Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 129
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не става Мери, много успешно блокират нетфликс.
Има форуми, к дето споделят мнения. Ние така пробвахме с една новозеландска тв до половин час ни бяха блокирали.
Щях да питам някой знае ли искат ли раян еър тест за деца под 12 години.

# 241
  • Манчестър
Ако ги няма тук, не можеш. Всеки регион си има различни излъчвания. Когато се събскрайбнеш от друга държава разпознава региона и гледаш това което се излъчва там. Ако пробваш да заблудиш системата пак не става, щото нетфликс бързо разпознават и те блокират.

Какво е събскрайбнеш???

# 242
Ако ги няма тук, не можеш. Всеки регион си има различни излъчвания. Когато се събскрайбнеш от друга държава разпознава региона и гледаш това което се излъчва там. Ако пробваш да заблудиш системата пак не става, щото нетфликс бързо разпознават и те блокират.

Какво е събскрайбнеш???

абонирам = subscribe  (Неш =  аш - от бг. език)

Шегувка, в тази топла, прекрасна софийска вечер. Поздрави на всички от Родината:)

# 243
Не става Мери, много успешно блокират нетфликс.
Има форуми, к дето споделят мнения. Ние така пробвахме с една новозеландска тв до половин час ни бяха блокирали.
Щях да питам някой знае ли искат ли раян еър тест за деца под 12 години.
По принцип зависи не от превозвача, а на къде ще летите. Ако е към България, не е необходим, вдигнаха възрастта. Ако случайно от Райънеър решат да се правят на интересни, посланникът ни в Лондон им написа изрично писмо, че за да се качат български граждани на борда на самолета няма нужда да са сбабдени с отрицателен тест.

# 244
  • на малък остров в океана
На мен ми случи с подобно нещо точно с Нетфликс след като се преместихме от Уелс в Ирландия. Около месец бяхме настанени във временно жилище докато намерим къща. Там гледагме без проблем, защото правата върху правата върху прогамите са сходни в повечето случаи.
Седмици след като се преместихме в постоянната къща се появи проблем.
Гледах 3ти сезон на Полдарк и набих пауза, за да си сипя вода и след като се върнах, трети сезон беше изчезнал. Рестартирах, правих, струвах, накрая се свързах със съпорта и те ми казаха, че трети сезон на Полдарк няма права за Ирландия. След като му обясних, че до преди минути от Ирландия съм гледала 6 серии, той се зачуди и предположи, че едва сега са ме локализирали, че не съм в UК, т. е. приблизително два месеца след като се преместихме. И в момента акаунтът ми се води UK, защото ми теглят абонамента в паунди.
От началото на тази година и Амазон Прайм прекратиха услугата за Ирландия и ни прехвърлиха на Prime Video, където каталогът е много ограничен в сравнение с преди.

# 245
Блгодаря, аз няма да пътувам никъде, но приятели не бяха сигурни дали трябва да правят тест на 7 годишната им дъщеря когато пътуват за България.

Аве извинявам се,  че внесох смут в теб с тази дума Wink понякога ми се получват такива побългарявания на някоя дума когато ми крещят на главата, а се опитвам да пиша Simple Smile

Хана благодаря за превода Stuck Out Tongue

# 246
Винаги се чудя на хора, които питат други хора за подобно нещо. Може и да чета мнения във форума или фейсбук, но за подобно нещо, което би ме "спънало" да излетя, отварям разпоредбите, последните издадени заповеди и чета от източника. Когато летях миналата година насам с децата звънях на нашето външно министерство и писах на British Embassy  Sofia, за да съм сигурна, че ще мога да излетя с децата. И особено към посолството държах да им пиша, за да имам написан отговорът им. Но....това съм аз.

# 247
Ако визираш моите познати. ами чели са, дори се бяха опитали да звънят на авиокомпанита, но без успех. Знаят какво да подготвят за България и за връщане, единствено за полета се притесняваха и не не са ме питали просто разговаряхме и аз казах че ще попитам тук защото знам, че има хора които пътуват сега.
Форумите като цяло, често имат доста полезна информация и не са за подценяване, с което не казвам че не трябва да се проверяват основни източници.

# 248
  • London
Като говорим за сериали сега видях,че наще българи са откраднали сюжета на Татенца.....( Аржентински сериал ,аз съм гледала чилийския римейк) мотамо и снимат Татковци. Joy Но никъде не пише, че е римейк, а принципно са длъжни да си откупят правата за да правят такъв. Както чилийците си бяха платили. А наще са едни плагиатори под сурдинка.....Ноу комент. Сигурно няма и на една десета да го докарат по качество.

И аз използвам събскрайбнеш.....Joy

# 249
На subscribe българският превод е може би абонираш 🙂.
Илейн, имах предвид, че е полезно да получиш информацията и от форум, но за да си сигурен е хубаво мнението на другите да бъде проверено в официалния източник. Ако искаш, мога да пратя официланото писмо на Райков, издадено е на български и английски език, до Райънеър. А към момента деца под 12 годишна възраст няма нужда да правят тестове и не се поставят под карантина при влизане в България. Не знам обаче дали детето пътува с английски паспорт? Ако е така, не съм сигурна за теста.

# 250
  • Оптимист по принуда
Официалният източник казва, че не може да се преминава транзит през Германия с кола, а хората казват, че преминават без проблем. На кое да вярвам? Предстои ни пътуването, не знаем как да го плануваме.

# 251
# 252
  • Оптимист по принуда
Много съм объркана. В немския официален сайт пише, че транзитът е забранен.

# 253
Възможно е, не съм чела там. Това излиза в reopen.eu.

# 254
  • Bristol
Gov.uk в изискванията към всяка страна имат линкове към официалните сайтове на тези страни, аз там бих чела. Аз лично не бих тръгнала с кола точно сега. Мен със самолет без прекачване в момента ми идват процедурите малко по-усложнени, а ако трябва през няколко страни да се минава 🤪

Общи условия

Активация на акаунт