"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Гледам си аз един латино-американскш сериал, що народ съживиха, тук ли няма да могат. 🤣🤣🤣
Страхил приятелят на Димитър ли е?

# 556
  • Пловдив
Аз мисля, че може Киро да е инсценирал убийството. И че Вихра знае и сигурно той е наредил Вихра да е охрана и  доверен човек на Жаки.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 14:44 от marzeliva

# 557
[Фучка е непоправима в нейните алабализми.Скроен сценарий с бели конци,диалози пълни с 50 процента безсмислици и така може да подкара сериала като "Дързост и красота".Кои и повярвал,че е талантлива  сценаристка?

# 558
Хаха, полудехме, аз вчера бях на гости следобед и там гледах 10 минути... индийски сериал! 😆 Забравих им имената, много са атрактивни, но на единия герой беше Анорак, та се смях много! Обаче игра играят индийците, тия нашите самодейци да вземат да се гръмнат! Или да гледат турски, индийски и латино сериали!

# 559
Що, може Марианка да го е пуснала за последните десет минути от  последния епизод колкото да видим, че е жив?

Даже може Марианка да го е спасила и да се е грижила за него до момента, когато ще се появи. Ужас. Дано не е жив.

# 560
Плачков завалията е под такъв чехъл, че чак ми е симпатичен.

# 561
Не е жив Киро.
 Орлин явно го поръча.

# 562
Освен ако ти не си писала сценария би твърдяла с такава сигурност.

# 563
  • София /Абсурдистан
Аз като видях Орлинчо и спирам като зрител, не мога повече. Че и бате Енчо! Идва ми в повече. Чудя се какви ли връзки е извадила Фуча, че да и дадат път за ТОВА?

# 564
Що, може Марианка да го е пуснала за последните десет минути от  последния епизод колкото да видим, че е жив?

Даже може Марианка да го е спасила и да се е грижила за него до момента, когато ще се появи. Ужас. Дано не е жив.
Пък може и парички да и трябват на Марианка.

# 565
Буратино е Ивайло Захариев.
Киро не е жив. Стивън и тия, за които работи, дърпат конците. Донков, явно, че е отрицателен герой, от това, което успях да схвана от краткото описание на последните сцени.
Койна за кого играе там нямам идея.

# 566
Защо така говорите за Мариана и мъж? От интервюта ли дойде това,че тя не го пуска да снима? Изпуснала съм Joy

# 567
Да питам защо Страхил е в затвора?

# 568
  • Euskal Herria
Заради убийството на Оги, трафика на бежанци и пр.

# 569
Съдейки по промото Страхил ще избяга и Адвокат Донков ще го приюти.

Общи условия

Активация на акаунт