Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето мнението на групата на ХанКер, което според мен обобщава настроенията и мненията на всички фенове на СЧК.

Цитат
Това беше страхотен епизод. Обичам го. Толкова много емоции, но беше толкова добре. Обичам го. Не мога да чакам до следващата седмица.

А на тези сладкиши пожелавам безоблачно бъдеще и много любов.

# 436
Гледах съвсем малко от епизода и то без звук , но се включвам да кажа, че Серкан се усмихна, когата видя Еда и тръгна да я прегръща. Той беше инциаторът на тази прегръдка , във фрага изглеждаше обратното.

# 437
Да Алекс съгласна съм, че в живота, когато се отнася до нас не сме толкова смели и мислим е премисляме, но на онзи етап на опознаване, Еда от реалния живот като една уверена жена щеше да си тръгне, както и направи върна му пръстена и се врътна, да и гледа Серкан как тръска косата вързана на опашка! Това не са 10-15 години брак и 2-3 деца, за да го мислиш толкова! Това е какво щеше да стане ако бях останала! Пък и аз незнам защо не виждам толкова голямата любов на Еда и Серкан! Голяма била щото била трудна, то няколко дни заедно голяма трудност! Трудно е да го обичаш години заедно! ❤️❤️❤️❤️
Животът все пак обича смелите! Ханде за мен е пример за това! Тук коментираме как Керем от началото си я е заплюл😁, но и Ханде е видяла в него онова дето и с фенерче да го търсиш трудно се намира, и не пропусна да вземе това, което живота ѝ предложи! 😁Набързо се отърва от Мурат!
Стана малко" искрено и лично", за което ще ме прощавате, сигурно заради късния час! 🤣😋

# 438
  • Кърджали
Разговора им в началото го няма качен.

Еда: Беше хубава вечер, без кавги и викове.
Серкан :Да, права си. Беше много приятна. Но все още си мисля, че криеш нещо от мен.
Еда : Нека си остане за мен.
Серкан :Добре
Еда: Имам молба към теб.
Серкан :Разбира се, кажи.
Еда :Аз много те чаках, Серкан. При фалшивия ни годеж те чаках да ме обикнеш например. После чаках да бъдеш честен с мен. Чаках да се разделиш със Селин. Чаках да си върнеш паметта. Да оздравееш. Обикалях катп самотна планета и се изгубих. Позволи ми да довърша.Оздравя. Казах си, добре, сега ще се радваме на любовта. Каза ми че само работата те допълва. Не искаше да работиш с мен. Не искаше да живееш с мен. Както и да е. Опитвах се да разбера тази твоя обсебеност от работата ти. Може би страхът от смъртта те караше да се чувстваш безсмъртен. И Серкан Болат ще постигне големи успехи за да се превърне в безсмъртен. Сано това беше важно. Забрави за истинският живот. Забрави да живееш. Забрави за мен.
Серкан :Еда...Не е вярно...
Еда: Отлагаше сватбата. Постоянно отлагаше.И знаеш след това. Кавги и спорове. Каза пе не искаш да ме виждаш. Не искаше мен. Искам преди да се съмне да заминеш от тук.
Серкан :Недей, не прави така.
Еда :Невъзможно е да бъда на едно място с теб. Ако съм поне малко важна за теб, ако е останало поне грам обич към мен, иди си.

# 439

Благодаря за преводите. Simple Smile

# 440
  • София
Алекс Heart,
за теб - Chocolate Bar и един вампир. Wink

Благодаря!!!

# 441
Продължавам да гледам повторението. Има реклами в момента, но са точно на тази сцена в ресторанта. Purple Heart

Видео на актьорския състав и екипа от тази вечер, гледайки заедно новият епизод.

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1402730306357108744

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 01:32 от midnight__sun

# 442
Не мога да заспя, а съм така уморена от днешния ден. Хубавите емоции победиха стреса.

Плаках на сцените със спомените. И така ... Оскар за най-добра главна женска роля се присъжда на ... Ханде Ерчел!

Оскарът за най-добра главна мъжка роля се присъжда на ... Керем Бюрсин!

Невероятни! Страхотни! Те живеят с героите си!

Прегръдката им след финала и бурните аплодисменти:

Още две звездички изгряха на актьорския небосклон:

Утре ще съчувствам, ще съм по женски солидарна, анализирам, предполагам и обсъждам с вас за и против решенията на главните ни герои и какво точно се е случило преди пет години.

Харесва ми много следното - истината винаги има три страни - моята, твоята и действителната.

Ние се ръководим в действията и решенията си не само от разума, но и от емоциите си. Когато те вземат връх, решенията почти винаги са грешни.

Лека нощ и хубави сънища! Прекрасен, нов ден утре, мили дружки!

На 9-ти юни е международния ден на приятелството! Радвам се, че го празнувахме заедно в темата!

# 443
  • София
Разговора им в началото го няма качен.

Еда: Беше хубава вечер, без кавги и викове.
Серкан :Да, права си. Беше много приятна. Но все още си мисля, че криеш нещо от мен.
Еда : Нека си остане за мен.
Серкан :Добре
Еда: Имам молба към теб.
Серкан :Разбира се, кажи.
Еда :Аз много те чаках, Серкан. При фалшивия ни годеж те чаках да ме обикнеш например. После чаках да бъдеш честен с мен. Чаках да се разделиш със Селин. Чаках да си върнеш паметта. Да оздравееш. Обикалях катп самотна планета и се изгубих. Позволи ми да довърша.Оздравя. Казах си, добре, сега ще се радваме на любовта. Каза ми че само работата те допълва. Не искаше да работиш с мен. Не искаше да живееш с мен. Както и да е. Опитвах се да разбера тази твоя обсебеност от работата ти. Може би страхът от смъртта те караше да се чувстваш безсмъртен. И Серкан Болат ще постигне големи успехи за да се превърне в безсмъртен. Сано това беше важно. Забрави за истинският живот. Забрави да живееш. Забрави за мен.
Серкан :Еда...Не е вярно...
Еда: Отлагаше сватбата. Постоянно отлагаше.И знаеш след това. Кавги и спорове. Каза пе не искаш да ме виждаш. Не искаше мен. Искам преди да се съмне да заминеш от тук.
Серкан :Недей, не прави така.
Еда :Невъзможно е да бъда на едно място с теб. Ако съм поне малко важна за теб, ако е останало поне грам обич към мен, иди си.

Алекс, безкрайно ти благодаря за превода на тази сцена! Изключително прочувствена,  много емоционална, някак печална, но в същото време безкрайно романтична, сантиментална и красива, определено най-съществената и отговаряща на голяма част от въпросите ни сцени! Поздравления за Айше Кутлу и екипа сценаристи! Така се прави истинското, съвременно и оригинално изкуство, със сцени и диалози, които те хващат за гърлото, разтърсват те целия и вадят от дълбините на душата ти най-съкровените чувства, мисли, емоции, преживявания! И те карат независимо от среднощните часове да се замислиш! С надеждата да намериш отговорите за себе си! Gift Heart

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 01:51 от nrgmama

# 444
  • Кърджали
Урок 1.Как да изкараш един Серкан Болат извън кожата му. Малкатата е трвпач. Тя и само тя ще го оправи.

Скрит текст:
С: Добре ли си?
К: Добре съм.
С : Ръката ти кърви...
К:Не е кръв, това е от къпините, които разсипах по земята.
С: Какво търсиш на пътя? За малко да те ударя.
К: Ако си гледаше пътя, а не телефона, щеше да ме видиш.Ще се оплача на мама от теб.
С: Чудесна идея. Майка ти. И аз ще те предам на нея.
К:Мама не е тук.
С: Тогава да те оставя на баща ти.
К: Татко е много далеч. Не е тук.
С: Сигурен съм... Ти да не избяга от вкъщи.
К:Аха, избягах от вкъщи. Събирах къпини. Ти на колко години си?На две ли?
С:Виж, погледни ме. Аз съм много зает мъж. Ясно ли е? Затова няма да се занимавам с глупости. Качвай се в колата!
К:Не, ще си събера къпини.Тръгвай си, и аз си имам много работа. Ще си събера къпините, които изпуснах заради теб.
С :Ще се качиш ли в колата?
К:Не, ще си събера къпини. Или ще довършил това с което си се захванал или изобщо няма да го започваш.
С :Качвай се в колата! Добре, няма ли да се качиш?Тогва аз си тръгвам.
К:Чао
С : Тръгвам
К:Бай бай
С:Добре, ще останеш сама на такова място.
С: Да, на съвещанието да дойде и отговорникът на обекта. Да добеае и от лабораторията резултатитв от пробите на бетона. След това ще ми изпратиш доклада. Ще се чуем пак. Оф, човек може ли 12 минути да бере къпини?
К:Дойдох. Вече мога да занеса това на мама.
С:Чудесно
К:Какво има?
С:Нищо. Хайде закъснях. Ела. Така. Хвърлям го.
К:Смешно ли е?
С:Качвай се, качвай се в колата. Вземи. Закъснявам за срещата, ръцете ми са в къпини, не мога да повярвам.
С:Ще се оплача на майка ти от теб. Как са е, тръгваме. Сложи си колана! Моля, сложи си колана. Ще си сложиш ли колана! Аз ще ти го сложа тогава. Закъснях заради теб. Закъснях за срещата. Готово, удобно ли ти е? Много хубаво.
К:Как се казваш?
С:Какво
К:Как се казваш?
С:Серкан Болат
К: Ама коне ли имаш? Бол Ат (бол- много, ат-кон)
С:Болат означава здрав като стомана. Гледай ме като ти говоря! Здрав като стомана, разбираш ли, като мен, здрав като стомана. Какво ли ти обяснявам и аз. И да, имам коне. Ти как се казваш?
К:Кираз.
С:Кираз.Кираз. Кираз. А истинското ти име как е?
К:Истинското ми име е Кираз.А знаеш ли каква е фамилията ми.
С:Не знам.  Секунда, това е важно обаждане. Няма да гпвориш. Няма да пипаш нищо. Трябва да отговаря. Недей. Недей. Не прави така. Млъкни. Млъкни. Вдигам. Здравейте, г-н Синан... Не, не на вас. Нещо ми дразни гърлото. Да, закъснях, по принцип, збаете, не закъснявам. Да, ггн Синан, след 15-20 минути ще съм там. Добре. Не прави така. Не, не на вас. Ще ви се обадя, добре, благодаря. Какъв ти е проблема?Не, не! Няма. Ако в тази кола.. То ти съсипа колата. Не. Няма нужда да събираш къпините. Добре, Кираз, къде е домът ти?
К:Вкъщи няма никой.
С: А къде работи баща ти? Кажи
К:В космоса. Татко е истински астронавт. От години обикаля из космоса.
С:Не е за вярване. Казваш се Кираз, баща ти е астронавт. А майка ти да не е кон с крила?
К:Мама е фея. Да не би и ти да си имаш фея?
С:Не. Тогава идваш с мен в хотела.
К:Какво?
С:Да, идваш. Какво да направя? Заради теб закъснях
К: Няма да дойда на съвещания
С:Ще дойдеш
К: Няма да дойда
К:Няма ли да откопчаеш колана ми?Няма ли да ми отвориш вратата?
С:Наистина...Виж, тук имам съвещание. Ще те оставя на охранатс, да намерите майка ти.
К:Няма нужда , мама е тук. Чао

Отново любов ли? Никога

Скрит текст:
Серкан: Да тръгваме ли?Искаш да се отдалечиш. Тогава да се отдалечим.
Еда :Каква работа имам в тази кола? Какво правя с теб след толкова години?
Серкан :Къде отивам? Какво правя? Защо предложих кафе? Остана ли нещо за казване?
Серкан:Ако ти е студено да затворя покрива?
Еда :Добре ми е така.
Еда:Студено ли ми е? Замръзвам. Изгарям. Пука ли ти? Ти ме съсипа, смаза, срина.
Серкан :Каквото и да правиш, няма да се излъжа още веднъж по теб.Няма да почукам на тази врата
Еда :Не чукай вече напразно на тзи врата. Няма я старата Еда, дето ще ти се моли, която се връщаше при теб сшед всеки път когато я нараняваше.
Серкан :Откакто ти си тръгна преоткрих себе си. Отново съм старият Серкан.  Отново любов ли? Никога!
Еда:Отново любов ли? Никога!
Серкан :Сутринта едно малко момиченце събираше къпини. Както и да е, трябвашв да я закарам при майка ѝ, затова я качих в колата. И разбира се, изцапа навсякъде.
Еда :Така ли?
Серкан :Да..Наистина, беше същинска беля, ама както и да е.
Еда :А?
Серкан :Аха
Еда :"Любовта" ти към децата не се е променила. Не си се промвнил изобщо.
Серкан :Светът е много пренаселен, Еда, няма нужда от повече деца.
Еда :Аха, няма.

Трябва да се опитам да заспивам, пе утре ще мразя и себе си, и Серкан, и Еда, и Керем, и Ханде, дори и вампирите ще мраз... Щото ще ми се спи...

# 445
nrgmama, не знам с каква надежда да намеря отговорите за себе си, но тези думи на Еда събудиха толкова много "Защо-та" в мозъка ми, че се дразня на себе си. Преди да разберем защо са се разделили, аз оправдавах Еда точно с тези мисли - че Серкан я е прогонил от живота си и нещата, които тя каза. Обаче сега, след като разбираме, че той вече е оздравял, започвам с първото "Защо го е направил?". Дали няма скрита история в тази история... Дали не са му казали, че умира, а той да е излъгал Еда, че е оздравял? В последствие, след като я е прогонил, тогава да е оздравял наистина? Какъв робот трябва да си, че щом вкараш живота си в релси, то да отблъснеш жената, която е локомотив на този твой живот? Освен, ако няма нещо друго, което все още не знаем... Коментирали сме го и преди - мозъкът е сложен орган, не знаем кога ще си направи шега с нас, но какъв е този черен хумор от Серкановия мозък, мам*а му стара?
Не знам, може тези неща да са само в моята глава, но нещо ми е странно и не мога да си обясня по никакъв начин постъпката на Серкан, особено щом е бил вече здрав.

Алекс, Али, благодаря 🌷 За първата един лексотан, за да не псува никой 😆

# 446
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроени и усмивки Simple Smile

П.С. Алекс, Али едно голямо БЛАГОДАРЯ за снощи Hug

# 447
🌄 Прекрасно утро, прекрасен ден! 🌅
Али, Алекс - благодаря за преводите! 💐
Сутрешно кафе с Еда и Серкан!

Любовта е във въздуха!

# 448
Добро утро, момичета!
Благодаря, Алекс!
Когато прочетох превода на сцената в ресторанта така ме стегна буцата в гърлото, че си казах: Добре, че я е имало Кераз! Иначе как се преминава през тази бездна от самота и безнадежност, в която се е намирала Еда…Има възмездие. Сега Серкан ще трябва да премине през неговата бездна на осъзнаването, че си загубил сам, че си затрил сам тази част от живота ти, която предава смисъл на идването ти на тоя свят. Много съжалявам този мъж. Но грам не обвинявам Еда…Но това вече се е случило. Да загубиш 5 години…като се луташ в Космоса, а това което ти е нужно за да преминеш през този живот и да оцелееш, е просто “на една ръка разстояние”…Наистина за да разкажеш тази история трябва да прескочиш тези 5 години…

# 449
Утро с усмивки. Благодаря на всички. Прекрасни - и те, и вие. Реал, сериал - оплетохме нещата.
Днес е Спасовден или Възнесение Господне. Бъдете здрави. На имениците  - наздраве. Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт