Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде в орбита...
Памперс, гривната е страхотна! Сетиш ли се от къде е задължително пиши Hearts

Ла Катрала, и моите като сме на почивка изяждат собственото си тегло в храна на всяко сядане на масата. Нямам идея как го правят Flushed

# 451
Мира нямах докато не го изрових😂 Освен с шевици, имат и много други модели. Аз вече на няколко дами подарявам по различни поводи. Бях ги поръчала за миналата учебна година, но заради карантината, не можах да ги подаря. За Коледа събирахме пари целия клас и останаха за края на тази учебна година.

https://morethanjewel.bg/

La Catrala , много е коварно слънцето. Аз по морето седя само на сянка и ако може между 11 и 18 часа скрита някъде на климатик. Напръскай се с Дефламол или подобно. Често само дрехите не пазят.

Илейн, аз записах моят на клуб едната седмица към работата на баща му. Милото с такова нетърпение го чака.
Следващата седмица ще е с мен в офиса, защото не всички училища са ваканция и клубове няма. Познайте какво ми чуха ушите от сега още😂

Happyи тая мода ще мине, нали знаеш? 😂Ще дойде следващата изгъзица... Радвам се за къщата много. Помня ти перипетите.

Тук от 7 сутринта не се диша. Чудя се кои гори да хващаме утре да се крием от жегите

# 452
  • Leeds, UK
Ох, много ми е горещо. За пръв път с желание да мия банята. Аууу, студена вода😁, разкош.
Днес съм в режим чистене и готвене, че ме нямаше 3 дни. Утре съм на служебно парти на бившите колеги в къщата на едната. Дето се вика трябваше да напуснем, че да се съберем😁Почти всички на партито сме напуснали. Има 3-4 дето още са на работа.

# 453
  • London
Даааа ще трябва да попропусна малко плажа, защото след днешния краката са още по-червени. Намазах ги с дефламол, но ще трябва и да я карам по-полека.....докато се оправят. Гадното е докато веднъж не направиш тен, после вече ги няма тия грижи.

# 454
  • Манчестър
От понеделник 19 Юли България слага УК в червената листа.

Влизане в БГ само с ПСР тест или карантина и тест до 24 часа за отмяната й пак с отрицателен PCR тест .
Отнася се за всички, включително деца без значение на възрастта и ваксинирани.

Само български граждани и членове на семействата могат да влизат.

# 455
А как се доказват членове на семействата? Аз и партньорът ми нямаме брак, но пък живеем на семейни начела. Пътуваме другата седмица и се чудя ще го пуснат ли или не 😫

# 456
Ей, още ме е яд. И аз разбрах след обяда. Няма такъв кошмар, никакви планове не можеш да направиш.

# 457
Отивам да поръчвам тестове.
Тъкмо се зарадвах, че бг е в зелената зона и няма да се карантинираме тук, със сигурност ще го променят англичаните. А ние заминаваме след седмица и ще стоим 3 седмици.

# 458
При над 50К нови случая тук днес, не бих обвинявала България изобщо.

# 459
  • ENGLAND
Вече ни направиха на луди калинки, тест, карантина, писна ми. И ние с мъжа ми заминаваме на 30 юли. Той стои и се чуди да си канселира полета или не, ама аз си отивам каквото и да стане.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 22:33 от Doret

# 460
  • Bristol
Ако не бях си купила билет миналата неделя, нямаше да летя. Аз съм следващата седмица за 10 дни само и сама отивам. Добре че не натиснах щерката да идва с мен. Летя до Варна, а на връщане съм от София. Сега ще търся PCR къде да правя 🤪
В интерес на истината, очаквах го това. Даже се чудех, как ваксинираните ни пускаха без тест, въпреки многото позитивни тук. Аз се чудя все още и как без тест качват на самолета.

# 461
Ние взехме билети вчера, за четиримата. Бяха на добра (уж) цена. Не знам дали ще пътуваме... Много ми се искаше да си отидем. Миналата година изпуснахме погребение на много близък и се надявах поне тази да успеем да си идем.

# 462
Пресен мейл от gov.uk - всички пристигащи от Франция подлежат на 10-дневна карантина, без значение дали са ваксинирани или не. Наистина ми писна.

# 463
  • London
То маските са под носа в самолета ти за тестове питаш.

Аз съм на Пиринче ( Бръм сетих се баш за теб и си взех днес от магазина ). Децата спят и аз буквално  разтоварвам.

А някой дали те проверява за карантина? Не четете всичко дословно както казах.....всичко е на хартия а по летищата са без маски.

# 464
За Франция и аз прочетох, не съм се интересувала, но и там ли има много болни? Мислех, че само тук са толкова много. След разпускането в понеделник не ми се мисли какво ще е. Нива заразени като през януари, тогава ни заключиха, а сега и маските махаме уж. Явно експерименткрат с колективния имунитет заради ваксините.
Ние в работата продължаваме да носим маски, за нас са задължителни, вече всикнах многп с тях и не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт