Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пришълец
Нека да не иска деца и преди не искаше ,ама трябва ли такива груби изказвания . Едва ли не само тъпаците имат деца.

Съвсем разбирам вече защо Еда не му е казала за детето . Малко лично го приех и доста се вживях .Съжалявам .😆
    Иначе си обичам Роботчо (е ,не колкото
Еда 🤭) с всичките му ъпдейти .Само понякога ми иде да го подгоня с чук .
Ами Робот. Уж гледа на децата като заплаха за човечеството, но едва ли го мисли наистина... Малката скоро ще го пренастрои и вкара в правия път. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
  • София
С: Грешка? Знаеш ли коя е грешката? Помниш ли деня, в който се запознахме? Грешка беше да те допусна в живота си. Това е грешка.

Проклета мъжка гордост! Такива думи може да изрече само един наранен мъж. Харесва ми обаче промяната в Еда. Няма и спомен от онова момиче, което действа без да мисли. Може все още да е инатлива, борбена, независима, но е по-зряла и по-спокойна в сравнение с преди. Simple Smile

# 527
  • София
Керем е лайкнал това стори с тази красива рисунка на Ханде.
Човекът е влюбен   

# 528
Сега като чета тези разговори и нагласата на Серкан към децата взех да вярвам във версията, че ще го смотат, че Кираз е дъщеря на Мелек и Бурак....

И без това ми е необяснимо това, че ухажва и флиртува с Еда в трейлъра, все едно Кираз не е нейна дъщеря.

Може би поне до 7-8 епизод ще живее в заблуда, предполагам ще има драматично разкриване и/или инцидент с детето ...

# 529
  • Плевен / София
С: Грешка? Знаеш ли коя е грешката? Помниш ли деня, в който се запознахме? Грешка беше да те допусна в живота си. Това е грешка.

Проклета мъжка гордост! Такива думи може да изрече само един наранен мъж. Харесва ми обаче промяната в Еда. Няма и спомен от онова момиче, което действа без да мисли. Може все още да е инатлива, борбена, независима, но е по-зряла и по-спокойна в сравнение с преди. Simple Smile
И от какво и кого е наранен
Не споря, на апострофирам...Просто се чудя....Кой е виновният за случилото се...

# 530
  • София
Ах този Керем, все гледа да се отърка в рамото на Бамби. Не ми се мисли какви ги върши през ноща.

# 531
Алекс Hug уж изчетох всичко ( на работа съм Stuck Out Tongue Winking Eye ) ,но май съм пропуснала сцената в ресторанта .Може ли да я пуснеш ?

# 532
  • Пришълец

И от какво и кого е наранен
Не споря, на апострофирам...Просто се чудя....Кой е виновният за случилото се...
Наранен от самия себе си, погрешно взетите решения и това, че се е лишил от присъствието на Еда в живота си и възможността да бъде щастлив. Аз така го разбирам... Но, каквото сам си направиш.

# 533
Марги, какво би те накарало да вземеш тези погрешни решения, ако всичко ти е по мед и мармалад, тумор - йок, Еда е до него... 🤨🤔

Фили, за тази ли става въпрос?

Разговора им в началото го няма качен.

Еда: Беше хубава вечер, без кавги и викове.
Серкан :Да, права си. Беше много приятна. Но все още си мисля, че криеш нещо от мен.
Еда : Нека си остане за мен.
Серкан :Добре
Еда: Имам молба към теб.
Серкан :Разбира се, кажи.
Еда :Аз много те чаках, Серкан. При фалшивия ни годеж те чаках да ме обикнеш например. После чаках да бъдеш честен с мен. Чаках да се разделиш със Селин. Чаках да си върнеш паметта. Да оздравееш. Обикалях катп самотна планета и се изгубих. Позволи ми да довърша.Оздравя. Казах си, добре, сега ще се радваме на любовта. Каза ми че само работата те допълва. Не искаше да работиш с мен. Не искаше да живееш с мен. Както и да е. Опитвах се да разбера тази твоя обсебеност от работата ти. Може би страхът от смъртта те караше да се чувстваш безсмъртен. И Серкан Болат ще постигне големи успехи за да се превърне в безсмъртен. Сано това беше важно. Забрави за истинският живот. Забрави да живееш. Забрави за мен.
Серкан :Еда...Не е вярно...
Еда: Отлагаше сватбата. Постоянно отлагаше.И знаеш след това. Кавги и спорове. Каза пе не искаш да ме виждаш. Не искаше мен. Искам преди да се съмне да заминеш от тук.
Серкан :Недей, не прави така.
Еда :Невъзможно е да бъда на едно място с теб. Ако съм поне малко важна за теб, ако е останало поне грам обич към мен, иди си.

# 534
Мерси , Налбантова Hug
Ама аз се гордея със себе си - доста съм разбрала снощи Joy Grinning
Сериозно .Ако си купя една турска граматика мога много да науча , имам талант за езици , но нямам пусто време Smiley

# 535
Нова снимка на нашите от снощи Sparkling Heart

Скрит текст:

# 536
  • София
Гости, според мен в една раздяла може да бъде наранен дори този, който е виновен за раздялата. Серкан може да е бил груб, може да е прогонил Еда или с държанието си да я е отблъснал. Може всичко, но това не изключва факта, че е бил наранен и Еда му е липсвала през тези години. Друг е въпросът кого трябва да вини за това, че е наранен - Еда или себе си. Wink

# 537
Здравейте! Много свеж, динамичен, цветен епизод.Започвам поред:
 Еда/Ханде/- как може да е толкова безсрамно красива и съблазнителна с оранжевата риза ,заголеното рамо и прелести ,които развинтват човешката фантазия до небесата.Много хубава игра на Ханде.По великолепен начин изигра обичащата ,но отхвърлена жена и всички чувства ,които напираха в нея и  бе принудена да крие.Хареса ми как наряза Серкан като краставица.Цялата им връзка  настина беше едно безкрайно чакане от нейна страна, безкрайно прощаване. Да подчини живота си на обекта на своята любов и да ѝ каже ,че не иска да я вижда, това само дърво, чугун или какъвто и да е многоръбест предмет ,наречен Серкан Болат може да направи. Абсолютно я разбрах защо не му е казала за Черешка.И пак в очите се четеше тази нейна любов към Робот Болат.
Серкан/Керем/- тотално ме изкефи  как си говореше сам, мислейки си за Еда или реагирайки на малкото чудовище Черешка.Много сложен образ е Серкан. Той е типичен пример как травмите от детството си остават за цял живот. Лишен от родителска обич и подкрепа, той се оформи като завършен егоист, поставяйки себе си в центъра на света, съсредоточен единствено в работата си, груб, безкомпромисен и жесток с другите и най вече с Еда. Някак си не мога да повярвам 100% на думите му към нея в новия фрагман, че още е влюбен в нея.Може би тези 5 години самота, лишен от цветното ѝ присъствие и светлината, която тя носеше в живота му да са му показали какво съкровище е имал и по какъв глупав  начин го е загубил или е поредна проява  на егоизма му и желанието да  притежава тази безумно красива и успешна жена. Снощи не ме убеди ,че е осъзнал грозното си отношение към Еда.
 Кираз/Мая/- надраснала годините си, безцеремонна , умна, детето , на което му липсва бащата и което ще разкаже играта на Серкан Болат по невероятен начин и ще се превърне в негова слабост. Много хубава и убедителна игра на малката Мая.
   Някак си смешни ми бяха Айдан и Кенан ,демонстрираха ми нетипично за годините им поведение- дърти магарета пък се държат като пубертети.Sparkling Heart

# 538
  • Пришълец
Марги, какво би те накарало да вземеш тези погрешни решения, ако всичко ти е по мед и мармалад, тумор - йок, Еда е до него... 🤨🤔
...
Липсва парченце от пъзела Thinking

# 539
Нови снимки от еп. 40

Общи условия

Активация на акаунт