ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 188
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
В Школо са ни пратили анкета защото нашето мнение било важно за тях. Сега ще се излея Simple Smile

# 586
Давай, Мария!👍 Рядко се случва, та не пропускам🙂

# 587
  • София
Моят беше на фризьор,  като не беше стъпвал скоро и беше доста обрасъл. За съжаление обаче нещо не се доразбраха със фризьорката и сега е супер кисел, защото много го е подкъсила. Прибра се изкъпа се и седна да решава НВО No Mouth Сигурно му е подрязала и мозъка Stuck Out Tongue Winking Eye
 Аманда, направо ме разбиваш с твоите изключително интересни и нестандартни деца. Много да ги нацелуваш и да не позволяваш да влизат в рамки.Страхотен малчо.

# 588
Ами първоначално си мислех, че ще е нещо по-смислено. А така кое до каква степен е ангажирано и то с неясни критерии кога е 1, кога е 4, ми е без смисъл да определям и после един ред: кажете ни нещо. Ами то не е едно нещо Simple Smile
Аз обичам да си давам критичното мнение по повод продукт, който ползвам и който ми харесва (за мен ЕД е нещо хубаво, специално на Школо е доста добър и може с леки подобрения да е идеален, за което принципно бих ги известила, но с тази странно структурирана анкета ми се струва излишно). И в моята работа държа да чувам ако на някой нещо не му харесва, за да се подобрявам, иначе се трупа негативност.
На мен например не ми работи известяването за съобщения, само това за оценки. Не, че ми е важно, но за тях сигурно им е важно.
Като влизам в Школо винаги му отбелязвам тикчето запомни ме, а то никога не ме запомня и всеки път минавам през юзър и парола, а до преди година не беше така.
Така обсъжданите статистики не работят от средата на април. Детето по статистики си седи с 68 оценки, колкото бяха преди да се върнат втория път в ПО, пък те вече са 80 оценки, но всеки път като стартирам Школо ми излиза надпис как се ъпдейтват на 24 часа. Но и това няма да им го пиша в това единствено редче.
Не ми пречи, но ми е интересно каква им е идеята да има статистики за отзиви и за кого мислят, че са смислени? Те броят брой отзиви без значение положителни или отрицателни и там статистиката е и по азбучен ред, не е като при оценките и е абсолютно неинформационна.
В седмичното разписание има 2 часа по едно и също време: фуча и спорта (и двете задължителни за присъствие, ама ние нали сме в ремонт, та спорт нямаме, за да не събират по 2 класа в 1 салон). То ясно, че школо вина няма, ама дали някак известява пишещия програмата и той да вземе да се коригира?

И така Simple Smile. Излях се тук, което е още по-безсмислено, но пък се бях навила, че ще си кажа Simple Smile

# 589
Хаха, liani, съди я за обещетение😀
И аз съм като твоя син. Когато съм кисела и нищо не мога да направя по въпроса, гледам да ангажирам вниманието си със занимавка за ума. Нищо, че ми е окастрен сериозно👀.

# 590
  • Sofia
Хаха, ще ме уморите, дори да е недоволна от фризьорката, няма да й хрумне да се пробва на никакво НВО😆 Нито пък на мен😂

# 591
  • Някъде в Европа...
Какви ти проби за решаване на разни матури, 7, 10 кл?! 😃...Моичкият "се е излюпил" в 11ч. В 12 ми звънна, че излиза, вчера се уговаря с бандата в колко ще излизат и къде ще обикалят през деня..Още е навън...Дори не е обядвал в къщи - "Бързи и яростни" 9 ще се гледа днес 🤣..Като ми се прибере ей сега в 21 ч само за това ще говори - коли, скорости....Предложа ли му да решава нещо, ще ме погледне с "ти побърка ли се?!" или " болна си нещо, пии си хапчетата" .. Утре ще го изкара криво-ляво и петък - днешната работа на нов глас...Направо си свърши годината за него. Аз съм на крачка от резервацията, което значи да е на училище до сряда другата седмица...

# 592
  • София
Малкото спечелило днес 2.50, защото помогнало на някакви бояджии роми да боядисат здравната служба. И каза, че са му измили ръцете с  препарат, на който не запомних името. Затова не може да предостави доказателства за свършената работа.

Ти отглеждаш един Том Сойер... 🤣

# 593
  • Между гори и планини
AIR, къде карат колело в тия дъждове, нас ни дави на почивки. Чак сега просветна и има розови облачета по залез.
Нямам никакво желание да гледам тестовете ни по български, ни по математика. Как ли пък в един свободен ден, ще му давам да ги прави. Миналата година като излязоха отговорите, не съм гледала, не сме сверявали. И да бяхме намерили грешки, какво щеше да се промени? Нищо!
Моя късно осъзна колко са важни тия тестове и малко късно, като минаха онлайн седна да учи качествено. Много стрес изкарахме, и двамата преди изпита пихме мента, глог и валериан. От нерви цялата му уста беше в афти. Та, не искам и да си спомням. Като си представя, че тоя зор ще го бъде и след 10 и 12 клас и ми става лошо.

# 594
Като гледам баловете във вашето училище, не разбирам защо изобщо сте се притеснявали. 165,5 при две шестици от удостоверението означава средно под 17 точки от всяко НВО.

# 595
Като си представя, че тоя зор ще го бъде и след 10 и 12 клас и ми става лошо.
Има достатъчно време да обърнете обстоятелствата в своя полза. Wink
Не е задължително да минавате отново през такъв зор. Когато надгражда знанията си (а той го прави) ще е по-уверен и спокоен, че знае и може.

Моят син ще трябва да защитава дипломна работа в 12 клас. ДЗИ ще му е най-малкият проблем. Joy

# 596
Доня, НВО в 10-ти клас изобщо за нищо не му трябва. Ако му е притеснение може и спокойно да не се яви.

# 597
  • sofia
С времето разбрах, че да изискваме максималното от децата във всяка ситуация, е грешно. Хубаво е да се научат да влагат усилия, които са адекватни  на желания резултат. Иначе се прегаря бързо. Рано им е да се изчерпват. И бунтарският дух е важен, в добрия смисъл, да не си все в коловоза и с тълпата...

# 598
  • София
Боже, Доня!
Ако видя, че детето ми страда физически, поради стрес, бих си преоценила незабавно поведението! Но аз съм си мека Мара.

# 599
  • у дома
Това НВО в 10 клас от сега твърдо съм решила да не го отразявам ..

Общи условия

Активация на акаунт