🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 690
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
  • Primum non nocere !
Аз ако съм участник, купувам книгата на Манчев и забърквам манджите по неговите рецепти.
Ще трябва 9 да ми даде поне. Kissing Heart

# 526
Аз ако съм участник, купувам книгата на Манчев и забърквам манджите по неговите рецепти.
Ще трябва 9 да ми даде поне. Kissing Heart

Аз пък бих сготвила по рецепти на Шишков и непрекъснато бих повтаряла колко добри са. JoyJoyJoy

Да го видя на какво ще намери кусур.

# 527
  • Испания
Винаги ще намери кусур. Манчев е от хората, които всяка сутрин стават с лице към възглавницата. Колкото повече критикува, толкова по-значим се чувства.

# 528
  • София
Е, то това му е работата. И без друго е напудрено предаването, та и той ако не критикува, съвсем захаросано ще е.
И аз не съм съгласна с оценките му винаги, но и критика си трябва.
Черешката е на по-домашно ниво и оценките са по-леки и не са базирани на някакви кулинарни шедьоври, но храната ми е близка, докато в по-професионалните предавания има неща, които трудно бих яла, но обират възхищението на професионалистите.

# 529
Винаги ще намери кусур. Манчев е от хората, които всяка сутрин стават с лице към възглавницата. Колкото повече критикува, толкова по-значим се чувства.

Ще намери, то е асно, ама ще е само за моето изпълнение, а не какво съм сложила и кое е по добре, щото все едно да критикува колегата си.

# 530
На мен Черешката много ми харесва! Но Манчо понякога прави и дава абсолютно неадекватни коментари и оценки и ме дразни!

# 531
  • София
И аз я харесвам, той не ме дразни чак.  Самият той не е някакво чудо и си е баш на място в този формат.
Яд ме е, че Мастър шеф  май няма да има скоро.

# 532
  • София
Много сте тихи днес 😊

Допада ми днешната домакиня, дано се получи хубава седмица. Венци го следвам във виртуалното пространство, харесва ми, очевидните дразнители няма да коментирам все още 😀

# 533
  • Primum non nocere !
Да се похаля... Laughing
Инспирирана от братя Иванови, приготвих пържолки сувид..
Като за първи път...изобщо не станаха лоши..

# 534
Of, тиквичките като спагети ли ще ги прави на салата?
Да. Лично на мен не ми е вкусно така.

# 535
  • Испания
Точно с халка се меси.

# 536
  • Primum non nocere !
Ева добре сготви, но семпло презентира масата си.
Аз със селската идилия щях да избера битова покривка и съдове..
Защо с тези пържоли пият бяло вино?
Те ли отказаха или тя не предложи?Thinking

Божееееее, това ракия било!

# 537
В началото предложи ракия и сок някакъв, после дадоха в кадър и чашите с бяло вино, за които не стана дума.
Кефи ме- покани ги у тях, на село, само ония двете ме дразнят. Мъжете са ми ок.

# 538
  • Испания
Ева не ми е симпатична, но не дразни. Двете пийййййййййп! са пиййййййййййййп!

Хареса ми предишното участие на Венци Мицов и мисля, че това няма да се промени тази седмица.

Прежалила съм се тази седмица да гледам само заради Краси, защото много го обичам.

# 539
Какви са тия чаФки? Гери Дончева ли е едната, каква е, голяма простакеса изглежда. Русата не съм я чувала изобщо.
Кофти компания, само Ева и Венци са ок.

Ева сготви добре, семпло.

Общи условия

Активация на акаунт