Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Катрала, чака се да вдигнат възрастта за децата в Бг, така че може и да не се наложи да правиш тест на детето.
А защо не му направиш антигенен в Бг?
Къде не се признават nhs ПСР? Аз доколкото чета малко е на късмет, може и да успееш да влезеш с безплатен антигенен, може и да не успееш. Но, винаги стои възможността да пуснеш теста в България, та ако пътуваме това лято, ще си пробваме късмета с безплатните антигенни. Все пак, 30 лв. е двойно по-малко от 30 паунда.

# 211
  • Bristol
Според мен няма да стане нищо специално в БГ, защото драгите ни депутати няма да имат туристи по хотелите си. Та.... в БГ очаквам да е ''лабаво'' лятото.
Не само в България няма да имат туристи, затова и много стани в ЕС няма да направят карантина за всички идващи от Великобритания.

На щерката прома го изместиха от 1ви юли на 20ти юли. Да видим дали всички ограничения ще паднат на 19ти. Ако не, тотално ще го отменят събитието. Момичетата масово си накупиха роклите, добре че моята се замота с обувите и клъча Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 11:13 от Merry

# 212
  • London
Бръмче не си ме следила защо го прави ....той го прави за да се освободи от маска в самолета и летището. Има и сертификат от джипито  и за него 30 паунда дадох, че не толерира маска заради аутизма си. Не че му трябва за БГ, ако беше това щеше да прави там на място. Сега му букнах тук, голяма разправия....регистрации пък тук, пък там ...пък няма удобни часове. Ужас.....99 паунда за 24 часа ставал, успях да намеря и към 20:00 часа час..  че мъжа ако отсъства от работа губи надника си и теста ще ни излезе златен. Досадата е пълна във всяко отношение, няма майтап.

# 213
Катрала, като каза и се сетих 🙂
Ние когато пътувахме миналата година на дъщерята не сме слагали маска. Никой не е и искал. Беше на 8 тогава. Сега пак няма да й сложа, освен ако не ме накарат.
Днес видях тест в домашни условия fit to fly, с доставка до дома на следващия ден, ско искаш ще потърся. По фейс групите постоянно питат и постоянно се пращат лаборатории.

# 214
  • London
Нямам вяра на куриери, а и вече букнах и платих.

# 215
  • Манчестър
Ако искате домашен тест с fit to fly certificate ползвайте Randox.
Ако пуснете в тяхна кутия преди прибирането за деня, резултат ще имате на другия ден.

# 216
  • След завоя в дясно
Ave за съжаление  Randox имат много ограничен район с кутии, а доколкото знам не може да пуснеш с Royal Mail за тях.
Merry- на синът прома изобщо няма да се състои. Добре, че не купихме костюм.

# 217
Летя си в самолета на великата "България Еър" и чета тяхното списание - последните страници с "Правила за превоз на багаж". И прочитам следното:"България Еър" не приема за превоз животни от и до Великобритания"! Как да го разбирам това?! Не пише никакво обяснение защо е тази забрана. Вероятно е отмъщение за Брекзит. Друго не ми идва на ум.

# 218
  • Bristol
Много малко авиокомпании превозват домашни любимци от и до UK. Мисля, че е нещо на местно ниво или прекалено много изисквания имат тукашните и затова авиокомпаниите предпочитат да не предлагат тази услуга. Няма нищо общо с ЕС.

# 219
  • UK
Летя си в самолета на великата "България Еър" и чета тяхното списание - последните страници с "Правила за превоз на багаж". И прочитам следното:"България Еър" не приема за превоз животни от и до Великобритания"! Как да го разбирам това?! Не пише никакво обяснение защо е тази забрана. Вероятно е отмъщение за Брекзит. Друго не ми идва на ум.

deaf, това не е ново , винаги е било така. От България само БА превозва животни и то като карго. Ние преди 10тина години тръгнахме с бебе и коте с колата,точно заради това. Много хораз знам, че вкарват животни с превозвачи, но сега след като не са в ЕС сигурно има нови правила за паспорти, ваксини и изследвания.

Момичета стискам палци на всички, да успеете безпроблемно да пътувате до и от България.

# 220
  • Оптимист по принуда
И ние ще пътуваме с кола, за да можем да си вземем кучето от Бя.
Иначе има превозвачи, около £500-600 излиза превозът на куче.

# 221
  • UK
Здравейте, от известно време ви чета и реших да се включа при вас от Единбург. Simple Smile

По отношение на домашните любимци, наскоро имах запитване и това е отговорът, който получих от Extrodinair, които се занимават с това в Единбург:
Цитат
KLM, Lufthansa and British Airways are approved routings we would use to carry animals from the UK to Bulgaria, however at present each airline are facing restrictions.

Lufthansa and KLM have been rumoured to soon be offering flights where they will accept animals however as yet I have heard nothing, and of course I will be more than happy to advise you should they begin offering flights again.

# 222
Deaf, след като си била с Бг еър, искаха ли ти тест преди да се качиш? Ние сме с тях края на юли, имаме и ваксини.

# 223
Тия съвсем пък са изтрещели и загубили връзка с официалната статистика
https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/amber-red-l … 92.html#/comments

Англия победи Германия с 2:0 и съответно Германия отпада от Европейското. Сега съвсем ще разсърдят Меркел.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:59 от Блу

# 224
  • Манчестър
Ave за съжаление  Randox имат много ограничен район с кутии, а доколкото знам не може да пуснеш с Royal Mail за тях.
Merry- на синът прома изобщо няма да се състои. Добре, че не купихме костюм.

Моята най-близка е  на около 4-5 мили..и ходих до там…но някъде мернах, че става и ако ги пуснеш в Роял Майл кутия,но трябва да в Priority Box…

Общи условия

Активация на акаунт