Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 32 716
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета, направо съм изумена колко мъже обичат бисквитена торта! Да запиша и моя мъж към тях Simple Smile За неговия рожден ден се прави задължително такава торта. Ние купуваме специално бисквити от български магазин за целта. Даже сега имам два пакета, но се отлага правенето, защото в неделя сина е рожденик и сме му поръчали специално торта.

# 121
  • UK
Моят също много обича, според мен му е от детството останало, бисквити с нишесте ванилия Simple Smile

Happy Bella, съжалявам да чуя за работата, бях останала с впечатлението, че въпреки че е натоварено, ти харесва там и си добре. Не се отказвай от сектора, с твоя опит и квалификации ще е голяма загуба за тях, успех напред!

# 122
  • На острова
И моят обича, ама аз не му правя 🤣 Много захар, много въглехидрат, айде няма нужда. Гледам да го/се храним по-нисковъглехидратно и резултата за него е около 10 кг. за 6 месеца.

Бела, успех с каквото и да се захванеш!

Аз съм много хепи, защото ни продължиха работата от вкъщи поне до септември. Ще избутаме ваканцията и childcare по-лесно някак си. Имайки предвид, че баща ми за втора година няма да може да дойде, иначе си идва лятото докато децата са ваканция и седи по 3 седмици. После обикновено още 2 седмици морски холидей и отново е време за училище..

Ох, не знам дали ще го отворите, ама си е true story поне в моето обкръжение 😄

https://www.instagram.com/reel/CQJgxbBiDei/?utm_medium=copy_link

https://fb.watch/6cCAbWTJU1/

# 123
Аз зимата много ги глезех. Кексове, бисквитени торти, баници....от един месец сме по улиците и хич не се и сещам да правя сладко. Те, обаче, си купуват бисквити, Нутела, кроасани....и прочие, никой не отслабва, освен мен, - 2 кг.
При нас вали от днес, още седмица май ще е така. Поне не е жега, направо не се търпеше.

# 124
  • London
И ние обичаме бисквитени торти, но и аз не правя сладкиши. Нямам време и нерви, а и после пада голямо ядене, което пък съвсем не е добре и така.

# 125
  • Bristol
E, то вкусна торта с малко въглехидрати има ли? Аз 3-4 пъти годишно правя торти, за нашите рождени дни. Четвъртият е обикновено за моя, но понякога пропускам. По други поводи торти не правя. И козунак така, само за Великден Wink
Отметнах Tintagel. Едвам не пукнах от жега в 9 сутринта. Тръгнах от Бют с колелото до там, уж по-малко от 30 мили, но те едни баири в началото и никаква сянка! Не знам къде бяха тези sunny intervals, облаци нямаше 😂 Точно за обяд пристигнах на замъка, разходих се из него и после се върнах по заобиколен път  по coastal path обратно в центъра на Tintagel.
Скрит текст:
Снимка на замъка, направена от крайбрежната пътека на път към градчето вече. Вижда се новия мост. Самият замък е руина, няма много останало от него.

Снимка от St Ives на залез, около 9 вечерта Simple Smile

# 126
  • London

Ние с малкия сме в парка, пия си кафето на прохлада. Радвам се, че жегите дадоха заден ход.

Много е хубаво, Мери.

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
  • Великобритания
Ох Корнуел ще си ми остане най най .. ама пусто много ни е далече , иначе бих ходила там всяка ваканция ..по едно време дори почнах да навивам мъжа ми да се местим там , много ми е хубаво там

# 128
Мери, радвам се за времето. Сърахотни гледки както винаги, показваш❤️

Ние бяхме в чудна къща с тераса с гледка, езеро, лодки, гора, три градини, две детски площадки и собствена птича ферма. Снимки - като стигна до тях. 4 часа не се спряхме, можеше да изкараме поне още 2. Много обичам такива места. Ако не бяха децата, щяхме да се насладим и на ресторанта на терасата, ама то с тея хали може ли да спре човек?!
Прогнозата за утре се промени - ще вали нощес и сутринта само. Така, че скитнята продължава.

# 129
Навън вали, а аз си имам такова 😀

# 130
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тези дни ви чета с тези бисквитени торти и реших да направя и аз един десерт за утре 🤣
Спретнах шоколадов мус с маскарпоне и наредих в чаши с бишкоти и ще сервирам утре с ягоди.
В понеделник ще ми трябва двойна тренировка:)

Миа добре че са ви оставили от вкъщи до септември.
Ние записахме София 3 седмици на лятно училище и после ще редуваме отпуски с баща й.

# 131
Здрави да са татковците и да имат повече време за децата! Нашият се отчете с каране на колело. Получи картички, а аз спретнах торта от 2 пандишпанови блата, някакъв импровизирам домашен какаов крем, банан и компот от малини. С малко орехи отгоре стана сполучлива комбинация😁С визията обаче не ме бива.

Тук от дъжда помен няма🤔Разчитахме да ни попълни запасите от дъждовна вода, пък то само прекапа😤 И цял ден шетам поради липса на други планове😂

И аз съм на вълна летни клубове. Уредила съм 5 от 7 седмици, но точно за първата и последната не намирам нищо.

# 132
  • Leeds, UK
Момичета, прави сте, че аз си обичам работата и много ме бива в нея, но изнемогвам физически вече. Няма достатъчно персонал, компанията не й пука особено за стафа й. Трябва да сме 4-ма, а сме двама. Ами не е правилно! Изкарвам 12 часа някой път без да се храня, а вечер не мога да спя от болки в тялото и краката. 6-ма напуснаха и още ще напуснат, сигурна съм. Работила съм по 72 часа седмично преди , е не бях толкова скапана. Нуждите на хората от грижи растат, а не се назначава нов персонал и заплатите минимални. Ами няма да стане.

# 133
От здравето по-важно няма. Трябва да се съхраниш както психически, така и физически. Успех с новите начинания!
Аз винаги бих избрала себе си, пред работата! Себе си обичам повече Simple Smile Не съм кариеристка и работя само за да получавам пари в края на месеца 😃

# 134
  • London
Това е многооооо тежък труд според мен и следва заплащането да е наистина голямо. Както и да има повече персонал, после се чудят защо някой изтрещял и се държал зле с някой пенсионер. Като искат добро отношение не трябва да побъркват персонала и да не знае къде се намира. Ама всеки гледа някой да му работи за двама, ако може и за без пари .....

Общи условия

Активация на акаунт