🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 657
  • 808
  •   1
Отговори
# 615
Дончева всъщност е пълна и абсолютно натурална селян*урка! То бива, то може... Рядко просто парче!

# 616
  • Варна
Една дама във форума се похвали, че си е направила домашни пръжолки sous vide, очевидно вдъхновена от всеобщите любимци - близнаците мечовци. Извинявам се за дебилския въпрос - някоя добра душа би ли ми обяснила как се прави в къщи това? Непременно ли трябва да имаш специален уред?

# 617
  • Mediterraneo
Дончева всеки път като се покаже по телевизията, затвърждава мнението ми, че е тотална селска пръчка!

# 618
Много вкусно беше/изглеждаше всичко Simple Smile
Компанията нещо не се сработва.
Манчев пък що даде 9 към домакина. Мислех, че ще му се отпусне 10ка от душицата.

# 619
  • София
Мунчо в ябълковия сладкиш мащерка ли иска?

Добра вечер на Венци!
За “четешката на компанията” си прехапвам ез… клавиатурата.
Ако вместо нея беше друг/ дори черната Златка/, можеше да стане добра компания, а не паница мед с лъжица рядко щастие😉

# 620
Има си такива хора - появяват се някъде и скапват всичко.

# 621
Мунчо в ябълковия сладкиш мащерка ли иска?
ПРЯСНААА!

Гери искам да я фрасна във физиономията.

# 622
Замислих се, ако бях на мястото на Ева Тепавичарова, как ли щях да я търпя Дончева?! Сигурно в началото щях да се самоубеждавам, че едва ли е толкова зле и като най-накрая видя, че не е толкова - а много повече, щях да я иронизирам, което не е хубаво, но нямаше да ми издържат нервите на всичките й тъпотии 🤢

# 623
  • Mediterraneo
Аз точно така правя. Търпя, въртя се, суча, накрая започвам тънко да иронизирам. Обикновено иронизираният е толкова тъп, че в прав текст да му го кажа, няма да схване, че е тъп, така че проблеми няма. Дончева бих я разпиляла с кеф направо. Хич няма да знае откъде й е дошло.

# 624
Това недоразумение Дончева... пийййййййййййп!

Съчетанието роклА, пола с маратонки сигурно го смятат за много изискано. За мен е като мъж с костюм, вратовръзка и джапанки върху чорапи. Бррррррррр!

Ама как?!?! Това е новата идиотска мода! И не им се вика прости "маратонки", а СНИКЪРСИ!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
  • Пловдив
Нещо ме ви ли се струва, че са променили часовете за вечеря Simple Smile много рано отиват и си тръгват, то слънцето пече още Simple Smile

# 626
  • Испания
Аз точно така правя. Търпя, въртя се, суча, накрая започвам тънко да иронизирам. Обикновено иронизираният е толкова тъп, че в прав текст да му го кажа, няма да схване, че е тъп, така че проблеми няма. Дончева бих я разпиляла с кеф направо. Хич няма да знае откъде й е дошло.

И като не разбере, резултатът е нулев. Игнориране и нищо друго за подобни персонажи.

Скрит текст:
Това недоразумение Дончева... пийййййййййййп!

Съчетанието роклА, пола с маратонки сигурно го смятат за много изискано. За мен е като мъж с костюм, вратовръзка и джапанки върху чорапи. Бррррррррр!

Ама как?!?! Това е новата идиотска мода! И не им се вика прости "маратонки", а СНИКЪРСИ!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Халал да са им!

# 627
Игнорирането е най- елегантният вариант, но за съжаление така, подобни войнстващи селянки започват много насериозно да се взимат. Все ми се струва полезно, някой да ги сложи на място. Не може подобно поведение да се толерира!

# 628
Нещо ме ви ли се струва, че са променили часовете за вечеря Simple Smile много рано отиват и си тръгват, то слънцето пече още Simple Smile
мен ако питаш, обядват.

Всичко му се получи на домакина и как няма, като беше домашно. А и си личи, че посещава кухнята често.
Дончева е нетърпима Confounded

# 629
  • софия
Жалко поведение има Дончева. Дано някой ден да може да се види отстрани.
Сто пъти днес обясни за чесъна и как в нейното семейство не се ядял. Алоууу, не си мисли, че неяденето на чесън те прави гражданка! Все така си плоска провинциалистка, независимо къде си родена.
Вчера сто пъти каза за комарите.
Досадна, досадна, досадна. Най-неприятният участник тази седмица. Претенции без покритие.

Къщата и дворът на тъстовете на Венци Мицов ми направиха чудесно впечатление. Чисто, спретнато, боядисано, по конец. Градина прекопана, зеленчуците оплевени, подредени, дръвчетата варосани. Дори и плочките на тротоара бяха здрави и подредени. Това изисква много работа.

Общи условия

Активация на акаунт