Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Изгледах срещата на Серкан с Кираз сигурно 20 пъти и не мога да им се нарадвам. Flowers Cherries 🤖

# 541
  • София
Малкото духче Мави в действие   

# 542
# 543
Ханде и Керем са номинирани за наградите the Murex D’or 2021 Awards  в следните категории:
• Най-добър актьор
• Най-добра актриса
Линк за двойка на годината за гласуване:  https://t.co/g2Ess2wdgB?amp=1

Според DigiLUP Керем е № 1

Gift Heart

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 19:04 от mi_si

# 544
  • София
Тъй като виждам, че се приближаваме към изписването на тази тема, а обещах на Марги да подготвя анимирана шапка за следващата тема, пускам предложението ми:

Пускам още едно, за да имате избор. Аз лично съм за първото:

Въпреки че и второто не е лошо. Много са усмихнати на него. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 19:21 от Бърборанка с розови очила

# 545
# 546
# 547
  • София
Бърборанка и аз съм за първото.

# 548
  • София
Мен лично ме разплака този клип. Heart

Оставям ви го, за да му се насладите…

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 19:50 от Бърборанка с розови очила

# 549
И двете са прекрасни ,като второто ми е по -любимо . Усмихнати са ,щастливи ,а,бе, направо си греят. 😊

# 550
  • София
Фокс явно са много отчаяни… Въртят ни по всяко време, за да си вдигнат рейтинга покрай нас. Grinning

И нова снимка от Ханде в Инстаграм с гримьора, с когото е снимала фотосесията за Воуг Турция и не само. Wink

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 00:15 от Бърборанка с розови очила

# 551
Нося един близък кадър, само на Бамби. Sparkling Heart

Nature Sunny

Неслихан и Мая

https://twitter.com/EylulThoughts/status/1403018417515417601

M: i think my parents will cry from happiness for seeing me on screen
N: they will cry of happiness? If you were my daughter i would cry too!!
M: Eda… my on screen mom maybe can also get emotional/cry too

М: Мисля, че родителите ми ще плачат от щастие, че са ме видели на екран.
Н: Ще плачат от щастие? Ако беше моя дъщеря и аз щях да плача!
М: Еда ... моята майка на екрана може би също може да се разчувства / плаче.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 20:09 от midnight__sun

# 552
  • Кърджали
Изгледах днес отново серията, макар и на части.
Не мога да им се нарадвам на Кираз и Серкан. Серкан, за когото работата е най-важното нещо на света (брррр), който никога не закъснявал, седя и чака малкото непознато момиченце да си събере къпините, защото не можеше да си позоли да я остави сама на пътя. Че и преглърна това, че това малко същество му омаза колата. Нека обяснява после какво мидли ьа децата. Позволи на едно малко малко момиченце да прави каквото иска. А като разбере че това момиченце е негова дъщеря. Искам вече да видя сцени между тях, но ксто баща и дъщеря. Ще си го върти на пръстчето си малката....

# 553
Къзлар, чак сега стигам до вас, но почвам с анализа през моите очи.
Първо, според мен Еда го е напуснала още преди Серкан да се излекува. Тя го пита как е със здравето, тоест тя не знае дели вече у добре или не. На всички ни стана ясно, че Серкан е сгафил брутално, с оглед на това, че дори Пъръл и Енгин са на страната на Еда.
От друго гледна точка, аз съм на мнението, че няма много да бавят това Серкан да разбере истината. Но тук вече искам и Еда да се е опитвала през годините да се свърже с него, за да може тя да остане чиста, а той с вързани ръце.
Не ме разбирайте погрешно, ако трябва да бъда честна симпатизирам повече на Серкан, отколкото на Еда, но този път наистина искам да го видя как старада и се моли за прошка. Твърде много се измъкваше. Еда замете всичките му грешки под килима и му прощаваше на секундата. В мига в който той си върна паметта тя забрави за всички обиди от негова старана, за всички сълзи.
Но този път той трябва да усети болката. И този път той ще страда двойно, зящото ще иска прошка и ще съжалява за времето, което е загубил, не само с Еда, но и със собствената си плът и кръв.
Колкото и грубо да звучи искам да го видя разкъсан и разплакан и съжаляващ за всичките си грешки, и молещ за опрощение.

# 554
  • Плевен / София

Но този път той трябва да усети болката. И този път той ще страда двойно, зящото ще иска прошка и ще съжалява за времето, което е загубил, не само с Еда, но и със собствената си плът и кръв.
Колкото и грубо да звучи искам да го видя разкъсан и разплакан и съжаляващ за всичките си грешки, и молещ за опрощение.
Друго си е, когато виждаш, че и други имат твоите желания...Към Серкан искам да добавя и Айдан....И тя много бързо получи прошката на Еда/Севда и както видяхме, сега отново е низвергната от свекървата....

Общи условия

Активация на акаунт