За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Седмото небе
Момичета имате ли впечатления от тези пелени?

Тази вечер в близкия ДМ (София Красно село на ул.Хубча) ги видях на много добра цена и се чудя дали утре да не грабна 1 пакет? За 70 бр 10 лв ми се вижда доста добра оферта. И тъкмо са точен размер за нашите 6+ кг. А при нас все още си вървят по много бройки всекидневно...
Иначе си харесваме и ползваме Хъгис, та за тези се чудя дали са добри?

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:38 от * SUPERMAMА *

# 106
  • София
От ДМ единствено съм ползвала на тяхната марка и са на адекватна цена (кашон взимаме, 26-7лв за 84бр). По-издържливи и меки не сме ползвали, а сменихме няколко марки. Случвало се е няколко пъти по 15-16 часа да е с един и същи памперс (като спи вечер и е легнал прекалено рано), на макс пълен, сухо дупе и суха пижама.

Такива от снимката аз не съм засичала там. Може би зависи къде е магазина.

# 107
17154, На моето момиче й излизат като лишеи на няколко места по краката и едни пъпчици, които ту утихват до почти незабележимо, ту стават пак големи. Засега не съм я водила на лекар, но започнах да мажа краката с крем за суха кожа. Щях да вземам на А-дерма, но реших да пробвам и на д-р тайс - нахткерцен. Личната няколко пъти ми го препоръчва и като се зачетох е с по-изчистен състав от А-дерма. Не минават засега, но поне не се обострят. Оня ден говорих с една лекарка /не знам каква точно се води, акушерка може би/ - и тя каза, че такива кожни проблеми е възможно да се появят от зъбоникненето при отслабена имунна система. Та аз за себе си реших да изчакам да излязат всички зъби и ако продължава да има такива кожни проблеми след това - тогава да ходя по лекари. Вече ако има някакъв дискомфорт у детето - задължително лекар.
Другото, което се сещам е може да се намалят млечните продукти и да се види дали има подобрение на кожата. Или да се заместят с козе продукти.

# 108
Да, на ДМ Бейбилов са много качествени според мен.Пробвахме последно и едни същата марка, но нещо еко и са по-дебели, по вече почти свършват, че за лятото с клинче доста издуват.

# 109
Момичета, а каква е разликата между памперси и гащички?

# 110
Гащичките се общуват като гащички 😁, а не са с лепки.

# 111
И за учене на гърне,гащите са по-удобни,аз тогава смених с гащи

# 112
  • Германия
Гащичките се общуват като гащички 😁, а не са с лепки.

Да, а освен това са и двойно по-скъпи. Иначе вършат същата работа.

# 113
Вкъщи взех да ползвам многократни памперси, иначе ползва успешно гърне, но още не казва кога й се ходи.

# 114
  • Германия
А когато все още не казват, че им се пишка, през колко време ги слагате на гърне. Сутринта се изпишка, обух и гащичките, докато се обърна да прибера пижамите се е изпишкала.

# 115
  • Пловдив
Моя след седмица става на 9 месеца, мисля да започна да го пробвам на гърне. Кога го слагате вие? След сън, след хранене?

# 116
  • Германия
Незнам, при нас няма никакво развитие. 1,9г а още не казва.

# 117
Когато правя домашно зеленчуково пюре, но стане по-рядко, с какво да го сгъстявам? Оризова каша може ли? Картофите малчо не ги иска.
Ако дам оризова каша с пюре от тиквички, следобед само плодово пюре ли+АМ?

# 118
Момичета имате ли впечатления от тези пелени?

Тази вечер в близкия ДМ (София Красно село на ул.Хубча) ги видях на много добра цена и се чудя дали утре да не грабна 1 пакет? За 70 бр 10 лв ми се вижда доста добра оферта. И тъкмо са точен размер за нашите 6+ кг. А при нас все още си вървят по много бройки всекидневно...
Иначе си харесваме и ползваме Хъгис, та за тези се чудя дали са добри?

И ние сме на Хъгис, тези ги взех ей така. И в нашия ДМ имаше. Ами стават, нямат лента отпред, но до сега не са пропуснали. Парфюмирани са, не се усеща много миризмата като се напълни. За парите са повече от изгодни и си струват.

# 119
Започнах от 10 мес.не бях особено редовна да си призная,първия път се разрева даже ...след годината я слагам по често основни след сън .

Др. месец ще сложим истински гащи,бикини хихи 😄
И аз незнам тогава на колко време да я слагам на гърне....една позната каза че за един час сменили 5 чифта бельо 😳

Общи условия

Активация на акаунт