🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 455
  • 808
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
М дааа...защо ги канят такива като нея се питам?

# 631
Не  е нова мода това.И аз така си ходя,удобно е. Работата е,че тук това няма значение,защото жената излъчва празнота.
И на мен ми хареса всичко при Венци,ама някой лелеят плакета на Манчев

# 632
Очевидно беше, че в силно гримираната й глава, яденето на чесън не е ърбън 😆😆
Вчера изцепи, че е много изненадана, как никой не е пробвал любимото й "Ескарго", което си е охлюви с масло и... чесън. Колко просташко! 😆

# 633
Винаги, когато Дончева е споменавана някъде по някакъв повод, точно това е първото, което ми изниква за нея - досадница!

# 634
Звънче, като се сетя как всички обясняват, че италианската кухня им е любима, за какъв еталон в гастрономията се счита  и как италианците ръгат чесън в промишлени количества Joy

# 635
  • Брюксел / София
Много приятна и вкусна вечеря приготви това момче. Всичко изглежда вкусно и беше приготвено с мерак, което е супер!
ГеритО е много глупава и много лакома - яде като за световно, а все намира кусури.
Операторът има извратено чувство за хумор: дава отблизо птицечовката (която има вместо уста) на русата мома, която също така е доста семпла умствено, но поне не говори много. Ева изобщо не се вписва в тази компания, просто е очеизвадно. Човекът глас се храни обилно и така…

# 636
  • Пловдив
Нали каза, че ще готви охлювите в нейната вечер Wink ще видим ще сложи ли чесън или ...

# 637
  • Primum non nocere !
Една дама във форума се похвали, че си е направила домашни пръжолки sous vide, очевидно вдъхновена от всеобщите любимци - близнаците мечовци. Извинявам се за дебилския въпрос - някоя добра душа би ли ми обяснила как се прави в къщи това? Непременно ли трябва да имаш специален уред?

Мен ли визираш?
Ако да, много просто!
Купуваш пържолки, овкусени и под вакум, за грил, слагаш ги в тенджерка  да врят на 65- 76 градуса за 3 часа и половина. Вадиш ги и оставяш да си починат 24 часа в хладилника.
После ги  запичаш във фурна.
И Воала!

# 638
Нали каза, че ще готви охлювите в нейната вечер Wink ще видим ще сложи ли чесън или ...
с нетърпение чакам, да видя как ще готви. Доста ниски оценки дава за домашно гости. Принцеса от селски произход. Но той Венци й каза, че все на чесън налита Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • София

Венци Мицов

Черешката на тортата (22.06.2021)
Сезон 16 Епизод 23

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 640
Благодаря на Мери Мар, че и тази седмица пуска линкове за предаването!

Дончевата ще я видите в нейната вечер - ей тогаз' ще счупите тоз' телевизор. Лесно се търпи, като е за малко и е една от 5. Ама като с нея започне епизода... мухахахахахах

# 641
  • София
Страхотна вечер на Венци, браво. От всичко бих си хапнала аз с голямо удоволствие. Тази Гери Дончева явно иска плакета, щом дава такива ниски оценки. Много ме дразни, плюска, а после реже. Велина Узунова изглежда точно като рускиня, самият стил й е такъв. За мен е нещо ново, че българки артистичен тип пробиват в Русия, мислех, че там пазарът е наводнен, така да се каже. Покойната Лорина нали и тя там се е развивала в последно време.

# 642
Страхотна вечер на Венци, браво. От всичко бих си хапнала аз с голямо удоволствие. Тази Гери Дончева явно иска плакета, щом дава такива ниски оценки.

Тя май и предните пъти дава така ниски оценки, с надеждата да спечели. Явно ѝ е важно - до колкото имам спомен, тя е и 100 мис нещо си - бустан, градина, царевица, мис лято средата на юли, мис есен началото на ноевмри... Joy

# 643
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина страхотна вечеря с домашни продукти и посрещане на село в чудесния двор.
Примадоната как можа да даде 6 точки...срамота!!!Имам усещането,че тя ще спечели,защото реже всички и дори си мисля,че го направи точно поради тази причина.

# 644
Оператора явно има фетиш към вилици, все ги предоставя в мащаб на зрителя 😂 Особено, като влизат в нечии джуки.
Та, супер вечеря, хареса ми! Това чучело все ниски оценки дава, понеже вижда, че компанията е хрисима и ще я оценят високо. Ама Маню може да я резне, освен ако не са се спазарили предварително🤓

Общи условия

Активация на акаунт