Nimm2 – Да се наслаждаваме на живота повече с вкусни бонбони и близалки с плодов сок и витамини!

• 12 434
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
Рисуването и колажите.

# 106
  • София
Любимо творческо занимание му е да прави фигури от глина или от тесто със много сол и после да ги печеме и да ги оцвети.

# 107
Създава си игри и анимации в Scratch.

# 108
Любимото творческо занимание на дъщеря ми (на 3,5 г.) е да рисува с водни бои и после за всички рисунки да си намира собственик, който кара да си забие пиронче в стената и да си окачи творението. 😂

# 109
Обожава да рисува

# 110
Обича да рисува, особено разни герои от игрите, които играе... Има си цяла колекция.

# 111
  • София
Любимото творческо занимание на голямото ми дете е рисуването, а на малкото сътворяването на безпорядък  от разпиляни играчки 🙃

# 112
Рисуване ,нареждане на пъзели.

# 113
Оцветяване на рисунки в книжки и нареждане на пъзели.

# 114
Към момента обича да работи с пластелин.
Най-често прави топчета с малките си ръчички, които после се опитва да изяде 😆.

# 115
Любимото творческо занимание на детето ми е да реди пъзели , конструктори и кули 😊

# 116
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Рисуване Simple Smile

# 117
Обичаме заедно да танцуваме и рисуваме с тебешир.

# 118
Моето дете обича да прави фигурки от хартия (оригами). Така може да прекара с часове, "масторейки" си цвете, животинка, сърчица, корабчета и пр.

# 119
Гледаме клипчета в Youtube. В които се показва, как да превърнем ежедневните ни отпадъци в нещо полезно. Така комбинирам и препоръката ми да се пестят ресурсите, който използваме.
Разбира се, не винаги проектите ни са сполучливи.
Последно направихме от туба за течен прах за пране лейка.

Общи условия

Активация на акаунт