Nimm2 – Да се наслаждаваме на живота повече с вкусни бонбони и близалки с плодов сок и витамини!

• 12 441
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
Основно любимо творческо занимание е рисуване по всякакви повърхности:  върху лист, стена, земя, плажен пясък , запотени прозорци на колата и др. Misc Art

# 271
Любимото творческо занимание е рисуването.

# 272
Рисуване.

# 273
  • Русе
И двамата обичат да рисуват и да "бодат" диамантени гоблени. Дъщеря ми обаче обича и да твори с мъниста, и топъл силикон различни неща.

# 274
Моят син обича креативните занимания.Обича да рисува,оригами ,да си прави разни неща от подръчни материали.Дъщеря ми си прави дрехи за куклите,обича да чете книжки.

# 275
Всички имаме нужда да направим деня си по-сладък!

В тези моменти изберете Nimm2 Soft - меки дъвчащи бонбони с пълнеж от плодов сок и витамини. Ще харесате трите различни свежи вкуса:

Плодов микс
Газирани
Кола

# 276
Много обича да измисля свои собствени рисувани игри

# 277
Моят син обича да строи кули (от всички подръчни материали, които намери)Smile
И да реже с ножичка - на възможно най-малките парченца, за радост на мама! Simple Smile

# 278
  • оттам, откъдето започва България
Големият ми внук много харесва Кола, а малкият всички видове. Simple Smile
Игра със строителя им е интересна, а любимите игри са навън сред природата.

# 279
Моите деца в момента са на тема "направи си сапун". Голяма игра пада, практично е, дори аз се забавлявам.

# 280
Дъщеря ми обожава да рисува.

# 281
Какъв вкус ви се иска да опитате днес - сладък и ароматен или с цитрусова свежест?

Близалките Nimm2 с плодов сок и витамини са 12 бр. в опаковка и можете да изберете според настроението си между четири различни вкуса:

Ябълка и лайм
Касис и къпина
Череша и малина
Лимон и портокал

# 282
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Какъв вкус ви се иска да опитате днес - сладък и ароматен или с цитрусова свежест?

Близалките Nimm2 с плодов сок и витамини са 12 бр. в опаковка и можете да изберете според настроението си между четири различни вкуса:

Ябълка и лайм
Касис и къпина
Череша и малина
Лимон и портокал

Касис и къпина е различна комбинация.Звучи добре.

# 283
Череша и праскова.

# 284
Череша и малина!

Общи условия

Активация на акаунт