За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
За бебета ли е предназначено ? Безвредно ли е ?
Това за зъбите какво представлява ? Имач възможност да го поръчам . Споделете при вас подейства ли? Как се дава ?
Има разни спрейове които действат като лепенки, ни не знам дали ги има на бг пазара.
Примерно Opsite spray.

За зъбите, който има възможност да поръча от Англия Anbesol liquid.

Като локална анастезия е Simple Smile

# 586
Пише за бебета и възрастни на опаковката.

Targeted oral pain relief from: mouth ulcers, teething, denture irritation. SUGAR FREE.
See details below, always read the label
Suitable for: Suitable for adults and the elderly and babies teething (over 5 months old) and children
Active ingredients: Lidocaine hydrochloride, Chlorocresol, Cetylpyridinium chloride

# 587
Специално помирисах моето: също намирисва странно 😂
Здравейте, някой има ли този слънцезащитен лосион на wooden spoon? Само с натурални съставки е. Странна ми е миризмата му, малко като гранясало, и си е така от отварянето. Вие усетили ли сте нещо странно като миризма или си е такъв просто?

# 588
Ох, пак съм аз за ваксината. За малко беше спаднала Т и сега пак 38. Мястото на боцнатото се зачерви колкото монета от 2лв и св наду малко. Какво да правя? Най - вече температурата ме тревожи, колко време след ваксина е нормално да е висока? Това че ту я сваля, ту качва нормално ли е?

# 589
  • Несебър
Нормално е, над 38,3-38,5 може да дадете антипиретик. Каква ваксина сложихте?

# 590
Аз да попитам има ли майки които са забелязали, че главите на бебетата им са се изкривили от лежане все на една страна. Откакто може да си върти главата все е на дясно. Сърди се като я обърна на лявата страна, успявам само ако съм я приспала на ръце да я сложа да лежи на ляво и при първото пробуждане се завърта пак на дясно. С мъжа ми забелязваме, че е леко крива отзад. Докторката каза да я подпирам за да не се върти обаче с каквото и да я подпра успява да се завърти.

Четох че се оправяло това до годинката обаче се притеснявам ако не мога да я накарам да лежи на ляво дали няма да остане крива. Sad Бебчето е на почти навършени 4 месеца.

Ще се радвам на споделени подобни истории да се успокоя, че ще се оправи а няма да става по-зле и на съвети как да я карам да лежи на ляво

# 591
Обърнете леглото, има ли нещо което я подмамва да се върти на тази страна, което й привлича вниманието? Сложете играчки, така че да са от страната, която вие искате да лежи

# 592
Оправя се като почнат да сядат.

# 593
Има специални възглавници, които може да ползвате

# 594
Антигона , тази възглавница се използва само през първият месец . Ние ползвахме . В момента , в който започне да се мърда и завърта детенцето е безпредметно да се слага в нея . Възглавниците за този случай са други - с дупка на главата .
Има специални възглавници, които може да ползвате

# 595
От дясно ли идва светлината към леглото? Пробвайте да го завъртите. Децата се обръщат към светлината.

# 596
Според мен ,до една годинка е леглото трябва да има само матрак,чаршаф и бебе.
Нашата имаше плешиво петно и сплескано отзад,на четири месеца започна да седи и спи по корем,на пет седна.Оправи се всичко.

# 597
Ако на четвъртия ден все още има - пуснете/искайте изследвания от ЛЛ. А на боцнатото място може да се сложи риванол. По разсъблечено да е детето и може малко по-хладен душ - да не е съвсем студена водата.
Ох, пак съм аз за ваксината. За малко беше спаднала Т и сега пак 38. Мястото на боцнатото се зачерви колкото монета от 2лв и св наду малко. Какво да правя? Най - вече температурата ме тревожи, колко време след ваксина е нормално да е висока? Това че ту я сваля, ту качва нормално ли е?

# 598
Vivru, colorful_life не е от вниманието или светлината. И с играчки опитвам и я въртя в леглото и през деня на глезеото я въртя за да се обръща по посока на играчките, просто не иска на ляво. Днес пак правих опити завъртам я на ляво и я държа и се сърди, като я завъртя на дясно си стои.

Не изглежда да боли или да и е трудно да се завърта, просто не иска през повечето време. Ако реши да обърне глава си я обръща😅 Ще продължавам да опитвам и най-вече да се надявам да се оправи 😔 Благодаря на всички за отговорите,ще потърся и възглавница която да става за проблема.

# 599
  • Г. О.
От кой сироп за суха кашлица (в начален етап) сте доволни? За дете на 2+г.? Педиатърката винаги изписва Проспан или МариаМед, но никога не стопират процеса.

Общи условия

Активация на акаунт