва Ханде.
За да се пусне такава лъжа, все пак тя трябва да стъпи на някаква доза истина. Не може да се тръгне ей така от нищото. Трябва да има нещо вярно, за да може да повярват хората. Както беше случаят при Керем. Видяха го да пие от чаша, на която беше изписана буквата „Д” и веднага тръгна слух, че той има връзка с Демет Йоздемир. Та и при Ханде е подобно. Човекът който е измислил тази лъжа е тръгнал от някаква истина, която е свързана с Ханде и Мурат. И каква е всъщност връзката между двамата.

Ханде започва да си избира нов дом. Мурат Акдоган е от семейство, което има огромно влияние върху пазара за недвижими имоти. Сестрата на Ханде, Гамзе е приятелка със сестрата на този Мурат. Тя се свързва с нея и иска помощ при покупката на къщата. Все пак става въпрос за 10 милиона турски лири и е логично да се потърси някой, който е запознат с пазара и може да съдейства да не бъде излъгана.  Който да помогне в преговорите при покупката на имота.  Двамата се свързват и от този момент нататък те започват да се следват и в Инстаграм. Това е достатъчен мотив да се започне атаката. Твърди се, че блогър, много близък до друга актриса, която счита Ханде за своя съперница, по лични и професионални причини е заподозряна за подбуждането на тези интриги и клюки. Не споменава, коя може да бъде. За да се укрепят слуховете се използва Акиф Яман. Тази клюка може да разруши репутацията на Ханде. В атаката се включва и едно от най-долнопробното клюкарско телевизионно предаване. В него започва масирана бомбандировка за омаскаряването на Ханде и за възможното разделяне на ХанКер. Твърдят, че виждате ли как Ханде преди пет дни е спала с Керем, а през това време вече, повече от месец, тя е имала и друга връзка, с този Мурат Акдоган. Припомнят как с лека ръка е заменила бившият си приятел Мурат Далкълъч с Керем.   Или с две думи, без никакви скрупули и притеснения тази жена заменя един приятел с друг. В този момент Ханде буквално беше „екзекутирана” и то публично. Турските таблоиди са способни без капка милост да опетнят репутацията на всеки.  По този начин те смачкват не само Ханде. Мурат Акдоган също има приятелка. Това автоматично се отразява и върху неговият имидж и може да разруши връзката му. Така и той се оказва замесен в цялата тази мърсотия. Когато фамилия Акдоган категорично отрекоха за такава връзка, медиите, за да не признаят, че са се забъркали в огромна лъжа, излизат с поредната такава. Твърдят, че бащата на Мурат не е разрешил и е принудил сина си да изостави Ханде.
Ханде трябваше да понесе на крехките си рамене всички тези клюки и едва ли не да се чувства засрамена от поведението си. Какво ли й е било? Как ли се е чувствала пред Керем?. Всички знаем, че двамата нямаха правото да оповестяват публично за връзката си. В договорите им имаше клауза по този въпрос. Ако я нарушат плащат огромни неустойки, а сериала се спира. Освен това Ханде скоро беше приключила връзката си с Мурат  и ако името и веднага се замеси в нова връзка това автоматично ще повлияе на имиджа й. Тя има договори за реклама, а в Турция не е прието да се приключи една връзка и веднага да започнеш друга. Това ще се отрази и на Керем. Ще ги обвинят, че това е причината за раздялата на Ханде с Мурат. Поради това  двамата са принудени да крият дълго време връзката си.

И ето точно тук вече е огромната ролята на Керем. Първото нещо, което той се опитва да направи  е да й повдигне духа. Каква ли огромна любов трябва да изпитва този човек, за да е готов на всичко да спаси любимата си. От къде да започне? На едно живо включване Керем влезе в караваната на Ханде, където тя се подготвяше за снимки. Тогава Керем се обърна към нея, като я попита „Наистина ли си толкова красива” и за първи път я нарече „AMANIM”.  Спомняме си, че той каза „Понякога трябва да измислям думи”. А знаете ли защо го каза? Керем сигурно вече се е чувствал доста притеснен, че не може по никакъв начин да защити открито любимата си жена, тъй като все още е обвързан с договор. Но ставайки свидетел на всичко това, което се случва с Ханде, знаейки че тя е невинна и е жертва на интриги, той започва да търси начин да разреши проблема. На първо четене това „AMANIM” изглежда глупаво. Керем измисля тази дума в кавички, за да може публично да нарече Ханде „моята любима” с ясното намерение всички да разберат, че тези новини са лъжа и тя е с него. Забележете, той не използва директно думичката „любов моя”. Използва вратичка в закона без да го нарушава. Защото ако използва директно думата „любима” ще бъде замесен, тъй като това вече е доказателство представляващо „нарушение на договора”.
Но това не беше всичко. Керем не спря до тук. Точно, когато пресата започна канонадата срещу Ханде за връзка с Мурат Акдоган, тогава Керем не издържа, изгуби търпение и сложи край на тази история. В този период Ханде вече беше подписала договора за втория сезон на сериала СЧК. В него отново имаше такава обвързваща клауза. И така тя щеше да остане с тази прокоба да не може да обяви открито любовта си към Керем. Но Керем все още не беше подписал своя договор, защото е получил покана да участва в друг проект.  И какво прави той?  Започва ДОГОВАРЯНЕ с продуцентите. И успява да договори освобождаването на Ханде от тази заробваща клауза. Нейният договор се преработва и клаузата отпада. Продуцентите са притиснати в ъгъла. С риск сериала да не може да продължи, ако Керем напусне, те се съгласяват на това споразумение, като изключват клаузата от договора на Ханде. С този акт двамата получават вече разрешение да направят връзката си официална. Дори Асена, продуцентката на Ханде написа в Туитър загадъчното „Съгласна съм”. Но Ханде все още се чувстваше неудобно от цялата ситуация и не позволи на Керем да обяви официално за техните отношения. Помните последният им лайф преди Малдивите. Тогава Керем каза на ушенцето на Ханде нещо от рода да се разкрият, но тя не пожела. Дори той тогава и каза да не се притеснява. Защо Ханде не пожела тогава да го оповести?  Това момиче прекара почти седем-осем месеца полагайки огромни усилия да скрие връзката им. Човек в такава ситуация развива един синдром, поради което е трудно веднага да се отърве от това, което е крил толкова време. Тя го направи обаче по един нейн си, срамежлив начин на следващият лайф, когато вече изрази чувствата си.
Ето затова Керем е героят в цялата тази история. Това е един невероятен джентълмен, който не може да гледа безучастно от страни, какво се случва с любимата му. Това е МЪЖ, който не спря да се бори за любовта си, каквито и пречки да имаше пред него. Намери невероятен начин да обяви пред света, че тази жена е неговата любима, без да изпада в нарушение на договора. Той направи така, че спаси Ханде от тази заробваща клауза, която щеше да виси като дамоклев меч и през втория сезон. И все още щяха да бъдат принудени да се крият.
Ханде е оценила този човек. Тя също е много влюбена и вече свободно може да изразява обичта си без да се крие и притеснява. Виждате ли каква огромна промяна има при нея след Малдивите. Та тя разцъфтя, става все по-красива. Щастието и любовта са изписани на лицето й.  Това, което тя направи за  рожден ден на Керем, това което му написа като послание е нейният начин на изразяване на любовта.  Той го заслужава.  Радвам се че съдбата ги събра.

Линде, разказвачка си на приказки Heart Когато се разписа за пръв път тук каза, че интуицията ти не те е подвеждала. Оказа се права и за ХанКер.

# 568
  • София
Не знаем причините за раздялата,Серкан се отказваше и от холдинга само да е с Еда,все си мисля ,че сам не е преценил че наранява,а е мислел че дарява свобода  и мечти на Еда!? Не мога да си представя, че човек, -------Може би Вие сте я разбрали .но аз не .Думи не те искам,да съм сам и т.н  се нагледахме в сезон 1/Или според поговорката не слушай какво ти говоря ,а виж какво върша.
Има много примери в живота когато един болен  ,или дори излекувал се болен ,но със страх да не се върне болестта се разделя с близките си с мотив ,че са му омръзнали,иска да е сам ,а всъщност за себе си той е направил една изключителна саможертва,освободил е своя партнюр да живее ,да гради бъдеще да е обичан а не болногледач,
   Възможно е да не е така ,но аз така да съм разбрала ситуацията.Но така или иначе и в двамата има неизказана обида ,а причините тепърва ще ни покажат.
    Затова е виновен спрямо Еда ,и невинен пред себе си.Всеки един от нас в някакъв момент от живота се е отдалечавал от близките си ,за да не бъдат и те наранени от случка която преживява той.Като се сложи и страха на Серкан че всичко което обича изчезва, май виждаме този резултат.И двамата говорят за любов ,но и двамата не видяха стаения страх на дъното на сърцето на другия.Еда , да не я изоставят да не стане нещо като с родителите и ,Серкан че той не е достоен да го обичат и рано или късно го напускат,

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 23:09 от Leddel

# 569
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Очарована съм от личността и човека КЕРЕМ. Пиша го с големи букви, защото това момче за мен е уникално. Това момче е човекът, който спаси имиджа и достойнството на Ханде. Той спаси Бамби от ада,  който беше настъпил в живота й само преди няколко месеца.  Забележете какви сценарии и интриги са се заформяли, само и само Ханде да бъде смачкана и изкарана, като някаква прелюбодейка и лека жена. Като едновременно с това се цели да се срине целият й имидж, а кариерата й да тръгне стремглаво надолу. А тя има подписани рекламни  договори, снима и сериал. Този нелицеприятен шум около нея неминуемо щеше се отрази и на рейтинга на СЧК.

Ханде е оценила този човек. Тя също е много влюбена и вече свободно може да изразява обичта си без да се крие и притеснява. Виждате ли каква огромна промяна има при нея след Малдивите. Та тя разцъфтя, става все по-красива. Щастието и любовта са изписани на лицето й.  Това, което тя направи за  рожден ден на Керем, това което му написа като послание е нейният начин на изразяване на любовта.  Той го заслужава.  Радвам се че съдбата ги събра.

Линде, разказвачка си на приказки Heart Когато се разписа за пръв път тук каза, че интуицията ти не те е подвеждала. Оказа се права и за ХанКер.
Марги, благодаря. Но аз наистина имам невероятна интуиция. Съчетана с анализаторски способности. У дома си ме знаят. А сина още повече. Тези двамката от първия ден съм ги прихванала. Не можаха от мен да се скрият.

Общи условия

Активация на акаунт