🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 453
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
Ма какви пазарлъци, все едно Нобелова награда ще получат! Нали ги гледам как си раздават награди - е така, да си чешат егото - бизнес дами, жени на годината, на хилядолетието, на планетата и във вселената... Аман от хора, които имат нужда някой да им подпира самочувствието, та да се чувстват значими, защото нямат грам ползотворен принос за света иначе!

# 646
  • София
Тази сряда в „Черешката на тортата“ ни очаква истинска кулинарна революция с модела и инфлуенсър Велина Узунова, която ще посрещне гостите си в красивата зала на елегантен ресторант.

Тя ще подготви вкусни хапки с масло и червен хайвер с водка и шампанско, а специално за Венци е избрала ракия от родния й край. Менюто на Велина включва модификация на салата сельодка, предястието ще бъдат тиквички с вълшебен сос и солени палачинки с различни сирена.

Основното, което ще приготви, е т.нар. кралска риба – руска есетра, присъстваща на всички важни мероприятия, с гарнитура от зеленчуци, а десертът – торта медовик.

# 647
  • Sofia
Руска вечеря ще бъде значи 🤔

# 648
Хммм, дано снима приготвянето на тортата, ако изобщо ще я направи сама. Иначе чичо Манчев може да я пореже.

# 649
Хммм, дано снима приготвянето на тортата, ако изобщо ще я направи сама. Иначе чичо Манчев може да я пореже.
Но не и ако каже, че е използвала прясна мащерка за тортата. Тогава ще ѝ прости всички грехове. Innocent

# 650
Имам прясна в градината, ако живеех наблизо щях да му пратя една връзка, тъкмо е нацъфтяла. Не разбирам обсесията му с тая пуста мащерка.

# 651
Менюто на Велина звучи по мой вкус Heart Eyes
Ако изненадата за гостите е Григорий Лепс с живо изпълнение, ставам ѝ приятелка веднага Joy
Довечера ще гледам, че тази седмица всичко изпуснах...
Интересно ми е как ще приготви есетрата. Най-накрая различна риба от лаврак и сьомга!

# 652
Пиарката Дончева в разгара на ковид кризата се похвали във фейса, че само за минути успяла да уреди роднината на една известна дама в тяхната болница. На коментара ми дали щеше да направи същото за неизвестна дама си редактира поста и ме блокира. Всичко е фалш в нея, живее в някаква паралелна вселена, още помня титаничната и вечеря в предишен сезон. Ужасно ретро ми е на мен

# 653
  • софия
Дончева е измислена "дама".
Дори Велина, към която имах някакво предубеждение, е на светлинни години пред нея като поведение.

# 654
Велина е от новото поколение мадами, с корекциите, силния грим... но е добре възпитана и фина като поведение. Няма нищо грубо или недодялано.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:11 от Анонимен

# 655
  • София
Имам прясна в градината, ако живеех наблизо щях да му пратя една връзка, тъкмо е нацъфтяла. Не разбирам обсесията му с тая пуста мащерка.
Омагьосан е Wink

# 656
Нещо ми липсва в образа, някоя мега шапка. Явно вече е отшумяла тази страст към куку шапките 😂 Еми, не знам и аз какво да кажа! Същото беше и с Пулевия и не само. Нагласено, натъкмено, награда за самочувствие. Иначе в тях сигурно не знае, къде стоят вилиците и лъжиците, ама айде!
На мен вече ми е интересно пристрастното поведение на Маню. Той си пада по инфлуенсърки, плеймейтки и от сорта. Да видим как ще коментира Велина. 😎👀

# 657
На мен вече ми е интересно пристрастното поведение на Маню. Той си пада по инфлуенсърки, плеймейтки и от сорта. Да видим как ще коментира Велина. 😎👀
И гимнастички.Wink

# 658
Приятна беше вечерята при Венци. Мястото също много ми хареса. Но не смятам, че заслужаваше нито 6 точки от "нейно величество", нито 9 от готвача.

Обаче прави ли ви впечатление, как в това предаване безброй хора правят и опитват нещо за първи път. Вчера инфлуенсърката за сефте ракия опита, миналата седмица единият от волейболистите мисля, че сушена смокиня, колко вегани ядоха месо и още, и още. Никой не може да ме убеди, че не е по сценарий, но не разбирам идеята.

# 659
  • Испания
Скрит текст:
Приятна беше вечерята при Венци. Мястото също много ми хареса. Но не смятам, че заслужаваше нито 6 точки от "нейно величество", нито 9 от готвача.

Обаче прави ли ви впечатление, как в това предаване безброй хора правят и опитват нещо за първи път. Вчера инфлуенсърката за сефте ракия опита, миналата седмица единият от волейболистите мисля, че сушена смокиня, колко вегани ядоха месо и още, и още.
Никой не може да ме убеди, че не е по сценарий,  но не разбирам идеята.

Просто сценарийна импотентност.

Общи условия

Активация на акаунт