"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 572
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А, Киро няма да е жив, Мариянка не го пуска. Simple Smile

# 541
  • София
Единственият шанс да се върне е с пластична операция... 🤣

# 542
Марияна ако му смени фасона😁

# 543
Цитат
.. некадърните психиатри, които просто те питат луд ли си и като им отговориш с "да", им е достатъчно за диагноза.
Бате Енчо топ психиатър. Joy Бонка разигра малко театро и тия айдееее невменяема, не може да носи наказателна отговорност.

И предния сезон и сегашния силно им препоръчвам да ползват консултанти.
Как само бяха спретнали "стаята за разпит", когато задържаха Филип. Тия изобщо влизали ли са в българско районно управление?! Юридическите недомислици и тия по разследването са на килограм просто. Нали за бг действителност иде реч, не за американски масрафи.
Цитат
Децата на Калоян нали уж хванаха майката с любовник, какво стана та изведнъж вече са на нейна страна? Аз ли съм забравила или да се сещаме сами?
Явно Фуча е забравила. Joy Ние не сме, но кои сме ние, ние сме прости.. аа просто зрители. Joy

# 544
Многоооо слабо начало, добре че ви изчетох, че да разбера - кой кум, кой сват😂 Че то голям тюрлюгювеч🙄
Мисля че Киро е жив, като го застреляха имаше малко кръв, ММ още тогава каза, че е бронежилетка. Поне по американски екшъни тъй изглеждала подобна сцена. Та няма да се учудя ако цъфне. Той поне играе добре, макар да не ми е сипмпатичен си разви ролята.
Но Кера, адашката и Марто, че и Мимето майка им рият дъното ….
От улицата да хванат някой може и по добре да каже репликите. Да е нямало каст за по-по- най некадърен актьор?! Бат Енчо ли ги избра🤭🙄😅😂🙃

# 545
Ако Киро се върне, със сигурност ще е с друга визия и самоличност. Плачков не е снимал втори сезон.

# 546
Стивън дърпа въжето!
СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
както писах по-преди, Стивън в агент на.. което означава, че играе двойна игра. В такава огромна международна далавера няма как да не с анамесени и израелците. Това е моята версия. Сто процента е техен агент или на руснаците.
Орлин е ужасен актьор.. пълно пропиляване на образа..
Скрит текст:

# 547
Твоя човек ще се появи когато почват работа в нояи офис, още не бяха. Може би след някой друг епизод. Сметнете щоим във фейса пада яко хейт за сериала, със сигурност няма да се прави 3 сезон.

# 548
Да се направи, но не с тия двете кифли и Буратино, плюс Силвето Петкова.

# 549
Да се направи, но не с тия двете кифли и Буратино, плюс Силвето Петкова.
Кой е Буратино ?

# 550
Сменили ли са Страхил?

# 551
  • Euskal Herria
Да, друг актьор играе Страхил.

# 552
Тя па много важната роля на Страхил, можеше и без него, та чак пък го сменили.
Другите са... смЕх! Особено Бонкините истерии! Тези хора луд човек виждали ли са някога?

# 553
  • София
Хвърлих едно око във фейса и всъщност масово са хвалби за сериала и актьорите. Една чак писала, че това е най-добрият бг сериал барабар с Ол инклузив. Grin  Иначе и там се изказват предположения, че Киро е жив. Как ще е жив, нали умрЕ от куршум? Майтапите се, нали?! Аз тоя Плачков няма да понеса да го видя отново в сериала.

# 554
Що, може Марианка да го е пуснала за последните десет минути от  последния епизод колкото да видим, че е жив?

Общи условия

Активация на акаунт