"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 551
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ще се върне

# 601
  • София /Абсурдистан
А дано. Освежава сериала Simple Smile

# 602
Доста тъп майтап, да стряска така хората, а феновете да ги кара да се надяват. 😁

# 603
Чудя се как такова нежно същество като София да говори толкова грубо. То глас, то правоговор.

# 604
София,Силвето и Ивайло по един и същи начин играят във всички филми.Артист е да се превъплъщаваш във всяка роля,а тримата  са ми много фалшиви чак дразнещи.

# 605
От тримата Силвия е най-зле. Чак чудя как е била гадже  с Калин Врачански.

# 606
А, щото па Ивайло е много добре! 😆 Всичките са толкова зле, че не се наемам да ги степенувам аз!

# 607
От Дървото/Буратино (както Кобрети го нарече) няма по-зле. Този човек една реплика не каза като хората. Той така дървено си говори и извън сериалите де, неспасяем случай е.

# 608
Ивайло колкото е готин, толкова е дървен 😁

Силвето горе-долу бива пред Софито, която е тотален лигоч.

# 609
Даже на моменти погледа му блуждае, чуди се играе ли не играе ли, както сцената с Люба и Асен, където се караха. Не умее да прегръща дори естествено,  имаше един коментар у фб , че в 1 сезон малко по-реялно е било , откакто е намерил любовта си, се е превърнал в дърво

# 610
Абе, да не би на Ивайло новата да е някоя кат Марияна на Плачков и да му е казала, никива емоция да не влага към екранната си половинка:) Ако е така значи идЯлно се справя момчето!
Има емоция колкот експонат на мамдам Тюсо:))

# 611
Абе, да не би на Ивайло новата да е някоя кат Марияна на Плачков и да му е казала, никива емоция да не влага към екранната си половинка:) Ако е така значи идЯлно се справя момчето!
Има емоция колкот експонат на мамдам Тюсо:))
Според мен първо не е добър актьор и явно не може да изиграе емоция без да я чувства (тук е разликата с големите актьори) и второ избират му партньорки, с които нямат абсолютно никаква химия !!
Затова и тези сцени вървят тегаво Sad

# 612
Той още в "Под прикритие" нямаше химия със Силвия.

Някой ще припомни ли с две думи какво е станало в първи сезон между Люба и Асен?

# 613
Хи хи ,не му търсете оправдания разни на Ивчо,той просто не си го може и то не е от сега.
Люба имаше съмнения за бременност и Асен не реагира както се очаква от един бъдещ баща.Тя не му го прости,реши че не може да се разчита на него.Актьора ми е много симпатичен,и се справя горе-долу.

# 614
И на мен актьора, играещ Асен, ми е симпатичен. Както и децата. Харесвам и Симеон Лютаков, ама и него "убиха". Илиана Коджабашев също ми е симпатична. Има интересна красота.

Общи условия

Активация на акаунт