ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 210
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Да, Маша на Дикси позна🙂

# 481
  • Пловдив
И аз пожелавам успех на седмокласиците и десетокласниците! Спокойни да са майките, ще мине, както всичко ❤️

# 482
  • София
Муахаха!
Култовата тема, дето си благодарим всеки на всички, липсва на първа страница. Явно отдавна сме затрили:

"СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24 - Страница 52 :: BG-Mamma" https://m.bg-mamma.com?topic=1225188.new#new

Странно, линкът не се получава, ама копи пейст там всичкото и се отваря.

# 483
  • гр.София
Айде сега,компромати Grinning
Вярно беше като " на прощаване"
И без да чета си спомням.
А децата ни отидоха за първи път на училище след месеци у дома . Беше си вълнуващо.

# 484
Благодаря за подкрепата, момичета!
Седмокласникът изглежда спокоен, аз също тази година го карам по дзен. Ще се случат нещата, както трябва, вярвам!
Чудех се дали да си взема половин ден отпуска, реших че няма смисъл да стоя и да се притеснявам, по-добре да се разсейвам с работа и по-бързо ще мине времето. Simple Smile
Стискайте палци утре и петък!

# 485
И аз попрехвърлих носталгично Simple Smile миналогодишните ни писания...смях се с глас ( особено на съветите от санака) и ми стана много мило.Липсват много хора от този тежък за всички ни период( дано са добре !) .
Забелязах, че въпреки трудната седмокласна година и големите емоции, сега сме много по-активни в изписването на темите 😁

# 486
  • София
Успех на седмокласниците и десетокласниците !За нашите ,както и да го броя,останаха три учебни дни за оформяне . После .....го броя ваканция.Молитва за слънце и лято искам да направим ако може някак.Бисе, ти си специалист по вълшебства и магии.Ако ме уредиш обещавам плевенска среща  за реванш Simple Smile

# 487
Чешем.си езиците сега и хем ни е спокойно, хем ни е кеф.
Давайте да се обзаложим за тезата. Аз залагам, че ще е от "Една българка" (без котка).
Моли, Дидия, пиене му е майката.
Успех на хлапетата.

# 488
  • София
Аз ще се въздържа от залагане, понеже посмъртно не мога да сетя за абсолютно всички произведения 5-7 клас. Изтрила съм тази информация с голямо удоволствие. 😁

# 489
  • у дома...
Теза върху Немили - Недраги. Или върху Йовков.

# 490
Успех и от мен на седмокласници и на участниците в играта на статистика от 10-ти клас! Да са спокойни и да покажат колко много са работили в тази тежка година!

Аз така се радвам, че тоя ад нво 7 мина. За мен си беше яко напрежение, завиждам на миналите го спокойно. Отворих линка на Ред, но не издържах дълго, че пак ми се сви всичко. Обаче гледам колко много хора, които си бяха през всичките 7 години или поне през последната година вече не пишат Sad. Бубчето, Дикси, Триша...

# 491
"Боже колко мъка има по този свят, Боже" трябва да е темата за да е в унисон с отминалата учебна година и да гарантира, че децата ще развият блестящо въпроса от личен опит.

# 492
  • София
Надявам се всички, които текущо не пишат, да са добре.
Пък и ние се оказахме особено силни на приказки (за качество не знам, ама на количество определено го докарваме), а така и не се организирахме да пием по една бира, без значение алкохолна или безалкохолна...

# 493
  • у дома
Успех и късмет на всички утре!

Не се смейте ама аз скоро отварях една първокласна тема и се шокирах колко много хора си пишем още от тогава...Само Бисето и Мария ми се губеха,ама или са се вкл по-късно или просто не съм попаднала на тях.

# 494
  • гр.София
О,да,успех и на 10-класниците! ( Слънчева,Санака, споделете после!  Много не влизам в другите набори)

От мен -  пак Ботев. "Хайдути"

Общи условия

Активация на акаунт