Слънчева и успешна нова седмица 16-22.10 !!!

• 15 047
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
Мн. хубава песен! Hug

# 46
Сутринта крачех с нетърпение насам, защото знаех, че ще срещна вас ...
сега си тръгвам с нетърпение, защото знам, че ще срещна семействотоси ...
да, аз съм щастлив човек ...
и благодаря, че ви има ...

# 47
# 48
   Mомичета, можете ли да ми дадете тел. на д-р Въжарова в Майчин дом? Ще съм ви много благодарна!    Praynig

# 49
 klisurov, аз и тази си свалих /Sinatra & Hazlewood-Summer Wine/, но повече ми хареса тази - Gregorian - Moment Of Peace. И като ми хареса, си свалих и Gregorian - The Masterpieces (2005) - Classical. Ако знаех как да си притежавам и аз такава страничка  Embarassed ?! Регистрирала съм се в Data.bg, активирала съм си услугата "Лично простанство" и  Rolling Eyes дотам. Как да си прехвърля музика там? Опитах да кача един клип, но не стана newsm78. Ако ти се занимава да ми обясниш как става, ще сложа там и останалото на Gregorian! Моля!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 50
  • София
Хубава, слънчева и весела седмица и от нас с Мими!!!

Прочетох прекрасни неща в темата-нека само така продължаваме
Айдичка, добре ти се отразява безсънието  Laughing аз и името си не мога да напиша като не съм си доспала, а ти стихове редиш ... в следващата серия очаквам редче и за нас с Мимозка Simple Smile
А я кажи как са ходещите крачета, овърша ли всички шкафчета и чекмеджета вече Айда, а ти започна ли да се вталяваш  Wink аз си мечтая един ден да тичам след моята дребосъчка

Наденце, честити 40 дни на малката Мария- да Ви е жива и здрава и само да Ви радва!

Дени, не се притеснявай от комисията за ваксините, само натискай по-скоро да ти дават птговор от клиниката и личната да действа.... че времето си лети, а в яслите не пазят много, много места- наплива тук в София е просто ужасяващ.... раждаш и веднага трябва да подадеш молба, иначе детето ти е аут от всички списъци и от шансовете да е с набора си Sad
Стискам ти палци мила и скорошно оздравяване на сладката Бела!!!

# 51
  • София
Наде, песничката е страхотна ... такова настроение внесе в душата ми .... Благодаря ти!!!    bouquet

# 52
  Как да си прехвърля музика там?

1. Сваляш си FileZilla - http://sourceforge.net/projects/filezilla безплатен софтуер, няма нужда от кракове, серийни номера и т.н.
2. След като го инсталираш май се появяваше някакъв съветник с next->next, но не си длъжна да го ползваш...в тулбара за бърза връзка пишеш адрес: free.data.bg ; потребител: твоя username ; парола : паролата ти. Щрак на бутончето конект и си в джаза

В горния панел е състоянието на връзката (което не те вълнува особено), в левия панел е твоя компютър, а в десния - пространството ти в дата.бг. В долния панел е статуса на качваните/сваляни файлове (кой докъде е стигнал)

http://filezilla.sourceforge.net/images/screenshot.gif

//Забравих...качването става като избереш файл от твоя компютър в левия панел -> десен клик -> Upload, а свалянето...избираш файл от отдалечения компютър (десния панел) -> десен клик -> Download
Ако по някаква причина не иска да те свърже с адрес free.data.bg, пробваш с твоетопотребителскоиме.data.bg

////Мислех да пропусна телефона...нали
Цитат
Mомичета, можете ли да ми дадете тел. на д-р Въжарова в Майчин дом?
,
но да приемем, че в този случай съм от момичетата  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89779.msg1568388

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 19:55 от Zhivko

# 53
Zhivko,ти пък сега не се засягай! LaughingПо навик е ! Wink

# 54
Zhivko, приеми го като усмивка. Не вярвам да си се засегнал,  smile3512нали? smile3503

Ето ме рано, рано тук с пожелания за прекрасен и весел ден Wink

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 06:55 от Rosoneri

# 55
  • София
Добро утро компания!!! Хубав и успешен ден на всички!

Тази сутрин се изумихме когато програмката на компа ни показа, че температурата в София е 2 градуса. Затракаха ни зъбките... а какво ни чака занапред... дали ще си опазим детенцето от студовете???? Незнам как да я обличам нощем Sad
Имаме парно, с олекотена завивка е в нейното легълце, а през ноща като я взема при мен пак сме с олекотена завивка, но и аз допълнително я сгрявам... имаме случаи когато е мокра от главата до петите  Embarassed и чаршафите също .... не трябва да я изнежвам, но не трябва и да я разболявам... вие как обличате дечковците нощем ??? Слагате ли някакъв съд с вода на парното или изобщо в стаята нещо да се изпарява? Споделете!!

# 56
вие как обличате дечковците нощем ??? Слагате ли някакъв съд с вода на парното или изобщо в стаята нещо да се изпарява? Споделете!!

Нанди, вие колко градуса поддържате нощем?
Ние сме малко от порода моржове и децата спят на 16 градуса. Все още са с леки завивки, въпреки че нощите са доста студени и при нас - 5 градуса. Парното го пускам сутрин преди да станат (понеже сме в къща и сами решаваме кога да има или няма). Проветрявам задължително поне половин час преди да ги сложа в леглата. Друго не ползвам.

# 57
Ние сме на климатик,но през ноща за сега го спирам.Слагам купа с вода в стаята,но дали има ефект,не знам. newsm78
Снощи си беше адски студ направо! coldДобре че застудяването е само временно!  Nature Sunny

# 58
  • в края на града
Успешна седмица и от мен  Simple Smile
Нанди, студовете са до сряда, после пак ще се затопли поне за малко  Wink Яни спи с тънка пижама и олекотена завивка, още не пускам парнто нощем, но той си е топлокръвен, на мен например ми е студено... Предпочитам да му е по-студено, защото в противен случай постоянно ми се отгъва и изритва завивката и спи гол докато не се събудя да го завия наново и така цяла нощ се завиваме и отвиваме  Crazy

# 59
... klisurov ...  да ми обясниш как става ...

... качването става ...
На Живко идеята е добра, т.к. може да ползваш FileZilla за качване и сваляне на файлове не само на data.bg, стига да има разрешен FTP.
Аз лично ползвам "My Web" (след регистриране горе в ляво). Условието е да си с Internet Explorer (това което е с Windows, става и с Avant Browser, но примерно с Mozilla Firefox и Netscape Browser не става) и да имаш инсталирана Java Virtual Machine (написано е "Ако нямате поддръжка на Java Virtual Machine можете да я изтеглите от ТУК").

Общи условия

Активация на акаунт