Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 055
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Bristol
G&B беше ли пълно с деца цапащи из водата с кепчета 😁 Дали наистина хващат някакви животинки с тях или само за фън ги разнасят и ровичкат с тях 😂

Hannah, истински ли дръвчета бяха това или изкуствени. Аз съм ходила там преди много години, ранната пролет и не си ги спомням. Или не са се били разлистили или по-късно са ги наредили 🤔

# 526
Merry, беше пълно с всякакви възрасти във водата. И наоколо.
Скрит текст:

# 527
Повечето растителност е естествена, ето тук отрязах две снимки и се вижда.
Около реката наистина е пълно с хора, както и в нея:)
А къщичките са като нарисувани.

# 528
И аз само сайта гледах. Вчера и днес съм по цял ден на работа, но утре съм си вкъщи и ще прочета основно какво са ми изпратили.

Те ще могат ли да го получат в неделя? Ще го пускам по роял мейл.
Аз правих тестове при тях за 2 и 8 ден,  за 8 ден го изпратих в събота, получиха го в понеделник след обед, защото роял мейл не работят в неделя, резултат получих през нощта понеделник срещу вторник. На теста пише само дата на пристигане при тях.

# 529
Значи, ако се изпрати в събота, ще закъснее.

# 530
  • Манчестър
И аз само сайта гледах. Вчера и днес съм по цял ден на работа, но утре съм си вкъщи и ще прочета основно какво са ми изпратили.

Те ще могат ли да го получат в неделя? Ще го пускам по роял мейл.
Аз правих тестове при тях за 2 и 8 ден,  за 8 ден го изпратих в събота, получиха го в понеделник след обед, защото роял мейл не работят в неделя, резултат получих през нощта понеделник срещу вторник. На теста пише само дата на пристигане при тях.

Мисля,че Priority Royal Mail box събират и в неделя,така,че ако се пусне в такава кутия няма да се загуби един ден.

# 531
При нас специално, роуал мейл имат големи закуснения последните десетина дни. Имат много хора в изолация или положителни и са с много малко стаф.
Към болницата имаме пощенска стая и те разпределят всичката поща от болницата, писма и тн. Ние пращаме по роуал мейл лекарства, ако примерно нещо не сме имали налично и човекът живее далеч. Услугите са обикновено рекордед деливъри или първа класа и последните два дни много хора пропищаха, че не са получили нищо. В Плимуд дори цели квартали не са получавали никаква поща последните 10 дни. Незнам как е по другите места, но ще се надявам да стигнат навреме и да получим резултат.
Някой знае ли дали нашето летище приемат и резултат на имейл, ако няма възможност за принтиране?
Една приятелка пътува преди 3 дни и каза, че е чудо на летищата, много народ, кой с маска, кой без и самолета бил пълен до край.

# 532
  • UK
Добро утро! Днес е последния учебен ден за моите деца. Малката, ресепшън, е много тъжна че отива в У1 и ще е при друга учителка. Направи голям тантрум няколко дена, че няма да може да взима книжки, да чете през лятото. Чак госпожата и направи фото копие на една от книжките, за да има през лятото. И как щяла да отиде в У1 без да се е научила да пише и чете хубаво, по никакъв начин не мога да я убедя, че те там ще я научат и сега ми е поръчала да отида в библиотеката да и взема книга "How to learn to write". Голямата е на седмото небе, че свършва и цял месец "ще играе на компютъра".

И на мен ми казаха, че самолетите са пълни и е лудница по летищата. Аз още не съм решила кога ще пътувам, дали сама, дали с децата. Ще ви следя, за инфо за тестове и тн.

Имам приятелка, детето и не е регистрирано в Бг, отказа се да пътува а много се надяваше тази година да види майка си. Всичко вече ми прилича на голям цирк.

# 533
Ронка, приемат доколкото чета и на мейл.
При нас от 4 месеца пощата е така, минават веднъж седмично и носят всичко накуп.

# 534
  • London
Аз букнах тест на място в лаб. с експрестест. 80£ е и си спестявам смятането кога да го пратя и дали ще пристигне на време.
За различните градове цената е различна, може и по-ниска да е при вас.
Теста ми е в петък следобед, аз летя в неделя следобед.

Приятеля ми няма да успее да пътува с мен, тъй като не е бълг.гражданин и не успяха да ми дадат конкретен отговор дали ще го допуснат или не, след като нямаме брак. Той ще пътува до друга дестинация и ще пробва да влезе с автобус в Б-я, ако не стане здраве да е… няма да ви казвам каква сума му излезе билета след смяната, че ще ви стане лошо🤷♀
Мале горкия човек, ще се измъчи с тия рокади. Cold Sweat

# 535
Ронка, приемат доколкото чета и на мейл.
При нас от 4 месеца пощата е така, минават веднъж седмично и носят всичко накуп.

Хахаха, малкото предимства на село, не сме имали проблеми с пощата у наше село. Това което писах, беше за Плимут, който си е голям град.
Нашия пощальон е много готин, познава ни и знае, че ходим за училище. Гонил ме е с пощата или ми я оставя в гаража, като знае че винаги е отворен и сме вкъщи.

# 536
  • Оптимист по принуда
Пристигнахме в България. Пътят беше изморителен, но се справихме.

# 537
Demmy хубава ваканция ви пожелавам.

Как беше полетът и летищата?

# 538
dantelabs предоставят ли сертификат с номер на паспорт?
Изобщо данни за паспорт в сертификата за ПСР тест нужни ли са за пътуване до БГ?

Навръщане от България до Англия теста трябва да е правен до 72 часа, не 24 часа (поне правилото е такова за сега)

https://www.gov.uk/guidance/travel-to-england-from-another-count … before-you-travel

Take a COVID-19 test in the country you’re in. (To board your transport to England, you need proof of a negative result from a test taken in the 3 days before the service departs.)

# 539
  • London
Не съм Деми, но помня, че те с кола щяха да пътуват.

Аз съм в ступор тук от инфраструктурата....направили хубава алея до морето с пейки на Царево ама плочите с отстояния и напълно невъзможно да минаваш оттам с детска количка. Като почнаха да засядат гумите през две секунди, ужасно. Просто излязохме от алеята и толкоз..... защо Все крадат и пестят и правят нещо дето за нищо не става.Disappointed Relieved

На мен ми дойде и плажа е мираж та се чудех къде да ги водя. За жалост и дървения парк със съоръжения се оказа в ремонт по време на сезона. Та сега сме си вътре на климатика. Joy

Общи условия

Активация на акаунт