Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 060
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
За тях четох и аз.
Мисля, да, ако ги пуснеш в петък, в събота са при тях. От събота имаш по-малко от 72 часа докато кацнете. Т.е. трябва да кацнеш до вторник (по някое предполагаемо време, когато са получили теста). А ти кацаш предния ден вечерта. Би трябвало да е ок.

# 511
За тях четох и аз.
Мисля, да, ако ги пуснеш в петък, в събота са при тях. От събота имаш по-малко от 72 часа докато кацнете. Т.е. трябва да кацнеш до вторник (по някое предполагаемо време, когато са получили теста). А ти кацаш предния ден вечерта. Би трябвало да е ок.

Хиляди благодарности Бръм.
Другата седмица ще пиша как е минало.

# 512
  • Манчестър
При преминаване на границата трябва да няма повече от 72 часа.
Вероятно моят изказ беше неточен, но Аве коригира.
Тестовете ги искат на границата.
5 и половина след обяд или сутринта?
Лабораторията от кога брои? От момента на вземане на пробата или когато я получи? Четох, че в едната лаборатория, която прави дистанционни (домашни) тестове, пишат часа на получаване на пробата при тях. Такава ли е вашата?
5 и половина вечерта излита и каца към 10 и нещо вечерта в София.
Май е при тях когато ги получат, не съм ги разглеждала още, защото ме и нямаше цял ден днес. Повече ме притеснява, че е точно уикенда. Но пак поне опцията я има и в Бг да си направим тест, ако нещо стане.
Поръчах от данте fit to flight

Твойте 72 часа текат от петък вечерта 22.00……гледа се часа на пробата. На моя има час когато е взета пробата и когато е излязла . В София специално гледаха час на пробата.

Така,че ако ги пуснеш в петък, ще изтекат преди да пристигнеш.

# 513
А принтирате ли резултата от ПСР теста или може да го покажете от телефона ?

# 514
При преминаване на границата трябва да няма повече от 72 часа.
Вероятно моят изказ беше неточен, но Аве коригира.
Тестовете ги искат на границата.
5 и половина след обяд или сутринта?
Лабораторията от кога брои? От момента на вземане на пробата или когато я получи? Четох, че в едната лаборатория, която прави дистанционни (домашни) тестове, пишат часа на получаване на пробата при тях. Такава ли е вашата?
5 и половина вечерта излита и каца към 10 и нещо вечерта в София.
Май е при тях когато ги получат, не съм ги разглеждала още, защото ме и нямаше цял ден днес. Повече ме притеснява, че е точно уикенда. Но пак поне опцията я има и в Бг да си направим тест, ако нещо стане.
Поръчах от данте fit to flight

Твойте 72 часа текат от петък вечерта 22.00……гледа се часа на пробата. На моя има час когато е взета пробата и когато е излязла . В София специално гледаха час на пробата.

Така,че ако ги пуснеш в петък, ще изтекат преди да пристигнеш.

Значи в събота сутринта да ги пусна. Но дали ще пристигнат резултатите до понеделник?

# 515
А как ще знаят кога точно е взета пробата, Аве? Когато я правиш, попълваш ли час? Твоят тест с Данте лабс ли беше? Защото по спомен на сайта им пишеше, че вписват само датата на получаване на пробата при тях.
Колко време пише на сайта им, че изпращат резултат?
Редактирам, пише че до 24 часа от получаване, връщат резултат.
Ако пуснеш в събота, ще е при тях в неделя. До понеделник изтичат 24 часа, в които трябва да върнат резултат.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 08:54 от brumm

# 516
И аз само сайта гледах. Вчера и днес съм по цял ден на работа, но утре съм си вкъщи и ще прочета основно какво са ми изпратили.

Те ще могат ли да го получат в неделя? Ще го пускам по роял мейл.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 09:08 от Ronka12

# 517
А всичките тези лаборатории работят ли в неделя? Трудно ми е да схвана как работят. Имат ли различни клонове в страната или една лаборатория, в която пристигат и се обработват резултати от цялата страна?

# 518
Аз букнах тест на място в лаб. с експрестест. 80£ е и си спестявам смятането кога да го пратя и дали ще пристигне на време.
За различните градове цената е различна, може и по-ниска да е при вас.
Теста ми е в петък следобед, аз летя в неделя следобед.

Приятеля ми няма да успее да пътува с мен, тъй като не е бълг.гражданин и не успяха да ми дадат конкретен отговор дали ще го допуснат или не, след като нямаме брак. Той ще пътува до друга дестинация и ще пробва да влезе с автобус в Б-я, ако не стане здраве да е… няма да ви казвам каква сума му излезе билета след смяната, че ще ви стане лошо🤷♀

# 519
Вивиан, нямате ли общ адрес тук или сметки общи? Според мен да го пуснат с вас е една идея по-вероятно отколкото сам. Не знам де..

# 520
Имаме bank statements на общ адрес, но нямаме общи сметки или договори за наеми.
Като цяло никой не ми даде конкретен отговор и явно е на късмет.
Той не е британски гражданин, така че смятам има шанс да влезе в Бг, ако ли пък не, ще си изкара холидея с част от семейството му Simple Smile

# 521
Вивиан, аз търся тест за ден 5, който при мен е в петък. И се чудя има ли изобщо смисъл, ако го получа най-рано в понеделник. Има на място в града, но не ми харесват цените.

# 522
Да, вероятно така ще стане.

# 523
Разходихме се до Bibury и Bourton-On-The-Water. Бих се преместила на минутата там, ако имаше възможност 🤣.
И аз, и аз:)
В  Bourton-On-The-Water си заслужава да видите и селището с миниатюрите.

# 524
Планирали сме още няколко разходки в района, когато, надявам се няма да е толкова пренаселено. Около реката имаше толкова хора, плажуващи и правещи си пикници. Стотици и въобще не преувеличавам.

Общи условия

Активация на акаунт