Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 819
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Успяхте ли да заспите след снощните емоции...Аз трудно....И ми трябва много...

За Алекс и Али с благодарност още веднъж за преводите...

# 451
  • Кърджали
Гости, бях забравила колко ме впечатляваха сериите, та после едва заспивах. И снощи така, даже още повече...Сутринта доста псувах алармата, но деца имах за разкарване.

# 452
  • Пришълец
Така ми липсваше жуженето из темата Kissing Heart

След преведените откъси от Алекс изгледах и други, та попаднах на любимото ми пиано. Така де, имам предвид музиката, която търсихме преди време, но без резултат.
След 1:38.

Много болка и неизречени думи има помежду им Broken Heart

# 453
И аз така бях забравила усещането за гледам онлайн. Но за емоцията е виновен, не само сериала, но и вие момичета! 😁Това е като виртуална среща на романтичните вещици! 😋😁😍
Бъркаме реал, сериал и личен живот, варим го на бавен огън в голям казан, но колко добре се чувстваме! 😂
Добро утро! 🥰🥰🥰

# 454
  • Пришълец
Не е лъжа, за емоцията допринасяте и всички вие, с колоритността, хумора, енергията си и това, че успешно съчетавате гледане, писане (а някои и превеждане!) Flushed
Аз не мога. Съвсем сериозно. При мен "субтитри" и "картина" не вървят едновременно. Satisfied Първо чета вас и разглеждам в Туитър, едва тогава сядам да гледам. По навик. Винаги. Иначе все нещо някъде ще пропусна.

# 455
# 456
  • Плевен / София
Вече има превод на серията на руски език...Но невярвам да си променя мнението от снощи...Първите емоции от видяното и усетеното много рядко ме лъжат....Как ще повярва Еда отново на мъж, който при всяка трудност прави крачка назад и две встрани...Мъжът трябва да е опората и стълба в семейството. Жената трябва да е сигурна, че има на кого да се опре в труден момент....Съжалявам, но Серкан не е такъв човек....Може да му е било трудно през тези пет години, но на Еда и е било пет пъти по трудно да отгледа сама дете...Защото Серкан освен фобия от болести има и такава от деца...И не е превъзмогнал нито една от тях....Заслужава ли да знае, че е баща...Сега в този момент...Не мисля....Всеки може да създаде дете....Трудно е да го отгледаш, възпиташ и направиш човек....А знаем как се гледа на децата без баща...Особено в Турция...Браво на Еда, че е избрала да бъде майка...

# 457
Рейтингът - неофициално:
#SenÇalKapımı ise Total'de 2,98 AB'de 3,33 ve ABC'de 3,65 gibi bir oranla açar yeni sezonu.

# 458
Добро утро!

Епизодът вчера имаше от всичко по много-хумор,неизказана любов,закачки,но и тъга.Моментите със спомените бяха много истински и определено ме разтърсиха.
За рейтинга няма какво да коментирам...как все в Dizilah е нисък,а навсякъде другаде чупим рекорди Grinning

Лек и спорен ден,изпълнен с много усмивки! Heart

# 459
  • София
Добро утро мили съфорумки. Сварих кафето за всички, които не са се наспали от снощната невероятна нощ.

Първо да изкажа моите най-искрени благодарности на Алекс и Али, за бързите преводи. Прекрасни сте момичета. Отделяте си от скъпоценното време за такива като нас, които чакаме и най-малката подсказка, за да ни направите съпричастни към случващото се.   

Керемчик снощи разпуска с биричка...

Пишат, че снощи целият екип са пренощували в комплекса.

А за любовта на тези двамата омайници няма да пиша, а ще кача снимки. Ето така гледат влюбените....

# 460
  • Плевен / София
Рейтингът - неофициално:
#SenÇalKapımı ise Total'de 2,98 AB'de 3,33 ve ABC'de 3,65 gibi bir oranla açar yeni sezonu.
Спирам да търся логика в рейтинга...Важното е, че имаме определен сценарий и брой серии, за да ни разкажат финала на тази история.

# 461
Рейтингът - неофициално:
Хм, ако ги нарека "Тъпанари", някоя ще има ли против?

# 462
Малко го редактираха в наша полза, но още не е официален Wink
Total : 3,56 (7)
AB : 3,49 (4)
ABC1 : 3,94 (5)
Рейтингът - неофициално:
Хм, ако ги нарека "Тъпанари", някоя ще има ли против?

# 463
Логика в турския рейтинг отдавна не търся, защото просто липсва, но пък и хич не се и тормозя да го следя или мисля. Нали излъчват и снимат сериала, другото да върви при ягодите 😚

# 464
mi_si, това редактиране... Смешна работа. Нали са устройства, показват данни към определен час, не са листчета хартия, които изискват броене. Та нашите в ЦИК казват резултатите минута, след като изборния ден приключи, а те не могат за 10часа да го нагласят 🥴
Ама дори и по телефона да им звънят, пак могат да ги направят по-бързо 😆
Дори и да сме приковани с тези 11 серии, мен ме хваща яд, защото до края ще ни се подиграват с тези смешни числа.
Станах с определени части нагоре и явно те ще са ни мишена цял ден 😆

Общи условия

Активация на акаунт