🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 260
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
  • Wonderland
Манчев като свали очилата и "я изгледа" над тях ми заприлича на този герой Joy

# 676
  • Испания
Живее в Русия, а като я чух как каза "До свидания"...,  "селедка под шубой" било "риба под яке"!!!

Поредната кифла, на която горната устна почти опира в носа.

# 677
Явно въобще не готви мацката, как само реже Joy и се шушка.

# 678
Тази Велина ми прилича, че плеймейтка, не модел. Изобщо не ми е симпатична, личи, че не готви, много е бавна и показна. Сигурно зад кадър, шеф Хитрина ще сготви, предполагам. Арбат ли е ресторанта? Много ми е скучна и вяла. Манчев е много мил с нея.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 06:49 от помбер

# 679
В салата не трябваше ли да има и цвекло?
Поне аз я правя с цвекло.

# 680
Есетра по специалитет на шеф Манчев ядох в кораб-ресторант Емона. Ми, не ми хареса! А в Царево каква есетра ядох, още ми държи влага!

# 681
Живее в Русия, а като я чух как каза "До свидания"...,  "селедка под шубой" било "риба под яке"!!!

Хаха, как взе от Берëзка бурканче икра за 5-6 лв и вика "това е хайверът"... Всички сме ходили в Берëзка и знаем, че истинските хайвери там са по 30, 50, 70 лв и нагоре на бурканче, в зависимост от реда. Често си купувам селëдка под шубой оттам и ми харесва много, няколко пъти съм приготвял и аз, като не слагам майонеза след всеки слой, както е в оригиналната рецепта, а на 2 места, за да не е мазно. И най-отдолу се слага селëдката, не знам защо тя сложи най-отдолу картофи. Сега гледам с десетина минути закъснение (за да превъртам рекламите после).
Кифла и половина, наистина. С гадже бизнесмен (с родители милионери), то така най-лесно се живее....

# 682
Аз есетра не съм яла, но съм яла чига, която също е вид есетрова риба.
Няма такава вкусотия. Дълго време не исках да ям друга риба, но див улов чига няма, защото е рабранено.
Тази от рибарниците не е същата.

# 683
  • Испания
В салата не трябваше ли да има и цвекло?
Поне аз я правя с цвекло.

Трябва. Това е ястие с политически оттенък. Цвеклото символизира червеното знаме на революцията.

Тръгнала нещо да прави, ама не е съвсем в час.

# 684
Определено това е от малкото пъти , в които готви ?! Или рецитира наученото Simple Smile

# 685
Ей, тая Гери, бе, безумни количества яла. Със сребърната лъжичка! Joy На най-добрия ми приятел, майката е украинка. Като се прибереше от Киев и ние лапахме у тях хайвера с лъжица, ама не сребърна. 😁 Миналата седмица мм купи от Берьозка сельодка и хайвер, хайверът така си стои, боднах два пъти.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:43 от Анонимен

# 686
  • DE
Не мога да се нагледам на косата на Ева Heart Страхотна жена.

# 687
Мен момичето не ме дразни, може да не готви често, но ми изглежда обрано. Снощи и онази вечер показа уважение към домакините, държа се прилично.
Този КиФлоЧ, Дончева, даже не искам да го коментирам. Как поряза Венци снощи, не е истина. Месото й било изгоряло, имало много чесън - много злобна, личи си че иска да спечели и затова дава ниски оценки.

На Ева май не й допада много компанията, най-много си личи отношението й към Дончева, все едно изобщо не я забелязва.

А, този Аврамов защо постоянно е с шапка? Просташко ми изглежда, ако няма причина, разбира се.

Хареса ми вечерята на Венци много, мястото, това което сготви - всичко.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 08:00 от Adriana11

# 688
А в Царево каква есетра ядох, още ми държи влага!

Къде там? (да ида и да опитам, че след толкоз хвалби..) Simple Smile

# 689
Герито голям "познавач", почна с упреците.. "под шубóй" вика Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт