Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 32 730
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде в орбита...
Браво и на двете, поздлавления на хлапетата Hug
Ние тестваме водите със стандартно училище тази година, и ако не върви ще преследваме за място в специалното.

# 166
Радвам се за добрите новини😁Да ви е честито!

# 167
Момичета, книга мога да напиша за моя хубавец и ученето му. Умен е и всичко му се получава с незначителни усилия, но е ужасно мързелив. Получи доста високи оценки на GSCE и го натиснах да учи А levels в колеж по мой избор, защото не искаше 6th Form. Смени единият предмет след първия месец, зашото реши, че не е неговият. Втората година, точно преди Ковид кризата реши да дропне този, който сам избра и да прави някакъв проект, който да му донесе достатъчно точки после. Работи 40 часа, направи уж всичко, но заради първият локдаун всичко приключи и той остана с два А levels. После започна апрентисшип Cyber Security, който е направил до половината, за да избегне гап година. 4 дни преди крайният срок за кандидатстване, т.е. 18.06. реши, че ще учи, написа си стейтмънта и довърши портфолиото си. Днес дойде първият отговор.
Ако имах повече опит преди няколко години щях да отиграя ситуацията различно, да не натискам за сериозни предмети за всички матури и А левъли и прочие, но и двамата се учим. Това, разбира се в случай като неговия, в който до последно не знаеше какво иска да учи и накъде да се развива и  в който броят на точките е от съществено значение. Ако детето е наясно, че иска да учи физика, например, вече е съвсем друга ситуацията.
Той дойде тук в Y9 и наситина му беше много трудно в началото.

# 168
Честито и на двете!

Да си покажа и аз реколтата.

# 169
  • London
Браво и на двете, поздлавления на хлапетата Hug
Ние тестваме водите със стандартно училище тази година, и ако не върви ще преследваме за място в специалното.

https://youtu.be/M4X-stu5JOY

Изгледай го цялото. Не мисля, че в БГ щяхме да имаме нещо подобно като опция дори и на 50 процента. Убедена съм, че ще напредне.....сега определено средата не е подходяща и не се работи с него както трябва. Той е вербален, но мисли в картини и има нужда от аутистична обстановка и себеподобни. Те имат проблем и с концентрация и тн .....при шум и прочие. При вас не знаех, че има проблем. Тъжно е, че вече е сериозна тенденция това.

Ягодите са страхотни. Ями, ями.

Браво за университета. Да му върви учението по вода.

# 170
  • UK
Честито и браво на децата, да са ви здрави и да им върви по вода.

# 171
Breaking
Fully-jabbed travellers will not have to isolate after amber list trips
https://www.bbc.co.uk/news/live/uk-57592006

# 172
  • London
Чудесна новина, но реално не е официална. Аз докато не го кажат в прав текст и правилата не се променят съм си леко Тома Неверни.

# 173
Да - вече са допълнили новината.... Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път.

Government intends to change rules for fully-jabbed travellers

In addition to publishing the countries that have moved to the green list, the transport secretary, Grant Shapps, also said the hope was that UK residents who are fully vaccinated will not have to isolate when travelling back from amber list countries.

He said the government would set out further details next month but he anticipated this being introduced "later in the summer".

# 174
  • Bristol
За Футболното първенство ще махнат карантината, така ще им е по-лесно да обяснят защо ги пускат феновете. После пак в изходна позиция. В момента на кръст ги разпъват, защо ще позволят толкова фенове на Уембли, пък и ако имат специални облекчения в карантината само за тях... Но да взема да се възползвам аз от този прозорец и да се прибера да видя майка ми 🤪 Тестовете, така като гледам, ще си останат 😔

# 175
Финала е на 11.07
Ако щяха да махат карантината, трябваше да е със сегашната актуализация от 30.06

# 176
Като ще си правя тестове и ще им плащам цената, голям праз че нямало да съм в карантина. Може да пропусна някой септемврийски дъжд. Айде, няма нужда, ще си покажа носа на двора.
Леко (имам предвид, че изобщо не е леко) ми писна.

# 177
  • Манчестър
За Футболното първенство ще махнат карантината, така ще им е по-лесно да обяснят защо ги пускат феновете. После пак в изходна позиция. В момента на кръст ги разпъват, защо ще позволят толкова фенове на Уембли, пък и ако имат специални облекчения в карантината само за тях... Но да взема да се възползвам аз от този прозорец и да се прибера да видя майка ми 🤪 Тестовете, така като гледам, ще си останат 😔

От кой прозорец смяташ да се възползваш?

# 178
Аве, не убивай детското в нас 🙂

# 179
  • Манчестър
Аве, не убивай детското в нас 🙂

😀Не убивам….само питам Мери за кой прозорец говори😂

Общи условия

Активация на акаунт