Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 819
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Логика в турския рейтинг отдавна не търся, защото просто липсва, но пък и хич не се и тормозя да го следя или мисля. Нали излъчват и снимат сериала, другото да върви при ягодите 😚
и черешите...
Честито ново аватарче...В духа на идващото лято...което трудно се усеща по времето навън....Днес при нас отново вали и е мрачно...

# 466
Официално Simple Smile

П.С. Nalbantova, забравяш най-важното - комисионната, за определен сериал, затова чакат до последно и си ги нагласят Wink
Те нас от септември се мъчат да ни бутнат, но не им се получава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
  • Плевен / София
В крайна сметка не е зле...и 1 епизод мисля че беше с подобен рейтинг...
На новият сериал от снощи

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 10:24 от gostenka68

# 468
  • Пришълец
Рейтингът - неофициално:
#SenÇalKapımı ise Total'de 2,98 AB'de 3,33 ve ABC'de 3,65 gibi bir oranla açar yeni sezonu.
Хм, ако ги нарека "Тъпанари", някоя ще има ли против?
тц, даже бих го повторила след теб. Joy

Та нашите в ЦИК казват резултатите минута, след като изборния ден приключи, а те не могат за 10часа да го нагласят 🥴
Satisfied

# 469
  • Кърджали
И аз  отдавна спрях да търся логик в рейтинга. Вече не му се и впечатлявам... Каквото такова. Стига ми само нашите да са с категорично сигурни 11 серии. Дори и на повече не държа, за да не се развали пак магията...

Така, Нося ви спокойният им разговор в ресторанта. Можели да си говорят като хората.

Скрит текст:
С: Еда
Е: Серкан!
С: Колко си красива!
Е: И ти си много шик!
С: Гладна ли си?
Е: Да, много съм гладна.
С: Тогава да поръчаме храна.Още обичаш скариди, нали?Ще поръчаме скариди, калмар, за мен – жълтопера. Салата?Салата.
Мело: Излизам.А, Бурак, добре дошъл!Ела, влез вътре!
Бурак: Еда не е в хотела.реших, че е тук.Донесох риба.От тази дето хванахме с Кираз.
Мело: Много хубаво си направил, но Еда излезе на вечеря.Работна вечеря.
Бурак: Тази работна вечеря със Серкан Болат ли е?
Мело: Ти откъде го познаваш?
Бурак: Хм,не…Еда ми каза, бил бивш съдружник.
Мело: Хм, така ли  каза?Казала е ? Бивш съдружник.Много бивш даже.А и той бързо ще си тръгне.Няма да се задържи по тук.Да направим така…Аз ще оставя това вътре. Аз идвах за вечерята.Да отидем та кафенето да не остане без никой, става ли?хайде, излизай, излизай…Тръгвай без да говориш още.Тръгваме.Тръгнах…
С: Какво?
Е: Като бях в Италия…Веднъж докато си седях на брега се припознах в един човек, помислих че си ти.
С: А? И какво направи? В морето ли скочи?
Е: Нещо подобно.
С: Хубаво.Е, как беше в Италия?
Е: Страхотно.Страхотно.Архитектурата, изкуството, пейзажите, много неща ме научиха.И образованието ми беше много добро.
С: Колко хубаво.Една от ползите на раздялата ни.Ако бяхме останали заедно, може би нямаше да се върнеш в университета.
Е: Това, което научих от теб беше по-ценно от всяко образование.Много ми се искаше да дойдеш на дипломирането ми.
С: И на мен.Да започваме ли?
Е: Всичко изглежда много вкусно.
С: Ако искаш…ти скаридите…да ти ги почистя.
Е: Моля.
С: Още не можеш да погледнеш главите им.
Е: По-добре да не ги виждам.
С: Добре.Готово.
Е: Ти ще ядеш хляб. Заповядай.
С: Личи ли си? Калмари?
Е:  Моля.Картофки – любимото ми. /Еда поставя картофче в чинията му без да се усети/Извинявай.
С: Не, няма нищо.Недей.Като бях в Япония, една вечер в ресторант бях поръчал риба, но ми донесоха огромна чиния пържени картофи вместо риба. И трябваше да ги изям.Затова посвикнах.
Е: Ти?
С: Да
Е: Как стана това?
С: Така.Бях си наел преводач.Но онази вечер се беше разболял.Затова аз и една дузина японски бизнесмени излязохме заедно на вечеря.Те не ме разбират, аз не ги разбирам. На краят на вечерта им казвах че искам да се върна в хотела, но в полунощ се намерих в един технобар.
Е: Серкан Болат в технобар?Какво направи?
С: Не питай!
Е: Да беше потанцувал.Поне щеше да изгориш картофите
С: Моля?
Е: Нищо
С:Нищо?Преди много танцувахме с теб…Помниш, нали?
Е: Аз и сега си танцувам. Няма връзка с теб.
С: Да, все още си много сладка.Някои неща не се променят.
Е: Дори картофът може да се промени.
С: Да…Искаш ли салата?
Е: Ще си взема.
С: Добре.
С: Студено ли ти е?
Е: Подуха малко. Затова.
С: Ако искаш има шал.
Е: Е, какво друго се случи в Япония?Ти ми разкажи за това, а аз ще ти разкажа за Италия.
С: След Япония отидох до Банког

# 470
- Това е рейтингът на 1 еп. сезон 1
Ето и конкуренцията Wink

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 10:21 от mi_si

# 471
Здравейте развълнувани дружки Heart
Как е рейтингът на другите сериали ?

# 472
Прекрасния екип на страхотния сериала "Почукай на вратата ми", който започна с нови епизоди вчера се събраха да изгледат премиерата на 1 епизоди от сезон 2. Толкова са невероятни и прекрасни, а първи епизод на сериала както и очаквах беше супер вълнуваш, много забавен, интересен, завладяващ о  особено с малката принцеса дъщерята на Еда и Серкан и разбира се голямата любов между Еда и Серкан, и нашият любим Серкан, който при първата срещна с Еда след толкова години се разбра, че все още я обича толкова силно както от първия ден. С нетърпение очакваме следващите епизоди на любимия ни сериала.

# 473
  • Пришълец
Здравейте развълнувани дружки Heart
Как е рейтингът на другите сериали ?
С Миси сте писали едновременно. Допълнила е и за другите Simple Smile

Скрит текст:
- Това е рейтингът на 1 еп. сезон 1
Ето и конкуренцията Wink

този Стъкления няма да го бъде ми се струва...

# 474
Тук си знаете: № 1 Trophy

# 475
И на мен епизода ми хареса, няколко пъти гледах сцените на Серкан с Кираз и финала на епизода. Двете срещи на Еда и Серкан - кафето и вечерята също ми харесаха. Имаше хумористични сцени и с Айдан и с Мелек... Целият епизод беше много приятен, ще го изгледам със субтитри без да превъртам.

От трейлъра ми е малко чудно студеното отношение на Серкан към Кираз - 'пак ли ти?' т.е. възможно е Еда да не му е казала, че той е бащата
Ако е замълчала ок, може би Серкан сам ще се сети, то истината е очевидна и сам може да сметне...
А и физиономията на Сейфе с усмивка - за мен беше красноречива - щом Сейфи може да се сети кой е бащата, и Серкан би трябвало... може би му трябва време да свикне и приеме факта

Другият вариант е Еда да излъже, че не е той бащата и Серкан да почне да ревнува от Бурак.

Снощи в лайфа бяха на маси, Кираз беше в бяла рокля - като шаферка... дано Еда не реши да се жени за Бурак.

Но ако има сватба, уж заради детето между Серкан и Еда много ще се радвам....

# 476
  • София
Flowers Cherries Гюнайдън, гюнайдън, къзларки! Flowers Cherries

Снощи едвам заспах от превъзбуда. И аз бях забравила как ми влияе нашият сериал. Много съм доволна от старта на сезона. Сигурна съм, че ни чакат страхотни епизоди. Съжалявам само, че остават единствено 10. Ама каквото, такова. Важното е, че сериалът продължава и до днес. Радваме му се второ лято поред. Ханде и Керем са заедно. Целият екип е толкова щастлив и сплотен. Много позитиви донесе този сериал - както на актьорите, така и на феновете. Simple Smile

Рейтинга няма да го коментирам, не ме вълнува вече. Добре че поне сме по-напред от новия сериал, че иначе би изглеждало прекалено нагласено. Wink

Пожелавам ви усмихнат ден с една палава Кираз! Тук е моментът да кажа, че засега връзката на Серкан с Кираз е по-скоро комична, докато тази на Кираз с Еда е много мила. Очаквам тепърва по-емоционални сцени на баща с дъщеря. Heart

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 10:52 от Бърборанка с розови очила

# 477
  • Кърджали
Има вероятност Серкан да помисли че Бурак е баща на Кираз. Не мисля че беше случайно това че Кираз го нарича Буббам /което може да се приеме просто като по детски грешно произнасяне на  тате/. Но като човек дето уж не е зле с математиката само от възрастта на Кираз трябва да се сети, че по-вероятно той да е бащата.Освен ако за да скрият истината от Серкан, Еда и Мело не излъжат Серкан, че майка на детето е Мело, а Бурак бащата.
То всъщност Серкан помисли че Бурак е баща на Кираз, сега се сещам. Когато чу че Кираз го нарича Бубам. Там на масата, когато топката на Кираз бутна чашата на Серкан и го намокри. Затова и каза "Може да нучите детето си на внимание" или нещо подобно.

# 478
  • София
Мисля си, че Айше ще измисли оригинално развитие на историята и излизането от ситуацията, в която завърши епизодът снощи, ще е неочаквано за нас. Тя така правеше. Спомнете си колко гадаехме за всичко в началото, тя после ни изненадваше с решенията си. Почти никога не отгатвахме какво следва. И сега ще е така. Съмнявам се да излъжат, че детето е на Еда от Бурак. Не сме боза все пак. От онези типичните турски бози, които имат безброй епизоди и продължават с години. Wink

# 479
Flowers Hibiscus Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Оставям ви една класация, за да подкрепите Ханде. В момента се движим втори.

https://tutelenovela.es/1o-ronda-mejor-diva-elige-a-tu-diva-pref … carol-rovira-vota

Чакаме сега резултатите от Сомера. До 1 час предполагам ще излязат.

Звездичка Nature Star

Общи условия

Активация на акаунт