ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 215
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Blanc, хубаво, че си ти, да ни подсещаш.
Слънчева и Санака, обзалагам се, че при вас е значително по-ведро и безгрижно в сравнение със 7-ми клас.
Последно ще се явяват децата ви, нали?
Успех и споделете после как е минало. 😊

# 496
Значи, искам да ви кажа, че от толкова вълнение и емоции ми се допи коняк! А нямааааа.... И не ми се ходи до денонощния, че отида ли ще е явен знак за невъзможност от въздържание... не ви е работа. Joy

Това пък малкото влиза в хола, поглежда резултата от мача и вика: "Франция - Германия 1:0.... Очаквах повече от Германия!" JoyJoyJoy
И вече коняк не ми е нужен...

# 497
Успех и късмет на всички утре!

Не се смейте ама аз скоро отварях една първокласна тема и се шокирах колко много хора си пишем още от тогава...Само Бисето и Мария ми се губеха,ама или са се вкл по-късно или просто не съм попаднала на тях.

Аз открих бг мама някъде 2-ри клас, когато Ния каза, че не издържа в стария клас и се започна едно всекидневно "премести мееее". Та започнах да търся варианти и открих, че има прием в смг (за срамотиите не знаех дори, че имат прогимназия в днешно време), после започнах да следя турнирите, там пък "открих" Дидева Simple Smile и започнах четейки да се самообучавам как да решавам по детски системи с уравнения, после наредбите по неволя ми станаха много интересни... В нашата наборна може би от 4-ти клас пиша, мисля тогава Бисето вече пишеше.

# 498
  • София
Благодаря, момичета!
У нас положението е "Що да ходя на БЕЛ, да се излагам?" и "По математика трябва да съм топ, че е въпрос на чест!". 😂
Все още не знае ще ходи ли утре, но имам заръка да го събудя в 6 със закуска. Не го карам, на него му е малко все тая за утре, но вероятно ще отиде, доколкото го познавам.
В петък сигурно ще е по-спечен, защото трябвало да си защити господина. 
Абе, да сме живи и здрави! 😁

# 499
  • Между гори и планини
Аз пишех още от първи клас. Тъй като работех точно тогава в книжарница с учебни помагала, доста известна във Варна на всеки който има ученик. Писах и втори клас, може би и трети и спрях. Никове от тогава не помня, ама аз и в реалния живот имена свързвам само с лица, а съм лош физиономист 😜🤣
Успех на всички седмокласници утре, от целия материал на Стивън му беше любим Бай Ганьо.

# 500
  • София
От мен един Славейков за утре залагам. Не че помня на нашите миналата година каква беше тезата....

# 501
  • София
Успех и късмет на всички утре!

Не се смейте ама аз скоро отварях една първокласна тема и се шокирах колко много хора си пишем още от тогава...Само Бисето и Мария ми се губеха,ама или са се вкл по-късно или просто не съм попаднала на тях.

Аз открих бг мама някъде 2-ри клас, когато Ния каза, че не издържа в стария клас и се започна едно всекидневно "премести мееее". Та започнах да търся варианти и открих, че има прием в смг (за срамотиите не знаех дори, че имат прогимназия в днешно време), после започнах да следя турнирите, там пък "открих" Дидева Simple Smile и започнах четейки да се самообучавам как да решавам по детски системи с уравнения, после наредбите по неволя ми станаха много интересни... В нашата наборна може би от 4-ти клас пиша, мисля тогава Бисето вече пишеше.

и други пишехме, ама се забравя.... аз например с изненада открих, че с теб сме си писали ЛС еднакво възмутени от новия стил на говорене на уроците в ucha.se още 2016-та година.

# 502
  • София
Успех на всички 7мо и 10то класници! Лесна за тях тема и теза да им се паднат Simple Smile
Миналата седмица си мислех колко ни е добре сега, гледаме спокойно отстрани Simple Smile Радвам се, че скоро и всъщност надявам се никога няма да имаме такъв стрес. Университети много, а и ако пък се напъне на само 1, можем години наред да си се борим за тях Simple Smile

# 503
  • София
Да ви кажа честно аз малко след началото на първи клас избягах презглава оттук.
Някой пишеше как детето му по собствено желание става в 6 сутринта, за да решава задачи преди първа смяна, а друг триеше по няколко пъти написани с молив неща от първокласника си, докато станат съвършени.
Ами потиснах се. 😆
Да си признае, ако е била някоя от вас.

# 504
jam, споменах Бисето по повод думите на Светлето, че не ни е видяла в първокласните теми. Иначе помня много никове, които и тогава пишеха.

# 505
Досега четох тема 24! Стана ми мило, уютно и весело❤ При целия стрес, чувството за хумор присъства на ниво🙂

Аз май от втори клас се включих в темата, или пък по- късно...

# 506
  • Между гори и планини
Аз съм трила, карах се за леко преминаване под и над реда. Пазя тетрадките, сега като ги гледам - съвършенство. Думи наредени като перлена огърлица. Във втори клас, класната въведете тетрадка по краснопис. Всеки ден по 3 изречения диктовка. Стивън писа от моята детска книжка "Чук и  Пук". До 5 клас пишеше прекрасно. Сега е като доктор с аритмия. Може на ред да напише само 1 дума.

# 507
  • у дома
Аз не си признавам(въобще нямам спомени),но моето да става в 6ч абсурд,а пък да пише нещо два пъти още по-голям абсурд,защото и тогава си беше енергоспестяващ. 
Иначе и това за уча се,което jam споменава също не помня-знам че бях открила неточности по матем и им пидах,но въобще не помня развитието ..

# 508
Сигурно и аз съм избягала. Моето дете тръгна в 1 клас напълно неграмотно. Работи доста години с логопед, с прекрасна класна, издрапа и сега самочувствие до небето и отличен успех. Но ...не лесно постигнат и не с триене или подобни от моя страна. Такива неща го демотивираха много. Факта, че попадна на професионалисти начален учител и логопед беше решаващ. Възхищавам се и съм изключително благодарна, че има такива хора!

# 509
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз след бремеността и първите 3 години, нямах никакво желание да пиша в наборна тема. И сега с малката влизам чат пат в нейния набор. Тук се появих в 6-7 клас, че вече беше на зор положението.

Общи условия

Активация на акаунт