Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 081
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Имах подобно неприятно изживяване с Райфайзен преди две години. Не приеха никакво генерални пълномощни с каквито  и да е текстове. Настояваха за специално такова, попълнено на някаква си тяхна форма, в което да са упоменати до най-малката подробност всички неща, които искам да бъдат свършени от нов име.

# 436
Оф, тъкмо ММ беше кандисал сам да си ходи през август до България (но само си пусна отпуск, не си е купил билети още) и почвате да ме навивате всички да пътуваме.

# 437
  • London
Малкия днес много се забавлява на едно пони. Не долавям грам мерки никъде. Направо забравих за вируса.Heart Eyes

Ядат двойно децата, храната им харесва в пъти повече от Англия. Наздраве с бургаско.

# 438
Ла Катрала, надявам се след около месец да ти кажа наздраве с Пиринско, любимо ми е.
Честно да ти кажа, в последно време и аз забравих за вируса.
Аз съм на вълна подаръци за учителките.

# 439
La Catrala и аз съм забелязала, че на почивка апетитът на децата много се отваря.

brumm, много хубаво ти се е получило.
Моят ги носи в понеделник (утре им е последният ден). На двете учителки - по една гривна с лазарно рисувана българска шевица занесе.

# 440
Нашите звършват чак следващата седмица в петък. Нямам идея кога трябва да ги занесем. Нямам идея дали ще позволят да поднесем подарък, но честно казано тези ще ги занеса. Писна ми от Ковид, да ги държат в изолатора две седмици ако искат 🤣.
Направила съм ги за тях, много съм благодарна и на двете учителки, а класната е за първа година  учител и това е първият и випуск. Залужава похвала.

# 441
  • London
Аз алкохол все им давам. И този път накрая така стана и бяха засмени до уши.Joy

# 442
Аз алкохол все им давам. И този път накрая така стана и бяха засмени до уши.Joy
Ами, не посмях. Викам тая година ще опипам почвата, доходина ще се развихря. Ама те и двете упителки са едни такива скормни. Едната е млада, на 22 сигурно, другата е около 50, скромни, свити и двете. Викам си как да им изтряскам алкохол, те едни "примерни".

# 443
Моята приключва утре и после 7 седмици, д*пе да ми е яко с нея у дома…

Много ми се ходи на топло в Бг, но не мога да си причиня пътуване с две малки деца, не. Надявам се сестра ми и баща ми да дойдат август месец, докато още сме в зелен коридор.

# 444
Моето е до сряда, е така още седят подаръците. Ще се занимавам с тях през уикенда.

# 445
- по една гривна с лазарно рисувана българска шевица занесе.

Pampers , от къде взехте гривните ? Може ли  , линк или снимка ?

# 446
- по една гривна с лазарно рисувана българска шевица занесе.

Pampers , от къде взехте гривните ? Може ли  , линк или снимка ?

От една страница във ФБ са поръчвани, но не мога да се сетя как се казваше. Имам снимана само по-грозната от двете😂

# 447
  • Leeds, UK
Pampers, много неприятна ситуация. Дано да се намери добър изход от нея. Продължавайте да търсите. Аз нали живеех в гангстерски квартал до миналата година и точно за 2 дни си намерих голяма къща в един от най-хубавите квартали на много сносен наем и на 2 мин път пеша от училището, в което ще почваме септември.
Точно се преместихме и моето синче се запали по рапа и прилежащите му дрехи и ланци. Викам му, че май направихме грешка да се преместим в човешки квартал и че можеше да останем да черпи информация и вдъхновение от извора 😁.
Откакто напуснах работа ми е по-спокойно. Ходя да си правя доставки и си избирам удобно работно време. Парите, които взимам даже са повече от работата ми. Може пък това да е моето място, знам ли?!

# 448
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много хубави подаръци момичета!
Ние и за коледа и сега събрахме пари целият клас, една от майките купи ваучери и картички да нашите учителки и вчера ги даде.
Моята щерка е до вторник, после един ден почивка и лятно училище, само се надявам да няма проблеми заради вируса там.

# 449
  • London
Не е толкова страшно сам с две, щом аз се справих всеки може. Докато тръгнеш и ще си кацнала.

Аз съм изгоряла лошо на краката и днес май ще ходя до плажа чак по залез.

Общи условия

Активация на акаунт